İnofolic kullanmıştım bir ara aşılama zamanlarında geçen sene. Şimdi gynopol kullanıyorum oda inositol içerikli birde ekstra folik asit kullanıyoruminositol kullandın mı pkosa çok iyi geliyormuş :) inşAllah hemen hamile kalırsın :)
Bebısm sen her ıhtımale karşı asprın at hergun nolur nolmaz suprız yumurta cıkabılırKız yaa olursa naparım ilaç falan kullanmıyorum o yüzden istemiyorum biyandan korkuyorum ama Rabbim ol derse zaten önüne geçilmez
İnşallah hemilelik belirtisidir aşkım yarın 4 gün kalmış oluyor o zaman test yapsanaDongunun 21. Gunundeyım ama adet olacak gıbıyım sankı yaa kasıgım agrıyor terlıyorum sureklı,sıvılcelendım,adet oncesı belırtıler belırdıpik 2 sınde olmustu,5 gun var daha regl olmama anlayamadım yaa,tum belırtıler var ama sankı yarın olacak gıbı melisaa93 Mervenur277 B Buffalosos M muhendishanim98
Yapıyım mınnosumda tam catlama 4 ünde oldu ya ondan yarın 7.gün olcak daha çatlamadan.ama yınede yapacan tabıkııdeeee yarınİnşallah hemilelik belirtisidir aşkım yarın 4 gün kalmış oluyor o zaman test yapsana
Yap yap bize de at sen lh testiyle mi takip etmiştin kuzumYapıyım mınnosumda tam catlama 4 ünde oldu ya ondan yarın 7.gün olcak daha çatlamadan.ama yınede yapacan tabıkııdeeee yarın
Evet kuzucum.2 si pik oldu tam sılınme 4ünde olduYap yap bize de at sen lh testiyle mi takip etmiştin kuzum
Ay inşallah bebiş vardır ya.Dongunun 21. Gunundeyım ama adet olacak gıbıyım sankı yaa kasıgım agrıyor terlıyorum sureklı,sıvılcelendım,adet oncesı belırtıler belırdıpik 2 sınde olmustu,5 gun var daha regl olmama anlayamadım yaa,tum belırtıler var ama sankı yarın olacak gıbı melisaa93 Mervenur277 B Buffalosos M muhendishanim98
Canım sen kan verdin miCanım acilde yapılmıyor burda doktor bı gittik yapmamıştı yarın sabah yaptircam inşallah
Bende pcos yok ama bu ay inofolic combi kullanmıştım kızlarinositol kullandın mı pkosa çok iyi geliyormuş :) inşAllah hemen hamile kalırsın :)
Evet bende de damar çok çıktıAra ara rahmimde kramp hissediyorum ben de kizlar henüz yerleşme kanaması olmadı, ama bu neyin halsizligi böyle ikindi bı yattım iki saat uyumuşum. Bu baş ağrısı ya diyorum stres yaptim ondan mı ama. Bugün göğsümde yeşil bir damar gördüm bu da belirtiydi demi
Yok veremedim bugün zaten varsa strese girmemek ve delik deşik olmamak adına idrarla takip edip pzt günü vericem insaallahCanım sen kan verdin mi
Ya dimiiiii. Ne garip bişey ya sübhanallah. Bata da var daha yemyeşil oldu şok oldumEvet bende de damar çok çıktıo doğruymuş
Evet evet baya belirgin damarlar çıkıyormuş gerçekten belirtilerimden biri oydu. Diğerleri de adet gelecekmiş gibi ağrı ve bel ağrısıYa dimiiiii. Ne garip bişey ya sübhanallah. Bata da var daha yemyeşil oldu şok oldum
Canım senin iki kasigın ortasında rahimde böyle arada batan sızlayan bir ağrı var miEvet evet baya belirgin damarlar çıkıyormuş gerçekten belirtilerimden biri oydu. Diğerleri de adet gelecekmiş gibi ağrı ve bel ağrısı
Bugün koyulaşma varmıydı peki.Ben dün görememiştim merak ettim canımYok veremedim bugün zaten varsa strese girmemek ve delik deşik olmamak adına idrarla takip edip pzt günü vericem insaallah
Evet sanki aşağıdan birisi tutup çekiyormuş gibi bir şeyCanım senin iki kasigın ortasında rahimde böyle arada batan sızlayan bir ağrı var mi
Biraz daha vardı koyulaşma canım evettBugün koyulaşma varmıydı peki.Ben dün görememiştim merak ettim canım
Ayyyyyniii sekildeeee. Birisi çıkacak heralde diyorum ya da böyle afedersinpat diye bı iltihap gelecekmiş gibi. Bende de var canımEvet sanki aşağıdan birisi tutup çekiyormuş gibi bir şeyinşallah normaldir, ben gebelik yoksa enfeksiyon falan var herhalde diyordum çok değişik bi ağrı
Ben de çarşambadan beri inofolic kullanıyorum toz olanından. İnofolic combi ile arasındaki fark ne acabaBende pcos yok ama bu ay inofolic combi kullanmıştım kızlarkesinlikle tavsiye ederim cidden yumurta kalitesini artırmaya yardımcı oluyor olabilir görmüşken yazayım dedim kullanın bence pcos dışında da