- 28 Mart 2023
- 11.312
- 12.897
GÖREMEDİM BENDE BİŞEY AMA REGL GELMEYİNCEYE KADAR UMUT HER ZAMAN VARDIRKalbim kadar temiz testi de bırakayım surayaYumurta tahminimce 10u-11i gibi çatlasa, şüpheli ilişki üzerinden de 2 hafta geçti olsaydı silik dahi olsa bişey çıkardı diye düşünüyorum yarın ya da ctesi regl olcam bence artık ben, olmam lazım dua edin
Bu aydan hiç umudum yok, yumurtlama tarihim falan hep kaydı bir an önce gelse kafam rahatlasa diyorumGÖREMEDİM BENDE BİŞEY AMA REGL GELMEYİNCEYE KADAR UMUT HER ZAMAN VARDIR
Dimi ya negatif olduğundan emin olunca insan hemen regl olmak istiyorBu aydan hiç umudum yok, yumurtlama tarihim falan hep kaydı bir an önce gelse kafam rahatlasa diyorum
GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZKan verdim kizlar ogleden sonra cikicakmis hayirlisi olsun insallah
İnsallah dua edin nolur tedaviye basliycaz yoksa bu ay olursa mucizem benimleGÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ
O zaman hemen sökülsün de gelsin.Kalbim kadar temiz testi de bırakayım surayaYumurta tahminimce 10u-11i gibi çatlasa, şüpheli ilişki üzerinden de 2 hafta geçti olsaydı silik dahi olsa bişey çıkardı diye düşünüyorum yarın ya da ctesi regl olcam bence artık ben, olmam lazım dua edin
1 gün var balımKaç günün var bebeğim ben zaten hep Martin somu nisanin başı doğuma denk gelsin istiyordum bebeğim koç burcu olsun istiyoruminşallah olucak bu ay
Aşkımmm ben bunu yapamam panik atağım tutarrrDaha önce burada servikal pozisyon konuşmuştuk kızlarla aslında mikrop kapma açısından tehlikeli birşey ama tırnağın kisaysa deneyebilirsin istersen fazla içeri gitmene gerek yok femometer uygulamasında da yazıyor bu durum yumurtlama vs herşeyi servikten anlayabiliyorsun. Benim hamile olduğum zaman giriş çok yumuşak kaygandi. Bu konuları ilk konuştuğumuzda da yine adet öncesi baktığımda orada bir sertlik hissettim o rahim oluyormuş daha düşük oluyormuş adet yaklastiginda istersen o şekilde bir kontrol sağlarsin ama çok dikkatli ol enfeksiyon kapma
Nasıl kinadin dur Koç burcuyum ben tavır alicam sana nasıl kinarsin1 gün var balımkız ben koç burçlarını çok kınadım başıma gelmesin hahah
ben de koçum, ama benim çocukluğum çalıkuşu gibi, lanet bir çocuk olmuşum))Nasıl kinadin dur Koç burcuyum ben tavır alicam sana nasıl kinarsinben isterim çocuğum koç burcu olsun ben çok uslu bir çocukmuşum
Ay çok severim koç burçlarınıben de koçum, ama benim çocukluğum çalıkuşu gibi, lanet bir çocuk olmuşum))
Benim bi liseden arkadaşım vardı koç burcuydu böyle inat egoist bencil biri görmedim onun kadar. Bitanem sana değil lafım o öyleydiNasıl kinadin dur Koç burcuyum ben tavır alicam sana nasıl kinarsinben isterim çocuğum koç burcu olsun ben çok uslu bir çocukmuşum
Olur gel sarılalım bebeğimBenim bi liseden arkadaşım vardı koç burcuydu böyle inat egoist bencil biri görmedim onun kadar. Bitanem sana değil lafım o öyleyditavır alma gel sarılalım
Kendi nişanımda onunla ilgilenemediğim için 3 buçuk yıldır konuşmuyoruzOlur gel sarılalım bebeğimbende biraz inat ve egoistim aslında ama abartmıyorum ben yerinde olunca güzel oluyir hatta espriye vururum ben egoistligimj bide aşırı bı özgüven ama arkadaşlarıma karşı öyle değil tabi hatta benim de lisede bir kaç arkadaşım şey demişti biz seni çok kibirli egoist sanıyorduk hiç öyle değilsin falan
Geçen haftadan beri test yaptım yanarım da ona yanarımDimi ya negatif olduğundan emin olunca insan hemen regl olmak istiyor
Eveeeet çok hazırım temmuz/ağustosa büyük bir enerji ile geliyorummO zaman hemen sökülsün de gelsin.Nasıl olsa Temmuz / Ağustos topiğinde gebe kalmayan olmayacak.
Benim kocam da koc burcu.. bu evde 2 koça tahammulum yok diyerekten nisana denk gelen ayi atlattiktan sonra cok rahatlamistimNasıl kinadin dur Koç burcuyum ben tavır alicam sana nasıl kinarsinben isterim çocuğum koç burcu olsun ben çok uslu bir çocukmuşum
O zaman hiç riske atma senAşkımmm ben bunu yapamam panik atağım tutarrrzaten yarın adet günüm bir de sivilcem de çıktı adet olurum diye düşünüyorum hayırlısı olsun