Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklıma gelenler bunlar canım tabi en doğrusu doktor takibi ile yumurtlama zamanını bulmak. Çikolata kisti için hiç bir şey kullanmıyorum canım doktorlarda bir şey vermiyor. Ara sıra ölçüm yapılıyor o kadar 7 cm geçmedikçe ameliyat önermiyorlar.2 2 buçuk saat öncesinde kesiyorum sıvı tüketimini hızlı oluyor olabilir mi gerçekten yumurtlamam? Çikolata kisti için ne yapıyorsun canım ilaç vitamin takviye ne kullanıyorsun
Amin Teşekkür ederim Allah razı olsunE edusemmedusem canım hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebişin
Yavrum yoruma ihtiyaç yok, tebrikler hamilesin sağlıkla gelsin bebişinKızlar merhaba. Benim bat bugün. Birkaç gündür mide bulantısı vardı hatta 2 gün önce afedersiniz otobüste çıkardım. Bugün test yaptım. Hemen iki çizgi çıktı ama soluktu 5 dk sonra daha da kızardı. Yorumlar mısınız bilgili olanlar.
Kuzum bence daha pikide olucak bırakma yapmayıKızlar pik mi?
Bugün pik galibaKuzum bence daha pikide olucak bırakma yapmayı
Ayy evet gözün yok çok güzel bir yumurtlama üst üstte değerlendirrrBugün pik galiba
Üst üstte sıkıntı olmaz mı sperm açısındanAyy evet gözün yok çok güzel bir yumurtlama üst üstte değerlendirrr
24 saatte 1 olmaz diye düşünüyorumÜst üstte sıkıntı olmaz mı sperm açısından
Teşekkür ederim değerlendiricem mutlaka24 saatte 1 olmaz diye düşünüyorum
Benimde 6 gün var bataTeşekkür ederim değerlendiricem mutlaka
Aa birşey kalmamışBenimde 6 gün var bata
Sorma geçen ay hamileymişiö gibi belirtilerim vardı bu ay yok saldım kendimi değilimdir herhalde diyorum hamileysem supriz olucakAa birşey kalmamış
Geçen ay testlerim ve belirtilerime göre bende hamileydim 3 gün erken regli oldum bu ayda bakalım artık hayırlısı olsun, umarım güzel haberlerle gelirsinizSorma geçen ay hamileymişiö gibi belirtilerim vardı bu ay yok saldım kendimi değilimdir herhalde diyorum hamileysem supriz olucak
Kız bende geçen ay 3 gün erken oldumGeçen ay testlerim ve belirtilerime göre bende hamileydim 3 gün erken regli oldum bu ayda bakalım artık hayırlısı olsun, umarım güzel haberlerle gelirsiniz
Bu bir işaret miiiidurrr ay hadi inşallahKız bende geçen ay 3 gün erken oldum
Kız inşallah kocamla da arada dövüşürüz biz unuttum gebelik düşündüğümüzü kendimede hiç dikkat etmedim bu şekilde tutarsa şaşırırımBu bir işaret miiiidurrr ay hadi inşallah
Her şeyde vardır bir hayır sen yinede dikkat et döveşmeyin guzummm siviişinnKız inşallah kocamla da arada dövüşürüz biz unuttum gebelik düşündüğümüzü kendimede hiç dikkat etmedim bu şekilde tutarsa şaşırırım