2023 MAYIS/HAZİRAN AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🌸🌸

Eklentiler

• Screenshot_20230520_184634_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20230520_184634_com.android.gallery3d.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar konu silindiği için mayıs grupunu tekrar açıyorum, bat sat tarihlerinizi tekrardan yazarsanız eklerim

ANNE ADAYISATBATDURUM

Feyzacim

7 nisan4 mayıs🤰🏼🧿

ozelemm

6 nisan8 mayıs🍀🐞

kubra005

10 nisan8 mayıs🍀🐞

sundy94

17 nisan10 mayıs
🔴

ozclkbuse

9 nisan10 mayıs🤰🏼🧿

bitkin96

11 nisan
🔴

victoriahamburt

13 nisan11 mayıs🤰🏼🧿

atanamamis ogretmen

12 nisan13 mayıs🍀🐞

-loyalty

18 nisan15 mayıs🍀🐞

defnew

16 nisan12 mayıs🍀🐞

kartanesi14_14

14 nisan12 mayıs🍀🐞

ikikedibirdeli

17 nisan14 mayıs🍀🐞

Esra1306

14 nisan14 mayıs🤰🏼🧿

Zuzushh

18 nisan16 mayıs🍀🐞

Chen31

18 nisan16 mayıs🍀🐞

papatyam3

17 nisan18 mayıs🍀🐞

melegim can

22 nisan18 mayıs🍀🐞
pcospcos20 nisan18 mayıs🍀🐞

mlh5

20 nisan18 mayıs🍀🐞

dml_012

18 nisan19 mayıs🍀🐞

emelmhsn

25 nisan19 mayıs🍀🐞

Msssk

21 nisan19 mayıs
🔴

gossipbusra

24 nisan20 mayıs🍀🐞

edahandro

15 nisan20 mayıs🍀🐞
TASUU24 nisan20 mayıs🍀🐞

Mervenur277

23 nisan20 mayıs🍀🐞

B Buffalosos

18 nisan21 mayıs
🔴

Asi kedi

22 nisan25 mayıs🍀🐞

Sunshine1

28 nisan26 mayıs🍀🐞

morpapatyaml

28 nisan28 mayıs🍀🐞

arastirmasever

2 mayıs28 mayıs🍀🐞

cnlrm

5 mayıs30 mayıs🍀🐞

Feryasu

30 nisan30 mayıs🍀🐞

deva21 deva21

6 mayıs30 mayıs🍀🐞

HUSNES

5 mayıs31 mayıs🍀🐞

mely25

30 nisan31 mayıs🍀🐞

fnd_50

4 mayıs🍀🐞

tubiskaa

6 mayıs🍀🐞

deva21 deva21

6 mayıs🍀🐞

Brcbglm27

2 mayıs1 haziran🍀🐞

gunaygul

3 mayıs1 haziran🍀🐞

UYMA

6 mayıs2 haziran🍀🐞

L A L L A L

4 mayıs2 haziran🍀🐞

melisaa93 melisaa93

2 mayıs3 haziran🍀🐞

mercan3509

7 mayıs3 haziran🍀🐞
aynurland aynurland 7 mayıs3 haziran🍀🐞

dream2311

8 mayıs5 haziran🍀🐞
🍀🐞

mevsimofm

7 mayıs6 haziran🍀🐞

Tikabasa

8 mayıs7 haziran🍀🐞

cey3406

10 mayıs8 haziran🍀🐞

Eymennnannesi

11 mayıs8 haziran🍀🐞

aliceinyou

12 mayıs8 haziran🍀🐞

Besttt

8 mayıs9 haziran🍀🐞

merymeryg

14 mayıs9 haziran🍀🐞

Hayatzb

15 mayıs9 haziran🍀🐞

sundy94

13 mayıs10 haziran🍀🐞
🍀🐞

bitkin96

13 mayıs13 haziran🍀🐞

muhendishanim98

15 mayıs14 haziran🍀🐞

B Buffalosos

16 mayıs18 haziran🍀🐞

papatyam3

18 mayıs19 haziran🍀🐞
Merhaba benibde ekler msinz. Sat 29 nisan bat 1 haziran 🙏

Merhaba arkadaslar benim adetimin 15. Gunu catlamam oldu zaten rutinim boyle. Ancak 19 dan sonra yaptgm ovu testleri boyle yorumlar misnz. Bata 9 gun var

Eklentiler

• IMG_20230520_112846.jpg
    IMG_20230520_112846.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 67
Evet gece oldu 🤭 bugünde yapayım bence sık değerlendirme iyi diyorlar 🥰
Ben kasımda hamile kaldığımda her gün yapmıştık adetten diğer adete kadar ama görev olarak değil seviyoruz diye 🤣
Zaten çok sık yapıyoruz o şekilde ilk denemede tutmuştu
Bence sık ilişki faydalı sperm azaltıyo vs şu bu bunlar görev bilinci hep eğlenmenize keyfinize bakın zevke odaklanın stres kaygı çok fena etkiliyor ❤️❤️
Bu sefer ovulasyon test yapmayacağım akışta kalsın süpriz olsun muhtemelen yine her gün olacak bizde 😅😅

