Aaa kız şok oldum sen aşılama yapcaz diyordunmelisaa93 @Niqu @Belisimm @canancan11 @dmlcm @cnlrm @1fafeyla @fnd_50 @imagination forever @Kristialia @Tikabasa ve diğer kizlar isminiz aklıma gelmedi size bi haberim var hamileyim bugün eczaneye gittim adet söktürücü almaya dedim bi test yapayım çok umutsuzdum belirtim de yok bi baktım pozitif bu arada hesabıma giriş yapamiyordum kaç gündür yarın mesajları baştan okumaya baslicam darısı hepinizin başına kizlar
Onu bende gördüm ama bu testlere pek güvenemiyorum testin kendi çizgisi olabilirTest , test olalı böyle zulüm görmediakşam çektiğime ışık yaptım oynadım sağ da bisey var gibi ama daha beta salınmamıstır heralde
Parol iç sadece canım. Birde bir fincan şekersiz Türk kahvesine 4-5 damla limon sıkıp içKızlar inanılmaz başım ağrıyor bugün 2 tane parol içtim şuan bile duramıyorum zonklamasından bat 17 Haziran gebelik belirtisi olabilir mi acaba ilaç içiyorum devamlı sorun olur mu
Yarım derece olabilir canım tablo yaptın mı onun üzerinden bakabilirizKızlar günaydın hepsinizeBu ateş ölçme konusunda usta olan arkadaşlarımız vardı. Yerleşme düşüşü dediğimiz şey ne kadar düşebilir acaba.Yarım dereceye kadar iner mi acaba.Bide yumurtanın kaçıncı günü oluyor acaba.Bilenler yazarsa çok memnun olurum
İçme bence parol istersen 3-5 gün varAyyy bende 2 gündür inanılmaz baş ağrısı çekiyorum az önce yazdım hatta şimdi senin yazdığını gördüm ne kadar kaldı adetine benim 8 gün var daha acaba baş ağrısı ondan olabilir mi ki parol içiyorum normalde benim başım hiç ağrımaz
Amin çok teşekkür ederimmm kariyer konusuna da gelince ben kariyer değişikliğine gitmek istiyorum o yüzden 7 sene daha beklicektim ben de bu nedenle yaptık bakalım buyuyecek artıkEvet canım çok sevindim o kadar çok sevindim ki insallah hepimizinki sağlıkla ilerler de kucağımıza alırız
Cnm sen kaçıncı günü test yaptin 11 gün mü 12 gün mü bugün 11 gün yarını mi beklim yoksa regil pazar günü mü test yapsam bilemedimKızlar selam galiba bebiş yerleşiyor iki kasigın ortasında, rahmimde bı sızı hissediyorum. Belirti olarak da baş ağrısı, halsizlik, ağız kuruluğu falan da oldu sicaklara yormustum. Bu ay burası çok bereketli olucak bence
Var bence var ben ilk yaptığımda ışıklarla biseylerle görmüştüm çizgiyi sanki uyduruyorum.diye direkt attimTest , test olalı böyle zulüm görmediakşam çektiğime ışık yaptım oynadım sağ da bisey var gibi ama daha beta salınmamıstır heralde
Ya bence de bu bereketli kızmına katılıyorum. En kötü herkes Temmuz Ağustos topiğinde mutlu haberi alacak, inanıyorum. Aşırı enerji yüklüyorum başlığaKızlar selam galiba bebiş yerleşiyor iki kasigın ortasında, rahmimde bı sızı hissediyorum. Belirti olarak da baş ağrısı, halsizlik, ağız kuruluğu falan da oldu sicaklara yormustum. Bu ay burası çok bereketli olucak bence
Yumurtlama 12 çatlama 10 şu canim. Yumurtlama 11. Gün negatif geldi benimCnm sen kaçıncı günü test yaptin 11 gün mü 12 gün mü bugün 11 gün yarını mi beklim yoksa regil pazar günü mü test yapsam bilemedim
Koyuluğun güzelliği peki. Allahım isteyen herkese tez zamanda versin bu duyguyu yaşatsın inşallah. Çoook sevindim çok.melisaa93 @Niqu @Belisimm @canancan11 @dmlcm @cnlrm @1fafeyla @fnd_50 @imagination forever @Kristialia @Tikabasa ve diğer kizlar isminiz aklıma gelmedi size bi haberim var hamileyim bugün eczaneye gittim adet söktürücü almaya dedim bi test yapayım çok umutsuzdum belirtim de yok bi baktım pozitif bu arada hesabıma giriş yapamiyordum kaç gündür yarın mesajları baştan okumaya baslicam darısı hepinizin başına kizlar
Ya benim asilamadan 10 gün yaptim ama pek birsey gormedim bugün 11 gün yarın mı yapayım yarın 12 gün bekleyeyim benceYumurtlama 12 çatlama 10 şu canim. Yumurtlama 11. Gün negatif geldi benim
Ya varya oynamadan paylaştığında o kısmı bende gördüm ama aklım benimle oynuyor herhalde diye düşündm. Ayy hadi inaşllahTest , test olalı böyle zulüm görmediakşam çektiğime ışık yaptım oynadım sağ da bisey var gibi ama daha beta salınmamıstır heralde
Kuzum çok içme ilaç. Kendini rahatlatacak şeyler yap. Nane kokla bak, bende migren var nane koklamak iyi geliyor. Burun deliklerine minik viks de sürebilirsin. Vücutta belli basınç noktaları var internete yazınca çıkar, oralara baskı uyguladıkça da baş ağrısı azalıyor. Bir de başına soğuk uygula. Ben buzluktan buz alıp ince bez içine koyup başıma enseme uyguluyorum. Ağrıya sebep olan damarları büzüştürerek ağrıyı geçiriyor.Kızlar inanılmaz başım ağrıyor bugün 2 tane parol içtim şuan bile duramıyorum zonklamasından bat 17 Haziran gebelik belirtisi olabilir mi acaba ilaç içiyorum devamlı sorun olur mu
Yap canım içinde kalmasın bakanyarin bı daha bakarsın olmazsaYa benim asilamadan 10 gün yaptim ama pek birsey gormedim bugün 11 gün yarın mı yapayım yarın 12 gün bekleyeyim bence
Tmm cnm herkes hakkında hayırlısı olsun cnm sen gitin mi kan vermeyeYap canım içinde kalmasın bakanyarin bı daha bakarsın olmazsa
Biliyorum canım aylardır yapıyorum ateş işiniYarım derece olabilir canım tablo yaptın mı onun üzerinden bakabiliriz6.günden itibaren olabilir yerleşme düşüşü. Ateş ölçümünü hassas yapmak gerekiyor.ölçmeden en az 3 saat deliksiz uyumak, her gün aynı saatte ayakların yere basmadan dil altından ölçmek gerekiyor
Bugün 7.günüm.dün 36.6 idi.bugğn 36.2 olmuşYarım derece olabilir canım tablo yaptın mı onun üzerinden bakabiliriz6.günden itibaren olabilir yerleşme düşüşü. Ateş ölçümünü hassas yapmak gerekiyor.ölçmeden en az 3 saat deliksiz uyumak, her gün aynı saatte ayakların yere basmadan dil altından ölçmek gerekiyor
Eşimi bekliyorum kahvaltı edip gideriz canım heralde dün erken yedim akşam yemeğini az yedim ondan sanırım midem bulanıyor, ya da heyecandanTmm cnm herkes hakkında hayırlısı olsun cnm sen gitin mi kan vermeye