Tam orada bir gölgelik gördüğümü düşünüyordum ama emin olamadım İnşAllah yarın daha net konuşabiliriiizBebegm sımdı kalktm gerı bı bakıyım dedım bı cızgı cıkmıs.40 dkka gectı ama yapalı kendı cızgısımı bılmemyaa bıkerede cızgı cıkmasın ya testlerımızde
Ay bu bayaaa belli benim innovitalarda hiç böyle çizgi çıkmadı
Pkos yok bende ama doktor onu verdi içelim bakalımİnositol oranı şasede daha fazla canım. Pcos varsa daha iyi sanırım şase, yani toz olan
Bende bıraz kendımı kaptırmadım desem yalan olurAy bu bayaaa belli benim innovitalarda hiç böyle çizgi çıkmadı
Yaa İnşAllah güzel bir sonucun habercisidirBende bıraz kendımı kaptırmadım desem yalan olurama yınede kendımı durduruyorum
Bunun bir kuralı yok bende evlenip hemen yapmaya başladım kaybettim şimdi tekrar deniyoruz bebekle de yapacaktık her seyiKızlar o güzel enerjilerinizden bana da yollayın olur mu.. 9 aylık evliyim daha, 2.ayımızda doktor amh çok düşük hemen çocuk yapmalısın dedi evliliğe alışamadan çocuk derdine düştük.. aşılama diyor artık doktorlar. Bu ay kendi kendime denicem ve olucak dedim. Bekarken ne o öyle hemen çocuk mu yapılır en az 1 sene geçmeli diyen insandan şimdi çocuk hasreti çeken birine evrildim. Hayat insanı hep sınıyor. İnşallah bu sınavımızı da güzelce veririz güzel kadınlar
Evet gördümmmm işte orda ama 10 dakika içinde çıkanı dikkate alalım askimmyarin denemeye devam zaten çok erken daha senin
Şahin yaAklımı oynatmıyorsam ben sanki bir şey görüyor gibiyim. Gerçi 7. günde çıkmaması çok normal. 10. güne kadar bembeyaz görüp 11. günde çizft çizgi gören çok. Biraz kişiden kişiye değişiyor bence beta salınımı da.
Benim bu sabah adet belirtilerim başlıyor , bu ayda olmayacak artıkBen yapmicam hiç belirtim yok
Var mı belirti17 mayısta oldum adet
Var var bu innovitalar kuruma çizgisi yapmıyor diye biliyorum iki güne daha net çıkarBebegm sımdı kalktm gerı bı bakıyım dedım bı cızgı cıkmıs.40 dkka gectı ama yapalı kendı cızgısımı bılmemyaa bıkerede cızgı cıkmasın ya testlerımızde
Aşkım yaptım net çıktı hem de kaset testte 2 dk oldu damlatali az daha geçsin aticam
Bebısm fıltresız atarmısım ben fıltre olunca anlayamıyorumGünaydın sabah mahsülleri
Yumurtlama 9. Gün
muhtemelen pazartesi artık net silik çizgi olur diye düşünüyorumsuan hala hayaletinde hayaleti
Aşkım yaptım net çıktı hem de kaset testte 2 dk oldu damlatali az daha geçsin aticam
Bu kız da hamile.bence masaallahGünaydın sabah mahsülleri
Yumurtlama 9. Gün
muhtemelen pazartesi artık net silik çizgi olur diye düşünüyorumsuan hala hayaletinde hayaleti
Ayy ılk buraya yazarım zatenBu kız da hamile.bence masaallahimagination forever da hamile bence Allaahhh
İnnovitaya aşığım artıkVar var bu innovitalar kuruma çizgisi yapmıyor diye biliyorum iki güne daha net çıkar