Ben kasımda hamile kaldığımda her gün yapmıştık adetten diğer adete kadar ama görev olarak değil seviyoruz diye 🤣
Bence sık ilişki faydalı sperm azaltıyo vs şu bu bunlar görev bilinci hep eğlenmenize keyfinize bakın zevke odaklanın stres kaygı çok fena etkiliyor ❤️❤️
Bu sefer ovulasyon test yapmayacağım akışta kalsın süpriz olsun muhtemelen yine her gün olacak bizde 😅😅
Ben hergün yapamam ya yapana da helal olsun 😂🙈 bilinç altında çocuk olduğu için maalesef istemsiz görev gibi görüyorum 🥺 artık akışına bıraktım o ayrı, hep pik ve çatlama görürüm tutmadı nasip bu aya olur inşallah 🤲🏻

Ben hergün yapamam ya yapana da helal olsun 😂🙈 bilinç altında çocuk olduğu için maalesef istemsiz görev gibi görüyorum 🥺 artık akışına bıraktım o ayrı, hep pik ve çatlama görürüm tutmadı nasip bu aya olur inşallah 🤲🏻
Gerçi böyle diyorum ama geçen ay yumurtlama dışında ilişkilerimiz oldu uzaktaydık o dönem kırmızı kartı görünce hüzün çöktü içime 😅
Ya sizde de var mı mesela ben çocuk düşünmeden önce sanki bir kez bile yapınca hamile kalınacak sanıyordum hep 🤣

Gerçi böyle diyorum ama geçen ay yumurtlama dışında ilişkilerimiz oldu uzaktaydık o dönem kırmızı kartı görünce hüzün çöktü içime 😅
Ya sizde de var mı mesela ben çocuk düşünmeden önce sanki bir kez bile yapınca hamile kalınacak sanıyordum hep 🤣
Zaten o kafa olduğu için 2 sene yapmadım😂😂😂

Zaten o kafa olduğu için 2 sene yapmadım😂😂😂
Leblebi gibi ertesi gün hapı içiyorlar zaten olmayacak hiç belki de o tarihlerde 🤭
Bu ay ilk kez planlı olarak gidicem tekrardan düşük kürtaj yaşamıştım aralıkta ondan beri korunuyorduk.. İnşallah grubumuzdaki herkes şubat anneleri grubuna gideriz hepimiz 😍

Leblebi gibi ertesi gün hapı içiyorlar zaten olmayacak hiç belki de o tarihlerde 🤭
Bu ay ilk kez planlı olarak gidicem tekrardan düşük kürtaj yaşamıştım aralıkta ondan beri korunuyorduk.. İnşallah grubumuzdaki herkes şubat anneleri grubuna gideriz hepimiz 😍
Benimde 1 boş gebeliğim 1 kimyasalım var 9 ay oluyor kürtajım olalı o zamandan beri de hiç korunmadım 🥺 millette dediğiniz gibi bizim kafamızı yaşıyor demek ki 😂😂 yalnız değilizzz🤭

Benimde 1 boş gebeliğim 1 kimyasalım var 9 ay oluyor kürtajım olalı o zamandan beri de hiç korunmadım 🥺 millette dediğiniz gibi bizim kafamızı yaşıyor demek ki 😂😂 yalnız değilizzz🤭
Sağlıkla tutunsun minnoslarımız inşallah.. psikolojisi çok zordu bende atlatması.. o yüzden psikolojik olarakta çok hazır olamadım. alıştım ama unutmadım kaybımı 🙏🏻 ama şöyle bi şey oldu bende pco var adetlerim düzensizdi kürtaj sonrası 6 ay oldu her ay günü gününe o kadar düzenli oldu ki hayatım boyunca böyle düzenli olmamıştı şok içindeyim aylardır 🥹

Kız siz ne yiyip ne içiyorsunuz bizede söyle 😂😂 ben 3 gündür değerlendiriyorum şimdiden gına geldi

Ay deme öyle iş yerinden bir arkadaşım günlük doğum kontrol hapı kullanıyordu bir gün unutmuş dertlere kaldı ya hamile kalırsam diye yok artık demiştik ve hamile kaldı 😂 her gün mü yumurtluyorsun vicdansız

Sağlıkla tutunsun minnoslarımız inşallah.. psikolojisi çok zordu bende atlatması.. o yüzden psikolojik olarakta çok hazır olamadım. alıştım ama unutmadım kaybımı 🙏🏻 ama şöyle bi şey oldu bende pco var adetlerim düzensizdi kürtaj sonrası 6 ay oldu her ay günü gününe o kadar düzenli oldu ki hayatım boyunca böyle düzenli olmamıştı şok içindeyim aylardır 🥹
Zaten düşükler anne vücudunu temizlermiş.bende bebeğimi kaybettim. acaba ne derdim vardı da geldi bana yardım etti diye teselli ediyorum kendimi ☺😔

Ay deme öyle iş yerinden bir arkadaşım günlük doğum kontrol hapı kullanıyordu bir gün unutmuş dertlere kaldı ya hamile kalırsam diye yok artık demiştik ve hamile kaldı 😂 her gün mü yumurtluyorsun vicdansız
Ya benim yakın arkadaşım yılda 4-5 ertesi gün hapı içiyordu amh değeri çok düştü :KK43: mesela adete çok yakın zamanda olmuştu bir kaçı onda bile içmişti kaç kez içme dedim dinlemedi.. Bebek istemeyen bile aslında ovulasyon ile değerlendirebilir zamanları..

Sık ilişki taktiği de istekliyim 🥲🤣 yani bilmiyorum oluyor yakınlaşıyoruz öyle tabi saatlerce olmuyor haftasonları gayet güzel verimli oluyor hafta içi biraz rahatlayıp uyuyalım modda oluyoruz 🤭🤭🤭

X