- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.477
Kız bu ovulasyon koyulaşmış En silik hali değil yani@buzmavisi- ovülasyon da yaptım yine silik en azından 2.yumurtlama falan yok Eki Görüntüle 3260694
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız bu ovulasyon koyulaşmış En silik hali değil yani@buzmavisi- ovülasyon da yaptım yine silik en azından 2.yumurtlama falan yok Eki Görüntüle 3260694
Evet bende ondan şüphelendim benim olursa 4 bebek olcak hepsi sağ Allah’ıma şükürler olsun şimdi tekrar evlendim 1 buçuk senelik evliyim eşimin aile çocuk çok istiyor 3 aydır deniyoruz ama bu aydan ümitliyim öyle korkutunca da beni bende şüphelendimBen iki gebeliğimde de öyle oldum en son düşürdüm birini . Biri de kalbi durdu . 2 gündür yine rüyamda korkunç şeyler görmeye başladım . Teba diyorlar ona boylama yapılıyor ben yaptım taktım ama bizdeki problem eşimden kaynaklı eşimden bana bulaşıyor ona da boylama yapmıştık takınca korkulu rüya görmüyordum o çıkarınca aynı gün görüyordum. Malesef takmıyor boylamayı . Ben de bugün Felak nas kafirun süresini okurken buldum kendimi açıkçası ben de yine hamile miyim diye şüphelendim bugün o yüzden test yaptım .
Evet sirkeyle bi siliyim doğru diyorsun ne zamandır silmiyorum canımNamaza, evimizin temizliğine vs dikkat edelim inşaallah. Evini sirkeyle sil bi canım
4+2 sin canımB Buffalosos aşkım biz aynı miyiz 15 mayisti son adet benim de nasıl sayıyoruz bu sayıları 3+5 mi oluyor benim şimdi
Dillendirin dua yerine geçsin ay İnşAllah İnşAllah elimden geleni yapıyorum bebeğimm ay hem senle meslektaşız bizmelisaa93 sen bu ay hamilesin kuzu insaAllah
Bozuk bu canımMerhaba kizlar benim beklenen adetim 20 si falan di ve şimdi geldi sanırım anlamadım daha bir hafta vat ilk defa böyle birşey yaşadım test yaptım o şaşkınlıkla test bozuk sanırım dimi ya
Her zaman duamdasınız kuzum gördükçe bakıyorum giriyorum postlara kım napıyor ne ediyorAminnnn bebişim Yaaaaa yerim ben sizi inşallah sağlıkla tamamlarsınız bu süreci. Bizleri de eksik etmeyin dualarınızda
Canım dağıldı rengi o yüzden sordum ama çizgide hafif var anlamadım bozuk sanırım dimiBozuk bu canım
Bozuk bozuk dağılmış iyiceCanım dağıldı rengi o yüzden sordum ama çizgide hafif var anlamadım bozuk sanırım dimi
Yok aşkım valla erindim gidip test almaya hem yarın daha net belli olur diye düşündüm sen yaptın mı 9. Gün senin galibaTest yaptınmı bebısm Mervenur277
B Buffalosos aynurland melisaa93 H heyet O ozgeeeee1 Merve3553 A Afratafrac imagination forever4+2 sin canım
Bekle bekleyebilirsen şimdi sen hiç yaptın mı?E o zaman bu testi pazar mı yapalım acaba?
Nasıl sayıyoruz kızKız yanlış saymışım 4+1 M muhendishanim98
Ay yaaaani ne demek oluyorKız bu ovulasyon koyulaşmış En silik hali değil yani