Bir şey olmaz canım normal içmeye devam et iki günlük içmeKızlar yaa, bana doktor folik asit vermişti yaklaşık 1 aydır her gün düzenli içiyorum dün nasıl olduysa unutmuşum içmeyi sizce bir sorun olur mu? Dünün hapını da bugünün hapıyla mı içsem diyorum ama kutuda günlük alım dozunu geçmeyiniz diyor
Öyle yapayım canım. İlk defa yaşanan süreçler olduğu için insan en ufak şeyden korkuyorBir şey olmaz canım normal içmeye devam et iki günlük içme
Hayır hayır içme iki tane normal bazen bende unutuyorumKızlar yaa, bana doktor folik asit vermişti yaklaşık 1 aydır her gün düzenli içiyorum dün nasıl olduysa unutmuşum içmeyi sizce bir sorun olur mu? Dünün hapını da bugünün hapıyla mı içsem diyorum ama kutuda günlük alım dozunu geçmeyiniz diyor
Adet öncesi de beyaz akıntı geliyor bazen ardından adet sökülüyor bende adetten önce beyaz akıntı geliyor önce sonra sökülüyor bir iki günemerhaba bana yardımcı olur musunuz,bu ay esimle yumurtlama günlerinde ilişki yaşadık ve dün adet olmam gerekiyordu.1 haftadır ara ara kasık batması yaşıyorum,ha oldum ha olacağım derken henüz adet olmadım.sabah test yaptım negatif,ama yumurtlama gününde gibi beyaz akıntım var sürekli.sizce bunun nedeni nedir.
Endişelenme canım bir gün unutmaktan bir şey olmazÖyle yapayım canım. İlk defa yaşanan süreçler olduğu için insan en ufak şeyden korkuyor
Teşekkür ederim canımm rahatladımEndişelenme canım bir gün unutmaktan bir şey olmaz
Ah bu unutkanlıklarHayır hayır içme iki tane normal bazen bende unutuyorum
Hangisini verdi doktor tek folik asit mi multivitaminli mi ben regenesis max kullanıyorum omega 3 var içinde biraz mide bulantısı yapıyor değiştirmekte istemiyorum ama :/Ah bu unutkanlıklar
iyiyim canım iş güç çalışıyorum bir yandan da sıkılıyorum sen nasılsın :)melisaa93 kuzuu sen nasılsın? Yumurtlama oldu mu bu ay sende
Kuzum yeni gördüm. Malum ben en son doktora gittim 3 ay doğum kontrol hapı kullanıcaksın dedi hormonlarım bozulduğu için bir de kilo vermemi istemişti. 3 kilo verdim. Yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum
inşAllah sağlığına kavuşup bebişine de kavuşacaksın canım :) bu ödediğimiz bedellerin karşılığını elbet alıcaz :)Kuzum yeni gördüm. Malum ben en son doktora gittim 3 ay doğum kontrol hapı kullanıcaksın dedi hormonlarım bozulduğu için bir de kilo vermemi istemişti. 3 kilo verdim. Yavaş ama emin adımlarla ilerliyorumTemmuz sonuna hedeflediğim kiloya nasipse ulaşıp ilacımı da bitireceğim.Sonrası artık Allah kerim
Sizlerde ne var ne yok, hamile olanlar var mı hiç takip edemedim.
Aminnnnnn, ağzından bal damlıyor. Dün 3 hafta sonra doğum yapacak arkadaşım ve eşini ağırladım. Allahım o kadar güzel bir duygu ki. Çok hüzünlendim. Sonra mutsuz olupçikolataya verdim kendimi. Sonra dedim cemile ne yapıyorsun. Haftalardır diyetti spordu hedefin var. Meğer regl olacakmışım dün o yüzden hormonal bir hassasiyet oluşmuşinşAllah sağlığına kavuşup bebişine de kavuşacaksın canım :) bu ödediğimiz bedellerin karşılığını elbet alıcaz :)
Aaayyy canım benim çok çok sevindim inşallah saglıkla ilerler kuzum çok yıprandın çok emek harcadın alalhım en güzel şekilde mükafatlandırsın seni saglıkla kucagına almayı nasip etsin canımKızlar nasılsınız?Sizi unutmadım bu müjdeli haberi size vermek istedim.Hamileyim çok şükürGerçi testle öğrendim kan testi 29 vericem..şimdi duam sağ salim kucağıma almak nasip olsun.Tam sevinemiyorum.Allah olmayanlara nasip etsin
Amin canım Amin.Evet çok göz yaşi döktüm..göbek kalça morlar içinde günde bir sürü ilaç kullanıyorum.Allah her kese doğal yolla hamile kalmayı nasip etsin.Şükür bu günüme çok şükür İn şa Allah kucağımada alırım sağ salimAaayyy canım benim çok çok sevindim inşallah saglıkla ilerler kuzum çok yıprandın çok emek harcadın alalhım en güzel şekilde mükafatlandırsın seni saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım
Cnm çok sevındım senın adınaAmin canım Amin.Evet çok göz yaşi döktüm..göbek kalça morlar içinde günde bir sürü ilaç kullanıyorum.Allah her kese doğal yolla hamile kalmayı nasip etsin.Şükür bu günüme çok şükür İn şa Allah kucağımada alırım sağ salim
Yok canım aşılama tutmadı bende..tüp bebek benimki.Cnm çok sevındım senın adınabak demekki zamanı varmış, günü varmış
Senin aşılamamıydı cnm?
A Afratafrac cnm hayırlısı olsun hakkında. Bnde gruptan uzaktım 2 ay ama bu ay kendımı burda buldum.
Rahim filmi çekıldım, umutluyum bu aydan, yumurtlama günlerını değerlenfirdım şimdi beklıyorum
İnşallah guzel haberler senden de bekliyorum
'tasu' hamile cnm bu ay