Yaaa gerçekten mi6. Gün efektle çok az gölge vardı 7’de milim milim göründü gözüme canlıda , bu sabah 8. Günde de gözüme göründü çok hafif evir çevir yapınca ama şimdi akşam yaptığım çok daha belli düne göre 3-5 bisey arttıysa betada
Evet erken gebelik kuzu prodoctor, innovita çubuk 4 tane var elimde harcamak istemiyorumErken gebelik mi bu aşkım bende çıkmamıştı inovitada mesela yumurtlama 12. Gün cikti
Amin canım Amin.Bende aşılamada ağrım olmadı adet gelmeden 1 gün önce adet ağrısı çektim sonrada adet oldumEvet bende oldum ama çok ağrı cektim yarım saat kivrandim normal dediler ve bugün agrim oluyor ara ara adet olcak gibi hayırlısı olsun rabim sana da nasip etsin bekleyen dua eden herkese hayırlısını nasip etsinamin
Öyle deme canım çift görüb sonra kayb etmek çok zor..hem ben paso mfk kullandım paraları orda döktüm resmen öyle hamile kaldım sonrada tüp bebekle kaldım..sadece ilişkiyle olmuyor bendeHayırlısı olsun canım inşallahbende o da yok 4 sene olacak bir kez mi gol olmaz bee
Ben yapmicam hiç belirtim yok18 Mayıs adet olan hanımlar test yaptınız mıben dayanamayıp dün yaptım, beyaz, ama erken daha diye kendimi teselli ediyorum
Teşekkür ediyorum, 2.olacak inşallahAllah hayırlı etsin 3.mü olucak
Gebeliklerde göğüs damarlari cok belirgin oluyorYa dimiiiii. Ne garip bişey ya sübhanallah. Bata da var daha yemyeşil oldu şok oldum
İnşallahTeşekkür ediyorum, 2.olacak inşallahbir oğlum var 4 buçuk yaşında, inşallah ona yoldaş kardeş gelir
Cok az belirgin gibiBu akşam 20.00 gibi yaptım tekrar test evde çok var diye efektsiz yumurtlama 8. Gün
Kesin hamilesinBu arada çok halsiz hissediyorum enerjim yok kolum kalkmıyorgece uyuyamıyorum sabah erken uyanıyorum bir kaç gündür gün içinde de çok yorgunum vitamin almama rağmen
Aynen bana da sürpriz oldu
İnşallah hayırlısı ile hamilesindir bu bebiş belirtileri zatenBu arada çok halsiz hissediyorum enerjim yok kolum kalkmıyorgece uyuyamıyorum sabah erken uyanıyorum bir kaç gündür gün içinde de çok yorgunum vitamin almama rağmen
Amin amiiiiinAmin çok teşekkür ederimmm kariyer konusuna da gelince ben kariyer değişikliğine gitmek istiyorum o yüzden 7 sene daha beklicektim ben de bu nedenle yaptık bakalım buyuyecek artık
Sabaha düşer e nabızaKizlar ben sağlık ocağinda kan verdim bugün hala sisteme düşmemiş sonuçları neden acaba