- 13 Aralık 2022
- 7.771
- 7.403
- 28
Yaaa canım benimm rabbim sana en güzel duygularını yaşatacak çok yakında ben eminim üzme o güzel yüzünüTeyzeleri bugün oğlumun doğum günü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa canım benimm rabbim sana en güzel duygularını yaşatacak çok yakında ben eminim üzme o güzel yüzünüTeyzeleri bugün oğlumun doğum günü
Kızlar merhaba. Elimde hem erkek hem kadın için takviyeler varc life (3 kez yedim),kadınlar için inositol içeren takviye( içinde 10 adet) var.erkek için takviye var.hız, sayı ve morfoloji artsın diye almıştım. içinde 22 adet var.Bayanlar için deve dikeni ekstratı,ginseng ekstratı,yaban mersini ektratı bu 2sinin yüzde 95 duruyor Bunların hepsini aylarca araştırıp aldım Bide erkekler için keçiboynuzu var..çok şükür şuan gebeyim.elimde isteyen olursa bana yazabilir mi? Fiyatta günxel fiyatlara göre uygun verecem.durumumux biraz sıkışık.10 adet takviye yi hiç ücret almadan verdim ihtiyaç sahibine.Şuan kalanlar için uygun vericem
Çatlama olmuş sanki canım silikleşmiş çünküÇatlama olmuş galiba dimi artık teste devam etmeli miyim bırakayım mı
Eki Görüntüle 3266523
Melek kuzum benim kardeşine çok güzel koruyucu melek olacak iyi ki doğdu iyi ki bu güzel ruh sizi buldu hepte var olacak sizinle , Allahım uzun sağlıklı ömürler versin en kısa zamanda olacak minik kuzunaTeyzeleri bugün oğlumun doğum günü
Amiin İnşAllah canımYaaa canım benimm rabbim sana en güzel duygularını yaşatacak çok yakında ben eminim üzme o güzel yüzünü
İnşAllah bebeğim bugün gittik eşim mezar taşını yıkadı, üzerindeki çiçekleri düzenledi, suladı. Gözümde banyo yaptırıp yeni kıyafetler giydirdik gibi canlandırdım. Bende çikolata soslu kek yaptım kuzenlerine götürdüm. O da doğum günü pastası oldu.Kimse farketmedi kendi içimizde oğlumun doğum gününü kutladık tabi çok ağladım ama depresif değilim içimde ki umuttan kaynaklıdır belkide. Birkaç gün sonra test yapıcam İnşAllah hamileyimMelek kuzum benim kardeşine çok güzel koruyucu melek olacak iyi ki doğdu iyi ki bu güzel ruh sizi buldu hepte var olacak sizinle , Allahım uzun sağlıklı ömürler versin en kısa zamanda olacak minik kuzuna
Gece gece ağlattın beni ya. Rabbim yüzünü güldürsün. İnşallah hamilesin inşallah sağsalim bebeğini kucağına alacaksınİnşAllah bebeğim bugün gittik eşim mezar taşını yıkadı, üzerindeki çiçekleri düzenledi, suladı. Gözümde banyo yaptırıp yeni kıyafetler giydirdik gibi canlandırdım. Bende çikolata soslu kek yaptım kuzenlerine götürdüm. O da doğum günü pastası oldu.Kimse farketmedi kendi içimizde oğlumun doğum gününü kutladık tabi çok ağladım ama depresif değilim içimde ki umuttan kaynaklıdır belkide. Birkaç gün sonra test yapıcam İnşAllah hamileyim
Karbonatla yıkamayı dene canımKizlar kizlar ben ölüyorum galiba ya enfeksiyon var bende yoğurt sürdüm geçmedi temizledim pakladim geçmedi yanıyorum uyuyamıyorum da saat kaç oldu hala ayaktayim ve hamileyim düşük riskim de var normalde olsa travazol kullanırdım ama kullanamıyorum ne yapım ben şimdi ya ayaklarimin altı da yanıyor ölüyorum
Amiiinn canım benim İnşAllah hepimiz hamileyizGece gece ağlattın beni ya. Rabbim yüzünü güldürsün. İnşallah hamilesin inşallah sağsalim bebeğini kucağına alacaksın
Ay İnşAllah İnşAllah bunları sizle çok rahat paylaşabiliyorum ama ailelerimize anlatmıyoruz. İnsan anlaşılmak istiyor beni de sizden iyi anlayan yokmelisaa93 inşallah bir dahaki ziyaretinde müjdeli haber verceksin kuzuna
Çok geçmiş olsun canım.bildiğim bir konu değil ama doktoruna gitsen uygun bir ilaç varsa verir sanaKizlar kizlar ben ölüyorum galiba ya enfeksiyon var bende yoğurt sürdüm geçmedi temizledim pakladim geçmedi yanıyorum uyuyamıyorum da saat kaç oldu hala ayaktayim ve hamileyim düşük riskim de var normalde olsa travazol kullanırdım ama kullanamıyorum ne yapım ben şimdi ya ayaklarimin altı da yanıyor ölüyorum
Benimde bu ayda olmadiCanm en son 2 gün öncesi yapmıştım çıkmamıştı birsey zaten dünde lekelenme başladı hayırlısı artk
Sen naptn
Tatlım benim o sizin koruyucu meleginiz olmuş rabbim tez zamanda acınıza merhem verecekİnşAllah bebeğim bugün gittik eşim mezar taşını yıkadı, üzerindeki çiçekleri düzenledi, suladı. Gözümde banyo yaptırıp yeni kıyafetler giydirdik gibi canlandırdım. Bende çikolata soslu kek yaptım kuzenlerine götürdüm. O da doğum günü pastası oldu.Kimse farketmedi kendi içimizde oğlumun doğum gününü kutladık tabi çok ağladım ama depresif değilim içimde ki umuttan kaynaklıdır belkide. Birkaç gün sonra test yapıcam İnşAllah hamileyim
Sirkeli su ile yıka canım her lavabondaKizlar kizlar ben ölüyorum galiba ya enfeksiyon var bende yoğurt sürdüm geçmedi temizledim pakladim geçmedi yanıyorum uyuyamıyorum da saat kaç oldu hala ayaktayim ve hamileyim düşük riskim de var normalde olsa travazol kullanırdım ama kullanamıyorum ne yapım ben şimdi ya ayaklarimin altı da yanıyor ölüyorum
Sen regl oldun mu?Benimde bu ayda olmadi
Amiiiin amiin hayırla sağlıkla bu ay nasip olur inşAllah hepimizeTatlım benim o sizin koruyucu meleginiz olmuş rabbim tez zamanda acınıza merhem verecek
Evet canım az önce regl ile uyandım dün bekliyordum bir gün gecikmeli geldi şansa da hafta sonu tatile denk geldi dr gidemiyorum testleri vermek için artık kendimden bile sıkıldımSen regl oldun mu?