Diline yüreğine sağlıkDuaları okudum sana da çok dua ettim
Hatta buradaki bir çok kişiye ilk sayfayı açtım bizim temmuz topiğini de açtım . Allah'ım rumuzlarıyla söylüyorum sen kim olduklarını biliyorsun diye tek tek isimlerle okudum. Ben duanın gücüne çok inanıyorum. Okurken kalbim çok çarptı. Rabbim tez zamanda nasip edecek inanıyorum.
Vesile olduğun için sağolmelisaa93 hamile olmayan kalmayacak kızlar hazır olun
mavi yoktu ben pembe aldım, ilk içtiğimde kustum, şimdi meyve suyuna karıştırarak içiyorum daha kolay oluyor)))İki türlü var canım mavi kutulu olan kapsül şeklinde pembe olan toz, suya karıştırıp içiyorsun tadı yok içmesi kolayHangisini tercih edersen
Normalde 27 günde bir oluyorum canım ama geç yumurtladığım için geçmiş olmadı evet ayın 7sinde çatladı 15 mi 14 gün mü ne oluyor bugünAslında geçmemiş canımBana göre yarın adet günün senin
Yok bebeğim ya ateşle devamİyi gelir o zaman ikisi birlikteOvülasyon testi yapacak mısın
Canım benim yumurtlamayla birlikte kasık ağrılarım başlıyor adete kadar devam ediyor hiç kesilmiyorKızlar siz hiç yumurtlamadan yaklaşık 1 hafta sonrasında belirti hissetmeye başlayıp 3 gün kadar devam edip pat diye kesilmesi durumunu yaşadınız mı? Bana sanki denemeye başladığımdan beri öyle oluyor.
Acaba psikolojik bişey mi ya da başka bi açıklaması var mıdır adetin yaklaşması vs veya tutunmaya çalıştı ama uzun sürmedi durumu mu oluyor?
Dayanmaya çalışıyorumDüşük tamamen gerçekleştiginde hiç agrın kalmıcak canım dayan ben 7 haftam bitmişti düşük yaptıgımda çok sancılı geçmişti
Tadı bile yok kız niye kustunmavi yoktu ben pembe aldım, ilk içtiğimde kustum, şimdi meyve suyuna karıştırarak içiyorum daha kolay oluyor)))
Rabbim yardımcın olsun canımDayanmaya çalışıyorumAllahım sen yardım et ben bu süreçte butlu çayı içsem yardımcı olurmu aça ne yapsam hızlanır düşük daha rahat olur
Amin inşallah canım sen nasılsın koptum iki gündür hep soru sordum nasılsınız diyede soramadımRabbim yardımcın olsun canım
Canım inan hiç bilmiyorum ne işe yarar ben düşük yaptıgımda sancım başladı 3 saat içinde komple düşük yaptım kocaman parça ile kese de düştü anında sancım kesildi diger günü doktora gittim evde düşük yapınca kesende düşmüş içinde birşey kalmamış kürtaja gerek yok dedi enfeksiyon kapmasın diye antibiyotik kullandım başka da birşey yapmadım kuzumDayanmaya çalışıyorumAllahım sen yardım et ben bu süreçte butlu çayı içsem yardımcı olurmu aça ne yapsam hızlanır düşük daha rahat olur
Olur mu canım sen iyi olursan bizde daha iyi oluruzAmin inşallah canım sen nasılsın koptum iki gündür hep soru sordum nasılsınız diyede soramadım
Allah razı olsun canımDiline yüreğine sağlıkben de okuyacaktım regl olduğum için teyzeme okuttum vesile olan melisaa93 teşekkür ederiz allah kabul etsin dualarımızı
Anladım canım çok teşekkür ederimCanım inan hiç bilmiyorum ne işe yarar ben düşük yaptıgımda sancım başladı 3 saat içinde komple düşük yaptım kocaman parça ile kese de düştü anında sancım kesildi diger günü doktora gittim evde düşük yapınca kesende düşmüş içinde birşey kalmamış kürtaja gerek yok dedi enfeksiyon kapmasın diye antibiyotik kullandım başka da birşey yapmadım kuzum
Beta kaç güne düşmüştü canım seninCanım inan hiç bilmiyorum ne işe yarar ben düşük yaptıgımda sancım başladı 3 saat içinde komple düşük yaptım kocaman parça ile kese de düştü anında sancım kesildi diger günü doktora gittim evde düşük yapınca kesende düşmüş içinde birşey kalmamış kürtaja gerek yok dedi enfeksiyon kapmasın diye antibiyotik kullandım başka da birşey yapmadım kuzum
Canım ben famera+çatlatma iğnesi oldum bugün 11.günüm beklemedeyim
Düşük yaptıgımın diger günü 1500 di beta 5 ekimdi 10 gün içinde sıfırlandı canımBeta kaç güne düşmüştü canım senin
Benim aynı adet gibi olmuştuKızlar güzel muhabbetinizi bölüyorum ama benim bir sorum daha olucak bu düşük kanaması kaç gün sürer bugün parçalı kanama devam ediyo
Kasık ağrısı hep var bende de ama mide yanması, uyku hali, sıcak basması vs onları kastediyorum.Canım benim yumurtlamayla birlikte kasık ağrılarım başlıyor adete kadar devam ediyor hiç kesilmiyor
İnşAllah pozitif olurCanım ben famera+çatlatma iğnesi oldum bugün 11.günüm beklemedeyimyine Haziran ayındayım negatif olursa 5 gün sonra Reglim gelir
stres yapma rahat ol keyfini çıkar hamileliğin bence tüm nazlarını da yapBenimkilerinde arasında hep 4 gün var canım dediğin gibi fark şimdiye kadar hiç kapanmadıbebişlerin küveze girmemesine çok çok sevindim ya darısı başıma inşallah