- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.677
Tamam o zaman Banada at her gün İnan kendim hamileyim gibi sevindimYok tüp bebekte öyle ya..gün veriyorlar..mesela bu gün gitsem zaten 29 yine isticek..ama her gün koyuluğu takip edicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam o zaman Banada at her gün İnan kendim hamileyim gibi sevindimYok tüp bebekte öyle ya..gün veriyorlar..mesela bu gün gitsem zaten 29 yine isticek..ama her gün koyuluğu takip edicem
Amin.Yok zaten kimse yaptırdığımızı bile bilmiyor.Her kes kınaya düğüne hazırlanıyor şimdi yakın akraba..biz önceden bir yalan uydurduk gitmicezAmiiin amin inşAllah kimseye söylemeyin lütfen
İyi iyi gerekirse şehirde değiliz diyin eve kilitleyin kendinizi kem gözlü fesatlar çokAmin.Yok zaten kimse yaptırdığımızı bile bilmiyor.Her kes kınaya düğüne hazırlanıyor şimdi yakın akraba..biz önceden bir yalan uydurduk gitmicez
Atıcam sanaSenden bekliyorum güzel haberleri..gördün olmuyor aşılama yap.Tamam o zaman Banada at her gün İnan kendim hamileyim gibi sevindim
Zaten öyle dedik amaan boş veriyorum ben ağlarken onlar geziyordu çoktan umrumdaİyi iyi gerekirse şehirde değiliz diyin eve kilitleyin kendinizi kem gözlü fesatlar çok
Tiroid ilacından sonra ilk denemem bu aydı bakalım olmazsa klomen ve çatlatma iğnesi istiycem İnşAllah gerek kalmaz bu ay sevinirim 3 Haziran bat günüm çok bir şey kalmadıAtıcam sanaSenden bekliyorum güzel haberleri..gördün olmuyor aşılama yap.
Vallahi öyle kimse kimsenin umrunda değil sende umursama kendi hayatına odaklanZaten öyle dedik amaan boş veriyorum ben ağlarken onlar geziyordu çoktan umrumda
Aaa öylemi iyi o zaman canım.İn şa Allah kuzum İn şa Allah bu defa bebişler kucağımıza gelicekbol bol dua et bende edicemTiroid ilacından sonra ilk denemem bu aydı bakalım olmazsa klomen ve çatlatma iğnesi istiycem İnşAllah gerek kalmaz bu ay sevinirim 3 Haziran bat günüm çok bir şey kalmadı
Hep ediyorum canım İnşAllah bu kez kavuşmalı olacakAaa öylemi iyi o zaman canım.İn şa Allah kuzum İn şa Allah bu defa bebişler kucağımıza gelicekbol bol dua et bende edicem
Amin Allah AminHep ediyorum canım İnşAllah bu kez kavuşmalı olacak
Canımmm benim sağlıkla al kucağına inşallah göğüs şişliğin ve hassasiyetin olmuşmuyduBu da kan sonucum
Doktora geldim şimdi bekliyorum bir baktırayım aslında yerleştik sayılır da evde iş çok ıvır zıvır bende hal kalmıyor eşim çok yoğun çalışmasına rağmen o enerjik ben bittimAkışta kalmak çok zor yapabilene helal olsun Aynen en iyisi doktora bir göstermek daha net olur her şey Taşınmanız ne zaman biter ay kaçırma şu günleri
Ben ve bir arkadaşım daha her gün yaparak kalmıştık görev gibi bir gün dur bir gün yap kısmı bize pek uymadı (bu şekilde kalan da çok vardır kendi deneyimim olduğu için tavsiye ederim )Selam kizlar değerlendirme yapmali miyim bugün reglin 13.günü bugün ilk kez yaptim ov testini önceden yapmadim günaşiri devam ediyoruz dün oldu bugün olmayacakti yarın olacakti bu şekilde devam mi etmeliyim yoksa bugünü de değerlendireyim mi sizce
Aaa biz onuda denedik ama olmadi bu ay ilk kez böyle yapalm dedik eeğişiklik olsun şaşirsin bi dedik saldık bide bu ay ne doktora gittiik ne bişi senin dediğin gibi yapınca bize görev gibi geliyodu şaşirtalım istedik bide dha kaliteli oluyomuş spermler günaşri olunca eğer bugün çatlma olsaydı kaçirmazdm ama pik çikti napsam bilemedim arkadasım yaBen ve bir arkadaşım daha her gün yaparak kalmıştık görev gibi bir gün dur bir gün yap kısmı bize pek uymadı (bu şekilde kalan da çok vardır kendi deneyimim olduğu için tavsiye ederim )
Belki de suan çoktan kavuştular bile sizinkiler içerdeAaa biz onuda denedik ama olmadi bu ay ilk kez böyle yapalm dedik eeğişiklik olsun şaşirsin bi dedik saldık bide bu ay ne doktora gittiik ne bişi senin dediğin gibi yapınca bize görev gibi geliyodu şaşirtalım istedik bide dha kaliteli oluyomuş spermler günaşri olunca eğer bugün çatlma olsaydı kaçirmazdm ama pik çikti napsam bilemedim arkadasım ya
Hahaahahahah yaaa canımmmsın inşAllah öyledir inşallahBelki de suan çoktan kavuştular bile sizinkiler içerde
Çoktan kavuşmuş oluyorlar bence sonrasında boşa uğraşıyoruz gibi geliyorHahaahahahah yaaa canımmmsın inşAllah öyledir inşallah
Bata son 1 gün kristalÇoktan kavuşmuş oluyorlar bence sonrasında boşa uğraşıyoruz gibi geliyor
O ilk yumurtanın çıkış esnasında daha önce içeride olan spermleri hop alıyordur yanına
Biz biraz imgeleme yapıyoruz bir sürü video izledik zihnimde kavuştuğunu imgeliyorum her şey çekim yasası valla