- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 26
Merhaba ben 18.gun teste başladım yorumlayabilirmisiniz ilk üç çubuk adetten sonra 18 gune denk geliyor 15 mayıs adet oldum adetim 32 35 gunde bir oluyorKırmızı kartı yedim an itibari ile. Bana da çizik atabilirsiniz. Bu ay eşime söz verdim. Takip yapmayacağım. Ateş ovu hiçbirinin takibini yapmıcam. Yoruldum zaten artık. Akışına bırakıyorum.aynurland @Safransari @TASUU @Papatyamaviss C cnlrm imagination forever @simurgggg @savascii Tikabasa @Perlitik unuttuklarım varsa kusuruma bakmasınlar nolur. Canım yine sıkkın…
Hamilelik nasıl gidiyoİlk başlangıçta kolaydı ama şimdi göbekte tutulacak yer kalmayınca daha Zor yanlara geçtim ben o bölgeler yumuşak
Henüz pik olmamış yapmaya devam edinMerhaba ben 18.gun teste başladım yorumlayabilirmisiniz ilk üç çubuk adetten sonra 18 gune denk geliyor 15 mayıs adet oldum adetim 32 35 gunde bir oluyor
Belirti postlarında geziyorum
Ben de negatif görünce baya bir bakmıştım silik bile çıkmadı diye dün kuzum bir günde neler değişiyorBelirti postlarında geziyorumuyku tutmuyoooooo
Allahımmmm bugünlerde en güzel haberlermelisaa93 Niqu L A L cans16 dmlcm C cnlrm 1fafeyla fnd_50 imagination forever B Buffalosos Tikabasa ve diğer kizlar isminiz aklıma gelmedi size bi haberim var hamileyim bugün eczaneye gittim adet söktürücü almaya dedim bi test yapayım çok umutsuzdum belirtim de yok bi baktım pozitif bu arada hesabıma giriş yapamiyordum kaç gündür yarın mesajları baştan okumaya baslicam darısı hepinizin başına kizlar
Pazartesi bende de belli olur artıkBen de negatif görünce baya bir bakmıştım silik bile çıkmadı diye dün kuzum bir günde neler değişiyor
Hayırlı olsun masaallahmelisaa93 Niqu L A L cans16 dmlcm C cnlrm 1fafeyla fnd_50 imagination forever B Buffalosos Tikabasa ve diğer kizlar isminiz aklıma gelmedi size bi haberim var hamileyim bugün eczaneye gittim adet söktürücü almaya dedim bi test yapayım çok umutsuzdum belirtim de yok bi baktım pozitif bu arada hesabıma giriş yapamiyordum kaç gündür yarın mesajları baştan okumaya baslicam darısı hepinizin başına kizlar
Darısı başına kuzumAllahımmmm bugünlerde en güzel haberlersağlıkla gelsin minnosumuzzzz
Geçer geçer sen daha erkennn dedikçe inanamamistim ama bu innovita gerçekten erken çıkartıyor adetime 4-6 gün arası vardı diyebilirimPazartesi bende de belli olur artıkzaman geçseee bi
Yaaa ne güzel kuzummelisaa93 Niqu L A L cans16 dmlcm C cnlrm 1fafeyla fnd_50 imagination forever B Buffalosos Tikabasa ve diğer kizlar isminiz aklıma gelmedi size bi haberim var hamileyim bugün eczaneye gittim adet söktürücü almaya dedim bi test yapayım çok umutsuzdum belirtim de yok bi baktım pozitif bu arada hesabıma giriş yapamiyordum kaç gündür yarın mesajları baştan okumaya baslicam darısı hepinizin başına kizlar
Hayırlı olsuunnnmelisaa93 Niqu L A L cans16 dmlcm C cnlrm 1fafeyla fnd_50 imagination forever B Buffalosos Tikabasa ve diğer kizlar isminiz aklıma gelmedi size bi haberim var hamileyim bugün eczaneye gittim adet söktürücü almaya dedim bi test yapayım çok umutsuzdum belirtim de yok bi baktım pozitif bu arada hesabıma giriş yapamiyordum kaç gündür yarın mesajları baştan okumaya baslicam darısı hepinizin başına kizlar
Var gibi dee yok gibi deTest , test olalı böyle zulüm görmediakşam çektiğime ışık yaptım oynadım sağ da bisey var gibi ama daha beta salınmamıstır heralde
Yumurtlamanın 7. GünüVar gibi dee yok gibi de