ben pek değerlendiremedim tatil falan, adetin 7ci, 10, 12ci günleri, birde 21ci gün değerlendirme var, yumurtlama oldumu ne zaman oldu bilmiyorum, yani bu ay umudum da yok, belirti falan da yok, bi tek adetten sonra rahimde sızlama falan var, sürekli adet olucam hissi hiç geçmedi4 olduk seninle canım var mı belirti felan test yaptın mı
Midem bulanıyor sarımsak tan eve bile aldırmıyorum ki çok garip olmuşum ya ne yiyorum ne içiyorum mal gibiyim ya tek sorun yaşamadan meyve yiyebiliyorumBende de iye vardı doktor su iç dedi 3-4 litre içtim vs geçmedi kültür isteyip antibiyotik verdi, onu kullandim. Bayram sonu gidicem tekrar. Enfeksiyon çok önemli bence de, ilaçtan korkmayın Allah'ın izniyle bir şey olmaz. Antibiyotik vermezse de küçük bir diş sarımsak mi yutsanız, doğal antibiyotik
Şuan evi afedersin leş gibi ama benim yapaacak gücüm yok bı tek kendi yatağımı topladım onun dışında bı şey yapmadım valla kimse benden bı şey beklemesin zaten onlara da dedim benden bu sene temizlik yemek beklemeyin diyeAy canım sen yatsana kanamam var diye ben de bayram diye kendimi perişan ettim sol kasığım batıp durdu dün. Allah'tan bugün uyuyup dinlenebildim. Boşver ya iş falan yapma sen, başkaları yapsın geç odaya dinlen
Allah'ım şaka gibilermis ya tuvalet her gün çamaşır suyuyla yıkanmalı, ev temiz olmalı senin içinŞuan evi afedersin leş gibi ama benim yapaacak gücüm yok bı tek kendi yatağımı topladım onun dışında bı şey yapmadım valla kimse benden bı şey beklemesin zaten onlara da dedim benden bu sene temizlik yemek beklemeyin diye
İnsan temiz biri yapsın da yesin istiyor canım Allah yardımcın olsunMidem bulanıyor sarımsak tan eve bile aldırmıyorum ki çok garip olmuşum ya ne yiyorum ne içiyorum mal gibiyim ya tek sorun yaşamadan meyve yiyebiliyorum
Benim kendi evim tertemiz dün evimi temizledim öyle geldim ama burda yapsam bile iş bitmiyor iki dakika sonra aynı tuvalette aynı mesela sabah çamaşır suyu ile temizledim gircem diye ama şimdi bak benden sonra su dokmeye bile useniyorlarAllah'ım şaka gibilermis ya tuvalet her gün çamaşır suyuyla yıkanmalı, ev temiz olmalı senin için
Amin canım Allah razı olsunİnsan temiz biri yapsın da yesin istiyor canım Allah yardımcın olsun
Hayırlısı olsun kuzum bende akışına bıraktım keyfimize göre davrandıkben pek değerlendiremedim tatil falan, adetin 7ci, 10, 12ci günleri, birde 21ci gün değerlendirme var, yumurtlama oldumu ne zaman oldu bilmiyorum, yani bu ay umudum da yok, belirti falan da yok, bi tek adetten sonra rahimde sızlama falan var, sürekli adet olucam hissi hiç geçmedi
Ay benim de midem bulaniverir ya. Gidersin evine az kaldıBenim kendi evim tertemiz dün evimi temizledim öyle geldim ama burda yapsam bile iş bitmiyor iki dakika sonra aynı tuvalette aynı mesela sabah çamaşır suyu ile temizledim gircem diye ama şimdi bak benden sonra su dokmeye bile useniyorlar
Ay hadi inşAllah olmazsında bebiş haberini alırızHadi bakim canım inşallah alırız güzel haberi bende 3 temmuzda yapıcam beraber yaparız o zamanama ben kalmam o güne yarın olurum adet çünkü luteal evrem 14 gün sürmüyor yumurtlamadan 11 gün sonra oluyorum adet olmazsam bebek vardır zaten belirti var mı sende
Seruma karşı hassasiyetin olabilir canım sadece nemlendirici ile devam etsen bir süre belki iyi gelirSu bazlı yüzüme ediyorum..göz altıma serium ve krem ediyordum..serium ara sıra yanma veriyordu bende çok para verdiğim için inadına devam etdim şimdi sanırım ondan yanma sonra kaşıntı verdi..şimdi kasıntı yok ama çok kuruluk var pul pul gibi..kendime iş açtım resmen.
Yaa o gün hepimiz için önemli3 temmuzda bat bende
Allah sana sabır seni o eve götüren kocaya da akıl versinBenim kendi evim tertemiz dün evimi temizledim öyle geldim ama burda yapsam bile iş bitmiyor iki dakika sonra aynı tuvalette aynı mesela sabah çamaşır suyu ile temizledim gircem diye ama şimdi bak benden sonra su dokmeye bile useniyorlar
Aynen bakıcaz bir çare bulucamSeruma karşı hassasiyetin olabilir canım sadece nemlendirici ile devam etsen bir süre belki iyi gelir
Ay İn şa AllahYaa o gün hepimiz için önemliİnşAllah üçümüzde seviniriz
O zaman hep beraber hamiş haberini alakbende de 3 temmuz)))
Ay MaşAllah ne kadar varmış3 olduk