Bu duyguların regl olduğun için.Hem hayal kırıklığı hem de hormonların etkisi.hepsi geçecek yeniden umutla çabalayacağız, bir gün bize de nasip olacak inanıyorumEvet canım az önce regl ile uyandım dün bekliyordum bir gün gecikmeli geldi şansa da hafta sonu tatile denk geldi dr gidemiyorum testleri vermek için artık kendimden bile sıkıldım
Inşallah canım gittikçe umudum kırılıyor hep sil baştan başlamak beni çok yoruyor ama yapacak birşey yok senden umutluyum ama güzel haberlerini bekliyorum inşallahBu duyguların regl olduğun için.Hem hayal kırıklığı hem de hormonların etkisi.hepsi geçecek yeniden umutla çabalayacağız, bir gün bize de nasip olacak inanıyorumBizim kendimizden başka kimimiz var canım çok şükür sağlıklıyız gerisi hallolur İnşAllah
Umudunu kesme bebegim inanıyorum ben olacak en güzel zamanda en hayırlsını nasip edecek allahımInşallah canım gittikçe umudum kırılıyor hep sil baştan başlamak beni çok yoruyor ama yapacak birşey yok senden umutluyum ama güzel haberlerini bekliyorum inşallah
EveeetSende mi 20 haziranda yumurtladın canım
Inşallah canımUmudunu kesme bebegim inanıyorum ben olacak en güzel zamanda en hayırlsını nasip edecek allahım
Öyle oluyor tabiki her regl başladığında hepimiz düşüyoruz. Geçeceğini hatırlatmak istedim sadece. İnşAllah yeni ayda nasip olacakInşallah canım gittikçe umudum kırılıyor hep sil baştan başlamak beni çok yoruyor ama yapacak birşey yok senden umutluyum ama güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Ya 19 ya 20 canım öncesinde iki gün ateş ölçmedigim için emin degilim ama 20. Kesin. Ama ben bu ay bebek için çalışmadım. Doktora gittigimde bu ay dinlen dedi bende demekki olmıcak bi sorun var dedim umursamadım olursa çok şaşırırımEveeetaynı mı günlerimiz
Genelde böyle denen aylarda olur yaYa 19 ya 20 canım öncesinde iki gün ateş ölçmedigim için emin degilim ama 20. Kesin. Ama ben bu ay bebek için çalışmadım. Doktora gittigimde bu ay dinlen dedi bende demekki olmıcak bi sorun var dedim umursamadım olursa çok şaşırırım
Hayırlısı canm vardır bir zamanıBenimde bu ayda olmadi
Hemen denicem sabaha kadar uyuyamadımKarbonatla yıkamayı dene canım
Sağlık ocağı açık mı acaba hastaneye gidememÇok geçmiş olsun canım.bildiğim bir konu değil ama doktoruna gitsen uygun bir ilaç varsa verir sana
Onu da yapacam elmalı sirke var sorun olur muSirkeli su ile yıka canım her lavabonda
Pazartesiye kadar adet olmazsam yaparım canım şimdi zaten gezmelerdeyiz test alamam en geç 3 temmuzda olmam gerek. Sen ne zaman yapacaksın kuzumGenelde böyle denen aylarda olur yahadi inşAllah nasip olur.test yapacak mısın bat mı bekleyeceksin
Ben üzüm sirkesi ile yıkamıştım sürekli canım 1 litre suya 1 çay bardagı karıştırdım hep onu kullandım mantar oluyordu bende iyi gelmişti canımSağlık ocağı açık mı acaba hastaneye gidemem
Onu da yapacam elmalı sirke var sorun olur mu
Hemen eve geçip denicem bide insan başkasinin evinde de bı şey yapamıyor ya kafayı yiyorum iyiceBen üzüm sirkesi ile yıkamıştım sürekli canım 1 litre suya 1 çay bardagı karıştırdım hep onu kullandım mantar oluyordu bende iyi gelmişti canım
İnşallah düzelir canım aslında doktorlar bir içimlik ilaç veriyorlar o hemen geçiriyor. Vermedimi sana. Bu arada neden düşük tehliken var canımHemen eve geçip denicem bide insan başkasinin evinde de bı şey yapamıyor ya kafayı yiyorum iyice
Yok vermediler sadece su iç dediler kanamam olmuştu benim o yüzdenİnşallah düzelir canım aslında doktorlar bir içimlik ilaç veriyorlar o hemen geçiriyor. Vermedimi sana. Bu arada neden düşük tehliken var canım
Geçtimi peki kanaman progesteron verdimi tutunması içinYok vermediler sadece su iç dediler kanamam olmuştu benim o yüzden
Yok hiç bir şey vermedi bı sefer tek olmuştu kanamam daha da olmadıGeçtimi peki kanaman progesteron verdimi tutunması için