- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.661
Amiiiin amin hepimize İnşAllahAyy darısı başıma aminn benim de 9 Mayıs ta oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiiin amin hepimize İnşAllahAyy darısı başıma aminn benim de 9 Mayıs ta oldu
Amin inşallah son 5 ay da o kadar kan tahlili yaptım ki hic birinde betayi bu civarda gormedim en yüksek gordugum 1.20 idi ama cok şükür dün bu sevinci yaşandı inşallah kursağımda kalmazHayırlı olsun canım geç döllenme belliki 2 gün sonra aynı yerde tekrar kan ver inşAllah sağlıkla kucağına alırsın
Bugün de idrar testi yaptınız mı önceki testinizi atsaniza bakalımAmin inşallah son 5 ay da o kadar kan tahlili yaptım ki hic birinde betayi bu civarda gormedim en yüksek gordugum 1.20 idi ama cok şükür dün bu sevinci yaşandı inşallah kursağımda kalmaz
Kan vermeden once erken gebelik testi yapmistim ondada silik görünce hemen kan vermek istedim pazartesi randevu aldim inşallah yukselmeye devam eder
Her sabah ilk idrarla test yaparak koyulaşmasını yani beta artışını takip edebilirsin Bir çok arkadaşımız öyle yaptı kan verme günü gelince de kan verdilerAmin inşallah son 5 ay da o kadar kan tahlili yaptım ki hic birinde betayi bu civarda gormedim en yüksek gordugum 1.20 idi ama cok şükür dün bu sevinci yaşandı inşallah kursağımda kalmaz
Kan vermeden once erken gebelik testi yapmistim ondada silik görünce hemen kan vermek istedim pazartesi randevu aldim inşallah yukselmeye devam eder
Bugun yapmadim ama yarin gidip testi alabilirsem yaparim yarin.Bugün de idrar testi yaptınız mı önceki testinizi atsaniza bakalım
Ne güzel çıkmış tebrik ederim inşallah sağlıkla artarBugun yapmadim ama yarin gidip testi alabilirsem yaparim yarin.
Tabi atayim hemenEki Görüntüle 3249978
Amin inşallah darısı isteyen herkesin başına inşallah anne olmak isteyen herkesin Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah pazartesi gelsede gönül rahatlığıyla sevincimi yaşasamNe güzel çıkmış tebrik ederim inşallah sağlıkla artar
Ay hadi kuzum inşallah bu ay güzel haberi alırsınBende de öyle oldu bu ay hiç akıntı olmadı ama yumurtlama oldu.aynı benimde dün pikti gece 10 gibi çatladı sabahta test yaptım silik çıktı
amin canım benim o kadar çok istiyorum ki rabbim nasip eder inşAllahAy hadi kuzum inşallah bu ay güzel haberi alırsın
Sağlıkla nasip etsin inşallah kuzum benimamin canım benim o kadar çok istiyorum ki rabbim nasip eder inşAllah
Amiiin inşAllah hepimize arka arkaya nasip olurSağlıkla nasip etsin inşallah kuzum benim
İstenmez mi kız minicik yumuş yumuş kim istemez alalhım isteyen herkese nasip etsin saglıkla inşallahamin canım benim o kadar çok istiyorum ki rabbim nasip eder inşAllah
Ay ben evliliğimin ilk 3 yılı hiç istemiyordum şu an kendime inanamıyorum. Gebeliği düşündüğümüz ay hamile kaldım sonrasında da kaybedince anladım ne büyük hata ettiğimi derin bir pişmanlık içindeyim o yıllar içinİstenmez mi kız minicik yumuş yumuş kim istemez alalhım isteyen herkese nasip etsin saglıkla inşallah
Aynen öyle oluyor kuzum bende başka çocuk mu asla diyordum allaha büyük konuşmuşum şimdi de deli gibi istiyorumAy ben evliliğimin ilk 3 yılı hiç istemiyordum şu an kendime inanamıyorum. Gebeliği düşündüğümüz ay hamile kaldım sonrasında da kaybedince anladım ne büyük hata ettiğimi derin bir pişmanlık içindeyim o yıllar için
İnşAllah nasip olur bekletmedenAynen öyle oluyor kuzum bende başka çocuk mu asla diyordum allaha büyük konuşmuşum şimdi de deli gibi istiyorum
Her ay mı öyle oluyor yoksa ilk kez mi yapıyorsunKızlar benim ovulasyon testim tamamen pik olmadan silikleşiyor daha sonra 2.çizgi hiç çıkmıyor bile. Sebebi ne olabilir
Her ay böyle olmuyor ama çikolata kistim var. Pik olmadan silikleşmesi yumurtanın yeterli olgunluğa gelmeden atıldığını mı gösterir yoksa bi alakası yok mu silik çıkmasıylaHer ay mı öyle oluyor yoksa ilk kez mi yapıyorsun
Bence yumurtlama sürecin hızlı oluyor ve sen yakalayamıyorsun canım Yada sıvı alımına dikkat etmeden test yapıyorsun. Bende de 3,5 cm çikolata kisti var ama yumurtlamayı etkilemediHer ay böyle olmuyor ama çikolata kistim var. Pik olmadan silikleşmesi yumurtanın yeterli olgunluğa gelmeden atıldığını mı gösterir yoksa bi alakası yok mu silik çıkmasıyla
2 2 buçuk saat öncesinde kesiyorum sıvı tüketimini hızlı oluyor olabilir mi gerçekten yumurtlamam? Çikolata kisti için ne yapıyorsun canım ilaç vitamin takviye ne kullanıyorsunBence yumurtlama sürecin hızlı oluyor ve sen yakalayamıyorsun canım Yada sıvı alımına dikkat etmeden test yapıyorsun. Bende de 3,5 cm çikolata kisti var ama yumurtlamayı etkilemedi