- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.006
masallah tüm tuslara basmıssınız yollar acılmıs bu enerjiyle ikiz geliyormusKızlar ben bu ayda kaldım yineçatlatma iğnemi oldum 11 de 18mm olmuş yumoşlar hacematta yaptırdık bugün eşimle, benim göbeğimi de çekti abla 30 haziran regli olmam gerekiyor sanırım çok bilgim yok iğneden sonra kaçıncı gün regli olmam gerekir bilgilendirirseniz çok sevinirim
Evet bebiş sindirimi yavaslatıyor bende de var hem mide sorunu hem hazımsızlık :)Kızlar bunu görmediniz galiba azıcık daha sıkıştırıcam sizi çünkü hiç anlam veremiyorum yakarın ağrısına ek midem de ağrıyor ara ara. B Buffalosos M muhendishanim98 @bitkin96 T TASUU melisaa93 hatırlayabildiğim tecrübeliler
Oradayım bende biraz daha aktifleşelim ordaŞubat anneleri grubunu devraldım sizi bekliyorum kızlar sırayla transfer ediyoruz sizi
Akız hani nerde göremiyorum resimKez yeni attım sen at diyince, eskiye gitme
Canım bende karın ağrısı çok çektim kasık ağrısından ziyade karın ağrısı çoktu. Adet geçtikten sonra daha da arttı bende. Şimdi yok mesela ama şimdide mide bulantısı ve mide ağrısı varKızlar bunu görmediniz galiba azıcık daha sıkıştırıcam sizi çünkü hiç anlam veremiyorum yakarın ağrısına ek midem de ağrıyor ara ara. B Buffalosos M muhendishanim98 @bitkin96 T TASUU melisaa93 hatırlayabildiğim tecrübeliler
Allah Allah başkasını mı etiketledim.Akız hani nerde göremiyorum resim
Ayy ikizle nasıl yaparım bilmemmasallah tüm tuslara basmıssınız yollar acılmıs bu enerjiyle ikiz geliyormus
Ben de testler negatif gelince umutsuzluğa kapılıyorum halbuki çok erken olduğunu da biliyorum ama işte psikolojime gel de anlat bunuBen bat tarihimi şu an bilemiyorum çünkü erken yumurtlama gördüm reglin 10.gününde. Normalde 28 günde bir regl olurum bu hesapla bat tarihim 23 haziran.
Evet çok zor her saniye yeni bir belirti arıyor insan kendinde
Buldum sonunda
Hayırlısıyla Sağlıklı sıhhatli olsun kuzumBuldum sonundasanki kız gibi annesi bu fındık konumuna göre
Mide ağrısı bende de olmuştu çocuktan ötürü gaz ağrısı olabilir askimmmKızlar bunu görmediniz galiba azıcık daha sıkıştırıcam sizi çünkü hiç anlam veremiyorum yakarın ağrısına ek midem de ağrıyor ara ara. B Buffalosos M muhendishanim98 @bitkin96 T TASUU melisaa93 hatırlayabildiğim tecrübeliler
Kaybının sebebi ne canım biliyor musun?İlk gebelik kötü mü sonuçlandı?
Ya çevremde ilk gebeliğinde problem yaşayan çok kişi oldu, çok panik durumundayım hatta bugün bi akrabamız 40. haftada kaybetti o kadar üzüldüm ki..
Olursa benim de ilk olacak, Rabbim herkese hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin
Yaa normal demek ki (pozitifmişim gibi)Evet bebiş sindirimi yavaslatıyor bende de var hem mide sorunu hem hazımsızlık :)
Gaz sancısı çekiyor olabilirsin canımKızlar bunu görmediniz galiba azıcık daha sıkıştırıcam sizi çünkü hiç anlam veremiyorum yakarın ağrısına ek midem de ağrıyor ara ara. B Buffalosos M muhendishanim98 @bitkin96 T TASUU melisaa93 hatırlayabildiğim tecrübeliler
Ayy canım çok sağol cevabın için herkes kasık ağrısı çekince benim modum düşüyodu benim niye karnım ağrıyo diyeCanım bende karın ağrısı çok çektim kasık ağrısından ziyade karın ağrısı çoktu. Adet geçtikten sonra daha da arttı bende. Şimdi yok mesela ama şimdide mide bulantısı ve mide ağrısı var
Yerleşme bir haftada sürebilirmiş canım sen yine takip et artış olursa doktora danışırsınKızlar karın ve kasık ağrım biraz arttı gibi bugün ya ama koyulaşma takip ediyorum sabah daha koyu gibiydi. Azıcık da kahverengi lekelenmem oldu bugün 1 kez yerleşme hala devam mıdır sizce? 4+1 bugün sata göre
Allah razı olsun dua edelim hepimiz birbirimizeYerleşme bir haftada sürebilirmiş canım sen yine takip et artış olursa doktora danışırsın