- 18 Aralık 2022
- 959
- 1.049
canım bence git bak, bir defa bende bekledim bekledim, sonra hastaneyi aradım beta kan almayı unutmuşuz dediler)))Çıkmamış, bugün başka bı test sonucu daha çıkmış ama beta yok öğleden sonrayi beklicem artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bence git bak, bir defa bende bekledim bekledim, sonra hastaneyi aradım beta kan almayı unutmuşuz dediler)))Çıkmamış, bugün başka bı test sonucu daha çıkmış ama beta yok öğleden sonrayi beklicem artık
çok güzel yükselmiş canım ne zaman kan vericeksin?Koyulaşma var mı sizce kızlar soldaki dün sağdaki bugün yarın kan testi vericem
Yumurtlaman pazar günü çatlama pazartesi miydi? Çatlamadan başlanmıyor mu sayılmaya? O zaman 9.gün içindesin. Öyle değil mi?10.gündeyim test yaptım yine yok. Ağrılarım tam tersini söylüyor. Kafam allak bullak oldu varsa çıkması gerekmez miydi bugün çok feci karın ağrım var iyice arttı geçmiyor
Tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah
Ben çatlamadan sonraki güne 1 diyorumYumurtlaman pazar günü çatlama pazartesi miydi? Çatlamadan başlanmıyor mu sayılmaya? O zaman 9.gün içindesin. Öyle değil mi?
Yumurtlama pazar çatlama salı. Çatlamadan başlarsak baya erken dimi. Benim sabırsızlığım işte.. burdaki arkadaşlar da hep yumurtlamadan itibaren sayıp yapınca ben de bi cesaret başladımYumurtlaman pazar günü çatlama pazartesi miydi? Çatlamadan başlanmıyor mu sayılmaya? O zaman 9.gün içindesin. Öyle değil mi?
Ohooo öyle sayarsam daha 7.gündeyimBen çatlamadan sonraki güne 1 diyorum
Masalah cnm çok güzel koyulasmis rabim kanda da hayırlı haber almayı nasip etsin insalahh ay çok mutlu oldumKoyulaşma var mı sizce kızlar soldaki dün sağdaki bugün yarın kan testi vericem
Ama doğru sayma sırası bu hatta dpo olarak adlandırılıyor. Yurtdışı videolarında görmüşündür 7.dpo bugün seninOhooo öyle sayarsam daha 7.gündeyim
Aaa ben çatlamadan itibaren sayıyordum. O ozgeeeee1 bak gördün mü ne diyorlarBen çatlamadan sonraki güne 1 diyorum
Bizim çatlama beraber yine o zamanYumurtlama pazar çatlama salı. Çatlamadan başlarsak baya erken dimi. Benim sabırsızlığım işte.. burdaki arkadaşlar da hep yumurtlamadan itibaren sayıp yapınca ben de bi cesaret başladım
Önceki gün kan testi istiyorlar gebelik olmadığından emin olmak için ama özelde nasıl olur bilmiyorumAh o zaman ertan bey e alırım bende randevu. 2-3 bin arasıdır şuandada herhalde. Anestezili istemiyorum okuduğum kadarıyla adet sancısı gibi diyorlar benim adet ağrılarım çok yoğun sancılı olur zaten o yüzden dayanabilceğimi düşünüyorum . Kaç gün önceden randevu almam gerek acaba ?
Cnm merak ettim seni ne yaptin ayyy meraktan çatlayacam olmayan çocuğu doguracamAynen yaa diğer kan verme günüm geldi nerdeyse
Teşekkür ederimmÖnceki gün kan testi istiyorlar gebelik olmadığından emin olmak için ama özelde nasıl olur bilmiyorum
Çocuk doğarken öğrenicez İnşAllah betayıCnm merak ettim seni ne yaptin ayyy meraktan çatlayacam olmayan çocuğu doguracam
Benim merak sinire dönüştü çoktanCnm merak ettim seni ne yaptin ayyy meraktan çatlayacam olmayan çocuğu doguracam
Şu an hem daha çok beklicem diye üzüldüm hem de testte çıkmaması normal diye sevindim ay sağol canım bi şey daha öğrendikAma doğru sayma sırası bu hatta dpo olarak adlandırılıyor. Yurtdışı videolarında görmüşündür 7.dpo bugün senin
Demi ya kızlar ben adet olmadim doktor 1 hafta bekleyelim dedi dünden bu yana az afedersiniz lavaboda peçeteye görüyorum çok açık sari leke geliyo acaba adeti olcam bilemedim ağrı giriyo arada kramp gibi eğilip kalkarken kenarlarım ağrı giriyo çok az bunu yaşayan varmi kafam karıştı yaÇocuk doğarken öğrenicez İnşAllah betayı
Yok cnm sen sakın ol çok uzak mı hastaneBenim merak sinire dönüştü çoktan