Ben daha teste para veremem ya evde 1 tane kaset test var onu kullanmamak için zor tutuyorum kendimiHer şeyde vardır bir hayır sen yinede dikkat et döveşmeyin guzummm siviişinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha teste para veremem ya evde 1 tane kaset test var onu kullanmamak için zor tutuyorum kendimiHer şeyde vardır bir hayır sen yinede dikkat et döveşmeyin guzummm siviişinn
Kaç gelir bilemem ama tebrik ederim yumurtlama gününü biliyormusunMerhaba kızlar siz bu işler aylardır sıkı takip ettiğiniz için bileceğinizi düşünüyorum dün 4 günlük adet gecikmesiyle test yaptım aşağıdaki gibi çıktı, koyu. Kan testi veremedim henüz pzt sabah vericem beta kaç gelir 1500 üzeri olmalıymış usg için
TeşekkürlerEvet yumurtlama 1 mayıstı, 26 27 28 inde ilişki oldu sadeceKaç gelir bilemem ama tebrik ederim yumurtlama gününü biliyormusun
Bana mı dedin.. valla öyle görünüyorAa sperm içerde 3 4 gün kalmış öyle döllenmiş
Evet size söyledim. Kan verin hemenBana mı dedin.. valla öyle görünüyor
Pzt sabah kan vericem. Nisan ayı 30 çekiyor 1.5 gün kalmışEvet size söyledim. Kan verin hemen
Dur dur kullanma daha var regline 2 gün kala yaparsınBen daha teste para veremem ya evde 1 tane kaset test var onu kullanmamak için zor tutuyorum kendimi
2 gün kala yapınca çıkarmı yumurtlama gördükten 12. Gün oluyorDur dur kullanma daha var regline 2 gün kala yaparsın
Tabiki 12.gün de yaparız bizde zaten testlerimizi 12 ve 14.Gün2 gün kala yapınca çıkarmı yumurtlama gördükten 12. Gün oluyor
Anladım canım cuma cumartesi yumurtlama pazar sabahı da çatlama gördümTabiki 12.gün de yaparız bizde zaten testlerimizi 12 ve 14.Gün
İnşAllah güzelcene büyüyüp çatlamıştır minnoşların ve döllennmiştir güzel haberlerle gelAnladım canım cuma cumartesi yumurtlama pazar sabahı da çatlama gördüm
İnşallah kuzum hepimizin inşallah benim işim çok stresli dua edin hamilelik bahanesiyle is feshimi isteyeceğim. Rabbim yardımcımız olsun ben adet biter bitmezde pike yakın ovulasyon gördüm onda da gebelik oluşabilirmiş. Kız birde çift oluyormuşİnşAllah güzelcene büyüyüp çatlamıştır minnoşların ve döllennmiştir güzel haberlerle gel
Oooo en sevdiğimiz çifte bayram olur ay hadi inşallahhh işin içinde dua edicem biran önce kurtulman dileğiyleİnşallah kuzum hepimizin inşallah benim işim çok stresli dua edin hamilelik bahanesiyle is feshimi isteyeceğim. Rabbim yardımcımız olsun ben adet biter bitmezde pike yakın ovulasyon gördüm onda da gebelik oluşabilirmiş. Kız birde çift oluyormuş
Hepimizin duyupta bir türlü inanmadığı olay gerçekleşmişAa sperm içerde 3 4 gün kalmış öyle döllenmiş
İnşallah balımmm test yapınca yazarım buraya iyi ya da kötü gelicek her cevap kabulümdurOooo en sevdiğimiz çifte bayram olur ay hadi inşallahhh işin içinde dua edicem biran önce kurtulman dileğiyle
Yok hanımefendi hesapladı 1 buçuk gün kalmış ama önceki günlerdekiyse 2 3 gün yapar. Olunca oluyor Rabbim yormasın kalbimiziHepimizin duyupta bir türlü inanmadığı olay gerçekleşmiş
Bende bekliyorum sabırsızlıklaİnşallah balımmm test yapınca yazarım buraya iyi ya da kötü gelicek her cevap kabulümdur
Kız çatladı ya buYok hanımefendi hesapladı 1 buçuk gün kalmış ama önceki günlerdekiyse 2 3 gün yapar. Olunca oluyor Rabbim yormasın kalbimizi
Hadi hayırlısıKız çatladı ya bu