Yani hiç kan vermediniz diye hatırlıyorum kactayken kaca düşmüş nasıl anlayacaklar emin olamadım ama parçalı kanaman varsa düşmüştür inşallah canımŞimdi cuma kan değerine bakıcaklar düşmüşmüş diye şimdi test yaptım çok hafif gölge var Allahım nolur değer düşsün müdahale etmesinler
Dualarım seninleee inşallah güzel haberle geleceksiiinAyy canımıniçiii inşallah ya en güzel surpiz olur işte
Turuncu rengi çok severimDualarım seninleee inşallah güzel haberle geleceksiiin
Dün yaptılar kan tahlılı 31 çıktıYani hiç kan vermediniz diye hatırlıyorum kactayken kaca düşmüş nasıl anlayacaklar emin olamadım ama parçalı kanaman varsa düşmüştür inşallah canım
Var canım bugün ıkı kere parçalı düşürdüm büyükçeneYani hiç kan vermediniz diye hatırlıyorum kactayken kaca düşmüş nasıl anlayacaklar emin olamadım ama parçalı kanaman varsa düşmüştür inşallah canım
Ben de bayılırım turuncuyaaTuruncu rengi çok severimallah utandırmasın hiçbirimizi biz bilemeyiz hayırlısını yormadan nasip etsin inşallah kocamda diyor daha erken dur 7 8 ayda tutuyor herhalde. Yav adam sanane ağzından çıkana dikkat etsene belki bizim önce tutcak
Yaaa senin gönlün ne kadar bol öyle yirim. Ablam kendi arabasıyla gelecek. Sağol kuzum.canım hiç bilmiyorum, ev bakıcaz işte, yerleştirip geri dönücez, ablam azerbaycandan gelicek, ablan bilet almamışsa getirelim biz arabayla gelicez)))
Aşko ben ediyorum da bu kocalar anlıyor muBen de bayılırım turuncuyaa
Valla agzinizdan çıkan en ufak şeye dikkat edinbizim ilk çocuğumuz olcak denemelere basladigimizda hep regl öncesi test yapıyordum kimyasal olsa dahi yakalayabileyim diye hatta o şekilde konuşmuştuk eşimle de çocuğumuz olup olmadığını bilmiyoruz yani kimyasal bile olsa bı kere tutabildigini bilsek diye, sonra hamile olduğumu öğrendim ve düşükle sonuçlandı çocuğu yaz sıcaklarında doğurmak istemiyorum diye kışa planlamistik Kasımda doğacak diye cok sevinmistim şimdi korkuyorum Eylül'de tutacak yaz başı doğacak diye her cumleme dikkat ediyorum hayilri, sağlıklı zamanda gelsinler inşallah
Nedense o topige bende büyük bir umutla gireceğim öyle hissediyorum neden bilmiyorumYani illaki temmuz agustos topiginden sizinle mi hamile çıkacam diyorsun zaten A Afratafrac arkadaşımızın topigi enerji yüklü çok hamile çıkacak inşallah
Çocuk düşündüğümüzden beri benim regl de aynı şekilde, evliliğimizin başında eşim korunuyordu o zamanlar 30-31 günde olurdum. Sonrasında hap kullanmaya başladım o zaten hiç sasmiyordu hapı pazar biraktiysam Perşembe kesin gelmiş oluyordu. Hapı bıraktıktan sonra bı kaç yine korunduk ama o zaman da duzenliydi taa ki hadi çocuk dedik bı ay 40 bir ay 32 günde oluyorum. Nisan ayında kürtaj oldum bu yuzden yine korunduk ve 31 günde oldum ben yine 40lari bulur rahim ancak kendine gelir diye düşünüyordum. Bu ay hala olmadim 36 gun falan oldu. Spermlerin rahim dengesini değiştirdiğini düşünmeye basladim böyle olunca
Daha önce burada servikal pozisyon konuşmuştuk kızlarla aslında mikrop kapma açısından tehlikeli birşey ama tırnağın kisaysa deneyebilirsin istersen fazla içeri gitmene gerek yok femometer uygulamasında da yazıyor bu durum yumurtlama vs herşeyi servikten anlayabiliyorsun. Benim hamile olduğum zaman giriş çok yumuşak kaygandi. Bu konuları ilk konuştuğumuzda da yine adet öncesi baktığımda orada bir sertlik hissettim o rahim oluyormuş daha düşük oluyormuş adet yaklastiginda istersen o şekilde bir kontrol sağlarsin ama çok dikkatli ol enfeksiyon kapmaAşko ben ediyorum da bu kocalar anlıyor muallaha bırakalım o bilir kuzumm belirti mi bilmiyorum ama az önce şortla oturmam sebebiyle ani bir birleşme olmadı ve içim kaygandı. Adet öncesi olur mu
Gerçi bende ilk ay tutcak diyordum ama tutmadı
Yani şu an cidden şaşırdım. Neyse regl gelmesine bile seviniyor olduk, netleşmeyince muallakta kalınca daha kötü oluyor. Gel bebişim. El ele hamiş kalcaz.Eveeett kızlar merakta bırakmayım sizi an itibariyle reglim başladışükür çektim @melegim can melisaa93 A Afratafrac @imagination forever
A Afratafrac topigine büyür eder misin aşko
Kaç günün var bebeğim ben zaten hep Martin somu nisanin başı doğuma denk gelsin istiyordum bebeğim koç burcu olsun istiyorumHayırlısı kuzuuum adet olur olursam bende ışınlancam bence bu ayy çok bereketli geçicek yaz ayı enerji ayı
Amiin canım inşallah, böyle olunca gerçekten takip etmesi çok zor oluyor her şey ovulasyon testi mi kullanmalıydim düşüncesine itiyor insanıCanim aynı şeyleri yaşıyoruz düzene girer umarım
Hayır yaEveeett kızlar merakta bırakmayım sizi an itibariyle reglim başladışükür çektim @melegim can melisaa93 A Afratafrac @imagination forever
A Afratafrac topigine büyür eder misin aşko
Amiin canım inşallah, böyle olunca gerçekten takip etmesi çok zor oluyor her şey ovulasyon testi mi kullanmalıydim düşüncesine itiyor insanıo da ayrı bir stres
Şubat olmadı insallah Mart ayı annelerinde bulusuruz canımEvet ben bu ay ovulasyon yapacağım canım reglim gelsin
Bebeğim ben hamilelik olduğuna inanmıyordum zaten pespembe görmedikçe testlere inanasim gelmiyor ama senin topige çok pozitif girmiş olucam nedense aşırı enerjik ve olumlu hissediyorumYani şu an cidden şaşırdım. Neyse regl gelmesine bile seviniyor olduk, netleşmeyince muallakta kalınca daha kötü oluyor. Gel bebişim. El ele hamiş kalcaz.
ben öğrenciyken couchsurfing le çok gezdim, otostopla falan da gezdim, o yüzden bir az alışığım gidince bu konulara))Yaaa senin gönlün ne kadar bol öyle yirim. Ablam kendi arabasıyla gelecek. Sağol kuzum.