- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.677
Negatifleri görüp ağlarken sana teselli ettiririm kendimi o zamanYaaa çok geç bat günü yap bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Negatifleri görüp ağlarken sana teselli ettiririm kendimi o zamanYaaa çok geç bat günü yap bari
Yaa kuzum benim görmezsin inşallah negatifleri. Kelin kendi ilacı olsa başına sürermiş ama elimden geleni yaparım canoo. İnan burda sizinle yazışmak en büyük teselli yoksa ben kafayı yerdim kocama sarardımNegatifleri görüp ağlarken sana teselli ettiririm kendimi o zaman
Ateş seni yanıltıyor olabılırmııııEli kulagında balım bugün gelmezse sabaha gelir ya gelseydi 3. Günü gidecem doktora bakim nasıl bi tedaviye başlıcak
Hayatım baya var ıkısınde de cızgı aslında testler güven verse dıcem ınnovıta da belırgın predıctorda daha sılık evet ama bekle bakalım bekledıkce oturuyor cok Cok erken yapılmış sılık testler testın varsa da test yapmaya devam et ay inşallah olumludurBen hiç görememiştim canım birkaç arkadaş daha söyledi şimdi sen de söyleyince oynadım fotoğrafla çok çok silik çizgi çıkıyor ama bu predictorda normalde çıkar mı bilmiyorum ilk kez yaptım. Test uzmanını davet edelim en iyisi
Papatyamaviss bebeğim bir el atsan benim testlere.innovita olanları sabah ilk idrarla yaptım boyası akmış gibi geldi hatalıdır diye 3 saat sıvı almayıp predictor ve lh testi yaptım. İnnovita satıcısı negatif olduğunu söyledi bat 5 Temmuz
Yok kuzum hiç yanıltmadı bazı aylar 2 gün önceden düşüyor sonra oluyorum adet. Ahhh ahh keşke yanıltsa nerde o günlerAteş seni yanıltıyor olabılırmıııı
Hayatımızdan kırmızı rengi çıkartalım valla gına geldi bana artık ay bır çocuk doğurayımda bır daha görmeyimYok kuzum hiç yanıltmadı bazı aylar 2 gün önceden düşüyor sonra oluyorum adet. Ahhh ahh keşke yanıltsa nerde o günler
Bende aynı gerçekten kocamı büyük bir dertten kurtarıyorsunuzYaa kuzum benim görmezsin inşallah negatifleri. Kelin kendi ilacı olsa başına sürermiş ama elimden geleni yaparım canoo. İnan burda sizinle yazışmak en büyük teselli yoksa ben kafayı yerdim kocama sarardım
İnşAllah bebeğim peki predictor negatifken böyle silik çizgi bırakıyor muydu? Çokta erken yapmadım aslında 13.gün olsa net bir şekilde çıkardı diye düşünüyorum o yüzden baya olumsuzumHayatım baya var ıkısınde de cızgı aslında testler güven verse dıcem ınnovıta da belırgın predıctorda daha sılık evet ama bekle bakalım bekledıkce oturuyor cok Cok erken yapılmış sılık testler testın varsa da test yapmaya devam et ay inşallah olumludur
Askim kaçıncı gün ki çatlamanin kusura bakma pek bakamıyorum buralaraAslında çokta değildi gece birden 9a kadardı. Zaten şimdi 3 saat sıvı almadım tekrar test yaptım negatif Lh testi de yaptım onu biraz koyu görünce heveslendim ama predictor net bir şekilde negatif
Onu bende bugün yapicam ya ama ben gece yapayım dedimBen de süt buharı ve maydanoz yaptım suan vileda kovasına koydum oturuyorum
13.gün bugünAskim kaçıncı gün ki çatlamanin kusura bakma pek bakamıyorum buralara
Var ya bugün sırf senin için giriyorum buraya ne kadar merak ediyorum aynı zamanda dua ediyorum. İnşallah en kısa zamanda bize müjdeli haberi verirsin.13.gün bugün
Ay çok sevindim canım ya hep te seninle olur inşallahEvet sukurler olsun canım devletteki doktor kan uyuşmazlığı iğnesi verdi. Bebek biraz aşağıda dedi. 6+1 gördü bebeği 7+0 bugün normalde. Ama 6+6 da olabilir adetim gece geç gelmiş takvime öyle işaretlemiş olabilirim. Doktor kalp atışını duydu, gösterdi, ben de duydum. İşte burda dedi. Çok güzel ritmik dedi. Progestan yazdı. Betayi onemsemiyoruz artık dalgalanmasini. Bebek önemli dedi. Şok icersindeyim. Minik mucizem benimle. Doktora gidicem yine özele 2 de dua edin nolur
Çok sağol canım benim İnşAllah dualarımız kabul olur Sen napıyosun kaçıncı gündesin yumurtlama günün geçti miVar ya bugün sırf senin için giriyorum buraya ne kadar merak ediyorum aynı zamanda dua ediyorum. İnşallah en kısa zamanda bize müjdeli haberi verirsin.
Diğer kızlar da öyle inşallah müjdeli haberler ardı ardına gelir
Hava değişikliğinden olabilir canım yada hormonal dalgalanma yaşıyor olabilirsinSelam kızlar ben sessiz takipçilerdenim size bi sorum olacaktı. Geçen ay adetim tam 1 hafta gecikti hamile olabileceğimi düşündüm yoğun bir şekilde testler yaptım negatif çıktı sonrasında da kırmızılar geldi zaten. Bu ay da bat günüm 1 Temmuz kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum çünkü vücudumda hiç bi değişiklik yok ne regl belirtisi var ne de gebelik ikisi çok benziyor zaten ama :) test yapmadım yapasım gelmiyor acaba döngüm mü değişti 28 gün değil de 35 güne mi kaydı böyle bişe yaşayan var mı ?
Çatlamış olabilir canım sen yinede değerlendirmelere devam etEki Görüntüle 3267706
Kızlar bu yumurta niye çatlamıyor ?
Hava değişikliğinden olabilir canım yada hormonal dalgalanma yaşıyor olabilirsin