- 24 Temmuz 2013
- 1.002
- 1.552
- 34
Birde benden önceki hastanın neredeyse doğumu gelmiştiBirden fazla kese gördüm ben valla kilosu yazıyor. Haftası yazıyor canım bazen önceki hastanınkini çıkarıp verebiliyorlar canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde benden önceki hastanın neredeyse doğumu gelmiştiBirden fazla kese gördüm ben valla kilosu yazıyor. Haftası yazıyor canım bazen önceki hastanınkini çıkarıp verebiliyorlar canım
Ya ben sabah baktım görmedim şimdi sen filtre yapınca gördüm..ondan bak ben test yapmıyorum günüm elimde test olarak gecicek diyegerçi şimdide günüm tuvaletde geçiyor aha geldi diye reglBende hiç görememiştim hatta arkadaşlar bana moral olsun diye öyle söylüyorlar diye düşünmüştüm üst üste söylenince bir bakayım dedim filtreleyince öyle gördüm silik çizgiyi. İnşAllah doğrudur
Aynen öyle oldu ya gün boyu testlerle uğraştım Belirsizlik insanı yoruyor. Ya hiç çıkmasa yada belli pembe çizgi çıksa keşke. İnşAllah regl olmazsın bebiş gelirYa ben sabah baktım görmedim şimdi sen filtre yapınca gördüm..ondan bak ben test yapmıyorum günüm elimde test olarak gecicek diyegerçi şimdide günüm tuvaletde geçiyor aha geldi diye regl
O bilgiler onundur işteBirde benden önceki hastanın neredeyse doğumu gelmişti
İn şa Allah çıkar kuzumAyy ben bu ay biraz farklıyım ya..çok umutluyum nedense ama kaptırmıyorum kendimiAynen öyle oldu ya gün boyu testlerle uğraştım Belirsizlik insanı yoruyor. Ya hiç çıkmasa yada belli pembe çizgi çıksa keşke. İnşAllah regl olmazsın bebiş gelir
İnşAllah güzel günler çok çok yakııınİn şa Allah çıkar kuzumAyy ben bu ay biraz farklıyım ya..çok umutluyum nedense ama kaptırmıyorum kendimi
Yarın sabah yap bakalım ne çıkacakkkBir tane comfort erken gebelik testi var bir tanede fortune marka kaset test fortune o kadar dandik ki verdiğim paraya keşke burnumu silseydim
Regl geçince yapıcam canım tüm günüm gidiyor test yapınca Bir dünya işim var onları toparlamam lazımYarın sabah yap bakalım ne çıkacakkk
Aynen canım bencede çok yakınİnşAllah güzel günler çok çok yakııın
2 gün daha sabrederiz napalımmmmRegl geçince yapıcam canım tüm günüm gidiyor test yapınca Bir dünya işim var onları toparlamam lazım
Zaten çıkacağını da sanmıyorum canım İki gün sonra varsa en azından belli olur2 gün daha sabrederiz napalımmmm
Ben gördüm var inşallah yanılmam valla bak ya içime doğuyoZaten çıkacağını da sanmıyorum canım İki gün sonra varsa en azından belli olur
ben de toplam 8 kez hatalı gösterdi canım tüm markalara olan inancımı yitirdimBilmiyorumki canım bende hiç hatalı olduğunu görmemiştim bana denk geldi demek ki
Şikayet etmek lazım aslında bu firmaları yaben de toplam 8 kez hatalı gösterdi canım tüm markalara olan inancımı yitirdim
İnşAllah dediğin gibi olur canımBen gördüm var inşallah yanılmam valla bak ya içime doğuyo
Var gibi görünüyor canım hayırlı olsunGerçi bu testlere güvende kalmadıEki Görüntüle 3267801 test sonucu nedir sizce kızlar gebelik var mı
Ay çok sinir bozucu umutlanıp hayal kırıklığı yaşamaktan bıktıkben de toplam 8 kez hatalı gösterdi canım tüm markalara olan inancımı yitirdim
normal canımKızlar bende bugün dr gittim çok şükür dış gebelik değilmişim keseyi ve bebeği gördük kalp atışı için haftaya çağırdı normalde sat 18 mayıs 6+4 ama ultrasona göre dr 5 haftalık dedi betam gecen hafta pazartesi 991.4 tü bugün ise 7336.8 5 haftaya göre beta yüksek değil miilk gebeliğim birde pek anlamıyorum da
Birkaç gün takip et canım koyulaşıyorsa vardır Testler hatalı da çıkabiliyorEki Görüntüle 3267801 test sonucu nedir sizce kızlar gebelik var mı