Darısı sana kuzum eneeennn güzel şekilde en hayırlı şekildeMaşaAllah sizeee
Ben de çok hissediyorum bu ay senin pozitif gelecekMaşaAllah sizeee
Kiz masalah benin kinden daha belirgin ValaMaşaallah
Var mı kızlar koyulaşma
Ayy İnşAllah İnşAllahBen de çok hissediyorum bu ay senin pozitif gelecekçok iyi planlı gidiyorsun kaliteli yumurtlar oluyor
Aşkım çocuğu rahat bırakamıyoruz ki hcg yi salsın7.gunden merhabaaaLavaboya kalkınca yapayım dedm maalesef bebısler hergun bıtane yaparım artık carsambaya kadar. @Mervenur277 melisaa93 A Afratafrac M muhendishanim98 B Buffalosos
Maşallah koyulasmaya dogru gidiyor 1 hafta sonra cok net olurMaşaallah
Var mı kızlar koyulaşma
Sabaha düşer e nabıza
Devlet hastanesinin tahlil sisteminden bak bi
Yani hamileyim dimi ben değer den anlamiyorum acaba ne kadarlıkOooo burada gördüğümüz en yüksek değer galibasağlıkla gelsin İnşAllah bebişin maşaAllah maşaAllah
Var benceeeMaşaallah
Var mı kızlar koyulaşma
Bence dört-dört buçuk haftalıkYani hamileyim dimi ben değer den anlamiyorum acaba ne kadarlık
Çarşamba günü randevum var kadın doğuma bide bı şey dicem şimdi infertilite bölümüne gidiyordum ya ben gidip dosyamı kapatmam lazım mıBence dört-dört buçuk haftalıkKeseyi beta 1000i geçince görebilirsin canım hamilesin tabiki
Son adet tarihi ne zamandıYani hamileyim dimi ben değer den anlamiyorum acaba ne kadarlık
5 MayısSon adet tarihi ne zamandışu değere göre 4.5 haftalık falandır muhtemelen
O zamana bini geçer keseyi görürsün İnşAllahÇarşamba günü randevum var kadın doğuma bide bı şey dicem şimdi infertilite bölümüne gidiyordum ya ben gidip dosyamı kapatmam lazım mı
İnnovita kuruma yapmıyor ama böyle filtrelerle içinde çizgi çıkabiliyor kuzum bende geçen ay öyle olmuştu hatta burda sormuştum öyle gören çok vardı pztyi bekle sen üzülme sonra . Pembe olanda da sanki beyaz kendi çizgisi var gibi görüyorum benVar var bu innovitalar kuruma çizgisi yapmıyor diye biliyorum iki güne daha net çıkar
Seninki de çok belirgin canım artar zamanlaKiz masalah benin kinden daha belirgin Valahayırlısı olsun cnm benim inşallah daha güzel haberler alirsin ❤