- 24 Ağustos 2022
- 4.076
- 11.968
İnşallah kuzucumDoktor takipli olur hemen başlatır nasibi varsa gelecek
Amin canım benim inşallahSen artık bu ihtimalin olduğunu biliyorsun takip edersin canım İnşAllah sağlıkla gelir bebişin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuzucumDoktor takipli olur hemen başlatır nasibi varsa gelecek
Amin canım benim inşallahSen artık bu ihtimalin olduğunu biliyorsun takip edersin canım İnşAllah sağlıkla gelir bebişin
İçim dimi bişe olmaz dimiBebısm sen her ıhtımale karşı asprın at hergun nolur nolmaz suprız yumurta cıkabılır
Yapalımmmm sabah 9-10 gibi atalım burayaEvet kuzucum.2 si pik oldu tam sılınme 4ünde oldu sabah atacagımmmmmm B Buffalosos bebısm varmışın beraber yapalıımmm
Ben kahvaltıdan hemen sonra sofrada içtim hepYa birde inofolic kullanan arkadaşlar ilaç üzerinde aç kullanın yazıyor ama eczacı tok kullanın dedi. Hangisi doğru siz nasıl kullanıyorsunuz?
One step mi testin canım, ben one step le şüpheli ilişkiden 10 gün sonra görmüştüm aynı böyle inşallah bebişin senledir
17 mayısta oldum adet18 Mayıs adet olan hanımlar test yaptınız mı ben dayanamayıp dün yaptım, beyaz, ama erken daha diye kendimi teselli ediyorum
Evet cnm one güzel bir marka degilmiOne step mi testin canım, ben one step le şüpheli ilişkiden 10 gün sonra görmüştüm aynı böyle inşallah bebişin senledir
Sabah test cılgınlıgımıza katılmayı unutmayerlesme kanaması olmak zorunda degılkı canım.ki bence olmaması daha ıyı.yarına koyulasırsa artık kesınlesecek Allahın ıznıyleAra ara rahmimde kramp hissediyorum ben de kizlar henüz yerleşme kanaması olmadı, ama bu neyin halsizligi böyle ikindi bı yattım iki saat uyumuşum. Bu baş ağrısı ya diyorum stres yaptim ondan mı ama. Bugün göğsümde yeşil bir damar gördüm bu da belirtiydi demi
Bebısmm pazartesı salıya bellı olur bakalım erkenden regl olmaz isemama bildiğin regl olacak gıbı hıssedıyorumtesekkur ederım guzel dıleklerın ıcınAy inşallah bebiş vardır ya. Regl belirtileriyle aynı diyorlar şu an bişi de diyemiyorum.
Canim önümüzdeki ay doktora gidemeyecegim diye acaba klomen mi kullansam kendi kendime diyirum ?Biz de deneyeceğiz bu ay belki diğer ay da. Olmazsa yaz tatilinde gideceğiz biz de tedaviye. İnşallah ikimizin de en kısa zamanda hayırlısı ile olur
Bende kararsız kaldımBen kahvaltıdan hemen sonra sofrada içtim hep
Şu çizgi hep çıkıyor mu canım diğer testlerde de aynı mıBu akşam 20.00 gibi yaptım tekrar test evde çok var diye efektsiz yumurtlama 8. Gün
6. Gün efektle çok az gölge vardı 7’de milim milim göründü gözüme canlıda , bu sabah 8. Günde de gözüme göründü çok hafif evir çevir yapınca ama şimdi akşam yaptığım çok daha belli düne göre 3-5 bisey arttıysa betadaŞu çizgi hep çıkıyor mu canım diğer testlerde de aynı mı
Katilicam insaallqh canım bu kez kaset test yapicam üzerinde 20 ve üstünu olctugu yazıyor ona göre hesaplama yaparızSabah test cılgınlıgımıza katılmayı unutmayerlesme kanaması olmak zorunda degılkı canım.ki bence olmaması daha ıyı.yarına koyulasırsa artık kesınlesecek Allahın ıznıyle
Bebısmm pazartesı salıya bellı olur bakalım erkenden regl olmaz isemama bildiğin regl olacak gıbı hıssedıyorumtesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın
Aa baya barız bebegım bak bundabende goruyorum.benım zaten ıcıme dogan cıkar ben seni hissediyoruuuummmBu akşam 20.00 gibi yaptım tekrar test evde çok var diye efektsiz yumurtlama 8. Gün
Hamile bu kız yaaaa bence. İnşaallah koyulasiirrrr günden güneBu akşam 20.00 gibi yaptım tekrar test evde çok var diye efektsiz yumurtlama 8. Gün
Erken gebelik mi bu aşkım bende çıkmamıştı inovitada mesela yumurtlama 12. Gün ciktiBu akşam 20.00 gibi yaptım tekrar test evde çok var diye efektsiz yumurtlama 8. Gün
Canım ben de tok aliyrm vallaBende kararsız kaldım