- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
Gel tabi ya, her pozitiflik topikteki herkesin daha fazla hamile kalmasını sağlıyor.Bebeğim ben hamilelik olduğuna inanmıyordum zaten pespembe görmedikçe testlere inanasim gelmiyor ama senin topige çok pozitif girmiş olucam nedense aşırı enerjik ve olumlu hissediyorum
Ben hiç üzülmedim nedense kuzum hatta sevindim teste de inanmamıştım zaten çünkü 20 dakika falan sonra çıkmıştı bu ay hamile kalırsam bebişim koç burcu dogucagi için bu aya çok olumlu giriyorum ve ne varsa deneyeceğim artık 41 hurma okuttum incir kürü yapicam bol bol dua ve namaz bide maydanoz sütüne de oturucamHayır yatestte çizgi gördük yine
Şubat olmadı insallah Mart ayı annelerinde bulusuruz canım
Adetiniz gecti mi?Kızlar 3 gün önce 9.99 du bugün verdim 26 yükselmesi iyi demi çok korktum düşecek diye
Degeriniz cok yuksek degılmıs müdahaleye gerek kalmaz inşallahVar canım bugün ıkı kere parçalı düşürdüm büyükçene
Ay şimdi gördüm Bat ını. Bat ımız da aynıymış seninle
Aynı anda alicaz güzel haberi inşallahAy şimdi gördüm Bat ını. Bat ımız da aynıymış seninle
Ahahahah, böyle olsun zaten ya. Herkesin modu yükselir böylece. Ne kadar olumlu ve pozitif olursak evren istediğimiz şeyi o kadar çabuk bize verir. Negatif düşüncelere yer yok.Aynı anda alicaz güzel haberi inşallahay ben neden bu kadar pozitifim anlamadım aşırı enerjigim şu an bu ay her günü değerlendirmeyi düşünüyorum
Ayy inşallah bebeğim cidden o kadar olumlu giriyorum ki bu aya kesin hamileyim yaniAhahahah, böyle olsun zaten ya. Herkesin modu yükselir böylece. Ne kadar olumlu ve pozitif olursak evren istediğimiz şeyi o kadar çabuk bize verir. Negatif düşüncelere yer yok.
Sanki hamile kalmkışsınız gibi karnınızla konuşun, bebeğinizin ilk tekmesini hissettiğiniz anı hayal edin, eşinizle ilk kalp atışını duyduğunuz anı hayal edin. Hepsi gerçekleşecek
Niyeyse ben de böyleyim ya temmuzun enerjisi bı başka olacak gibi hissediyorumAynı anda alicaz güzel haberi inşallahay ben neden bu kadar pozitifim anlamadım aşırı enerjigim şu an bu ay her günü değerlendirmeyi düşünüyorum
Bişey olmaz canım gayet iyi hep aynı labaratuvara ver. Benim de yüzde 68 arttı başlarda sonra düzeldi çok şükür hiç korkma sürekli de beta verme artık bekle sen biraz çok erken öğrendin zatenKızlar 3 gün önce 9.99 du bugün verdim 26 yükselmesi iyi demi çok korktum düşecek diye
Adetim 4 gün geçti yumurtlamanın üstünden 14. Gün bugün geç yumurtladımAdetiniz gecti mi?
Yok artık vermicem zaten haftaya doktora giderim artık korktum düşecek diye evet çok etken öğrendimmBişey olmaz canım gayet iyi hep aynı labaratuvara ver. Benim de yüzde 68 arttı başlarda sonra düzeldi çok şükür hiç korkma sürekli de beta verme artık bekle sen biraz çok erken öğrendin zaten
Testler negatifse bir an önce regl olmaya bak bebeğimNiyeyse ben de böyleyim ya temmuzun enerjisi bı başka olacak gibi hissediyorumbenim regl gelemiyor bir türlü darisi başıma
Benimkilerinde arasında hep 4 gün var canım dediğin gibi fark şimdiye kadar hiç kapanmadıcanım temmuzda hamileydi 28 şubatta doğum yaptı doğum günlerini hiç unutmamsanırım 1 ay erken geldiler yok canım küveze girmediler sağlık olarak iyiydiler bi tanesi diğerine görebir hafta geriden geliyor hep öyle diyordu yengem ama geriden gelen doğduktan sonra diğerine göre daha cok kilo aldı ay cok tatlılardı şimdi 5. yaşına girdiler
Eveeet hamileyiz bizNedense o topige bende büyük bir umutla gireceğim öyle hissediyorum neden bilmiyorumbu ay biraz ek takviye koca karı yöntemleri yapicam ya ondan galiba evet bebişim ben illa seninle ve melosumla hamiş cikicam
Düşük tamamen gerçekleştiginde hiç agrın kalmıcak canım dayan ben 7 haftam bitmişti düşük yaptıgımda çok sancılı geçmiştiVar canım bugün ıkı kere parçalı düşürdüm büyükçene
Yarın ya da cuma son bir umut testi yaparım belki de umudum kalmadı açıkçasıTestler negatifse bir an önce regl olmaya bak bebeğiminşallah olumlu enerjinin karşılığını alırız bu ay
İnofolic hangisi canım mavi kutı olan mı bende alayım bu ayEveeet hamileyiz bizinofolicte kullan bebeğimm