Oooo neler var nelerBen hiç üzülmedim nedense kuzum hatta sevindim teste de inanmamıştım zaten çünkü 20 dakika falan sonra çıkmıştı bu ay hamile kalırsam bebişim koç burcu dogucagi için bu aya çok olumlu giriyorum ve ne varsa deneyeceğim artık 41 hurma okuttum incir kürü yapicam bol bol dua ve namaz bide maydanoz sütüne de oturucamhaydi bismillah
Sagdan mı dökmek gerekiyorduOooo neler var nelerhadi hayırlısıyla olacak bu ay İnşAllah tuzlu su da yap bari araya kaynasın
Aslında geçmemiş canımAdetim 4 gün geçti yumurtlamanın üstünden 14. Gün bugün geç yumurtladım
İki türlü var canım mavi kutulu olan kapsül şeklinde pembe olan toz, suya karıştırıp içiyorsun tadı yok içmesi kolayİnofolic hangisi canım mavi kutı olan mı bende alayım bu ay
Bakayım bebeğim zaten vitamin takviyesi de araştıracaktm bal çörekotu tarçın kürü yapacagim yumurta gelsitirmesi için ikisini birlikte kullanırsam kist yapmaz değil miEveeet hamileyiz bizinofolicte kullan bebeğimm
Ah evet onu da yapicam artık hangisi ise yararsaOooo neler var nelerhadi hayırlısıyla olacak bu ay İnşAllah tuzlu su da yap bari araya kaynasın
Yaaa çok eglenmiştik karnıma agrılar girmişti gülmektenSağdan sola doğrubu önemli
Klavyeye oturcaz direktAh evet onu da yapicam artık hangisi ise yararsabütün tuşlara basicam bu ay
Yaa ahahaha kicim küçük benim yetmez direk yatmak lazım üstüneKlavyeye oturcaz direkt
Ay evet yaYaaa çok eglenmiştik karnıma agrılar girmişti gülmekten
Tam bilmiyorum ama inofolic benim yumoşu ekstra büyütmedi galiba.ölçümü normal geldi gününde yumurtlama oldu.İnşAllah kalitesi artmıştırBakayım bebeğim zaten vitamin takviyesi de araştıracaktm bal çörekotu tarçın kürü yapacagim yumurta gelsitirmesi için ikisini birlikte kullanırsam kist yapmaz değil mi
O zaman benim kür geliştiriyor öyle olmuştu ama kalitesiz yumurtaydi galiba kimyasal oldu inofolic de kalite arttırırTam bilmiyorum ama inofolic benim yumoşu ekstra büyütmedi galiba.ölçümü normal geldi gününde yumurtlama oldu.İnşAllah kalitesi artmıştır
Anlık bizim topik
Geldum burdayumm
İyi gelir o zaman ikisi birlikteO zaman benim kür geliştiriyor öyle olmuştu ama kalitesiz yumurtaydi galiba kimyasal oldu inofolic de kalite arttırır
Evet nerelerde yok bi kaç gündür allahta onu bu ay bebek müjdesi ile güldürsün sevindirsin inşallah çok aminnn
Amiiiin İnşAllah hepimiziEvet nerelerde yok bi kaç gündür allahta onu bu ay bebek müjdesi ile güldürsün sevindirsin inşallah çok aminnn