2023 MAYIS/HAZİRAN AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🌸🌸

2 2 buçuk saat öncesinde kesiyorum sıvı tüketimini🙄 hızlı oluyor olabilir mi gerçekten yumurtlamam? Çikolata kisti için ne yapıyorsun canım ilaç vitamin takviye ne kullanıyorsun🤔
Aklıma gelenler bunlar canım tabi en doğrusu doktor takibi ile yumurtlama zamanını bulmak. Çikolata kisti için hiç bir şey kullanmıyorum canım doktorlarda bir şey vermiyor. Ara sıra ölçüm yapılıyor o kadar ☺️ 7 cm geçmedikçe ameliyat önermiyorlar.

Kızlar merhaba. Benim bat bugün. Birkaç gündür mide bulantısı vardı hatta 2 gün önce afedersiniz otobüste çıkardım. Bugün test yaptım. Hemen iki çizgi çıktı ama soluktu 5 dk sonra daha da kızardı. Yorumlar mısınız bilgili olanlar.

Eklentiler

• IMG_20230520_112127.jpg
    IMG_20230520_112127.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar merhaba. Benim bat bugün. Birkaç gündür mide bulantısı vardı hatta 2 gün önce afedersiniz otobüste çıkardım. Bugün test yaptım. Hemen iki çizgi çıktı ama soluktu 5 dk sonra daha da kızardı. Yorumlar mısınız bilgili olanlar.
Yavrum yoruma ihtiyaç yok, tebrikler hamilesin🧿 sağlıkla gelsin bebişin 🤲

Sorma geçen ay hamileymişiö gibi belirtilerim vardı bu ay yok saldım kendimi değilimdir herhalde diyorum hamileysem supriz olucak🥰
Geçen ay testlerim ve belirtilerime göre bende hamileydim 🥺 3 gün erken regli oldum 😂 bu ayda bakalım artık hayırlısı olsun, umarım güzel haberlerle gelirsiniz 💐

Merhaba kızlar siz bu işler aylardır sıkı takip ettiğiniz için bileceğinizi düşünüyorum dün 4 günlük adet gecikmesiyle test yaptım aşağıdaki gibi çıktı, koyu. Kan testi veremedim henüz pzt sabah vericem beta kaç gelir 1500 üzeri olmalıymış usg için

Eklentiler

• EFD133AA-D008-4425-BF0A-D438BECE23FF.jpeg
    EFD133AA-D008-4425-BF0A-D438BECE23FF.jpeg
    146,2 KB · Görüntüleme: 65
X