- 21 Ekim 2021
- 559
- 1.272
- 30
ne kadar zamandır deniyordunuz acabacok erken kuzum benim 2 hazirandı yumurtlama daha bugün silik cıktı 2 3 gün sabret cok normal suan erken
Dua et bize olur muŞubat anneleri grubunu devraldım sizi bekliyorum kızlar sırayla transfer ediyoruz sizi
benim bir önceki ayda denemeye basladık ama yumurtlamayı takip etmedim bu ay her gün yaptık hic aksamadan ilişki oldu her gece.. sık yapıyoruz.. öyle tuttune kadar zamandır deniyordunuz acaba
Seni okudukça içim nasıl umut doluyo yacok erken kuzum benim 2 hazirandı yumurtlama daha bugün silik cıktı 2 3 gün sabret cok normal suan erken
Bu ayın sonunda gebelik olursa şayet 14 mart gösteriyor tabiki sezeryan dogum yapmış biri olarak şubatı sonundan yakalıyorumbu ay olsa bile aslında subat annesi olunabilir dimi bu tarihler hep tahmini belki benim de ocak sonunda doğar
var ya bir günde değişiyor o testler betayı sanki bir anda salıyor bu sıpalarSeni okudukça içim nasıl umut doluyo yabenim yumurtlama 4 hazirandı hep sana göre bakıyorum tarihlere
Aa hem daha yeni başladınız, süper Allah tamamına erdirsin :)benim bir önceki ayda denemeye basladık ama yumurtlamayı takip etmedim bu ay her gün yaptık hic aksamadan ilişki oldu her gece.. sık yapıyoruz.. öyle tuttu
ocak grubu aldı gitti dimi ay sonuna denk gelince grubu kaçırmıs gibi oluyor bende deB Buffalosos beni de al ocak sonu görünüyor ama ben sizlerle olmak istiyorum
iki kez hamile kaldım ikisinde de her gün yaptıkAa hem daha yeni başladınız, süper Allah tamamına erdirsin :)
Gün aşırı olmalı bi gün ara vermeli tezini de çürütmüş oldunuz
Evet bebiyi attım etiketledim seniKız gerçek mi
İlk gebelik kötü mü sonuçlandı?iki kez hamile kaldım ikisinde de her gün yaptıkdoktor da sasırdı tabi
Hadi yaaaa kesin 2 gün annemdeydim girememiştim kaçırmışım hemen buluyorumEvet bebiyi attım etiketledim seni
kaybettim malesef herkeste olacak diye bisey yok sakın endise duyma canım nasip sağlıklı olsunlar insallahİlk gebelik kötü mü sonuçlandı?
Ya çevremde ilk gebeliğinde problem yaşayan çok kişi oldu, çok panik durumundayım hatta bugün bi akrabamız 40. haftada kaybetti o kadar üzüldüm ki..
Olursa benim de ilk olacak, Rabbim herkese hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin
Kez yeni attım sen at diyince, eskiye gitmeHadi yaaaa kesin 2 gün annemdeydim girememiştim kaçırmışım hemen buluyorum
Kızlar bunu görmediniz galiba azıcık daha sıkıştırıcam sizi çünkü hiç anlam veremiyorum yaKızlar karnım çok fena ağrıyo ya günlerdir ağrıyo dün gece ve bugün daha da arttı resmen regl olcakmışım gibi ama regl tarihime çook var. Belirtilerde siz hep kasık ağrısı diyorsunuz ama bendeki kasık değil böyle olan var mı aranızda