- 13 Mayıs 2023
- 542
- 317
- 30
Ay bakalım canım düne göre koyulaşma vardıKızlar testi yaptım da bugün de baya silik çıktı bence biz tam yerlesmeye başladığı günleri buldum çocuğu ondan dün beta 5-10 şu şimdi ise 10-20 arası bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bakalım canım düne göre koyulaşma vardıKızlar testi yaptım da bugün de baya silik çıktı bence biz tam yerlesmeye başladığı günleri buldum çocuğu ondan dün beta 5-10 şu şimdi ise 10-20 arası bence
Canım dünkü kurudukca koyulasti iyice o nedenle bilemiyorum bir de çok yeniyse eğer beta artışı testte te çok fark edilmez 5 ten 10 a çıkması aşırı etkilemez yani 500 lerde olsa 1000 e çıksa bir günde fark edilir deAy bakalım canım düne göre koyulaşma vardı
Fotoğraf varmıCanım dünkü kurudukca koyulasti iyice o nedenle bilemiyorum bir de çok yeniyse eğer beta artışı testte te çok fark edilmez 5 ten 10 a çıkması aşırı etkilemez yani 500 lerde olsa 1000 e çıksa bir günde fark edilir de
Daha çekmedim ama şimdiden dunkunun koyulugunda veya geçti gibi kurumadanFotoğraf varmı
Sabah testini yeniledin mi canımAmin çok teşekkür ederimmm kariyer konusuna da gelince ben kariyer değişikliğine gitmek istiyorum o yüzden 7 sene daha beklicektim ben de bu nedenle yaptık bakalım buyuyecek artık
Ayy bize de gösterKızlar testi yaptım da bugün de baya silik çıktı bence biz tam yerlesmeye başladığı günlerde buldum çocuğu ondan dün beta 5-10 şu şimdi ise 10-20 arası bence
Anladım canım İnşAllah bu ay o aydırBiliyorum canım aylardır yapıyorum ateş işini Ama geçen ay sürekli 37 36.9 idi ben dedim kesin Gebeyim ama adet oldum.Ateş de çok doğru sonuç değil.sadece yumurtlama dan 6.veya 7.günden itibaren yapmak istiyorum yerleşme dedikleri şeyi öğrenmek için.
Bence umut vericiBugün 7.günüm.dün 36.6 idi.bugğn 36.2 olmuş
Evet artmış ama cok başında yakaladın
Evet baya erken öğrendik iyi oldu onlemlerimizi alırız erkendennn. Gözler masaaallah kristialiaEvet artmış ama cok başında yakaladın
Bak hadi bakBende yaptım ilk idrarla ama açmadım korkudan yumurtlamanın 8. Günü bugün
hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin darısı bize inşallah
Selam kızlar, sürekli aynı şeyi atıyorum kusura bakmayın ama yurtdışında yaşadığım için kan testi falan yapmıyorlar burda doktor eğer tam pozitif çıkarsa 7. Haftaya randevu al demiş. Bir bakabilir misiniz bugün 1 gün gecikme ile testler bu şekilde, sizce tam pozitif mi yoksa hala silik mi?Ay bugun de bu sekil, daha cok test yaptim ama. Kasik agrim var sadece hatta dun regl olucam sandim ama olmamisim.
pozitif canım hayırlı olsunSelam kızlar, sürekli aynı şeyi atıyorum kusura bakmayın ama yurtdışında yaşadığım için kan testi falan yapmıyorlar burda doktor eğer tam pozitif çıkarsa 7. Haftaya randevu al demiş. Bir bakabilir misiniz bugün 1 gün gecikme ile testler bu şekilde, sizce tam pozitif mi yoksa hala silik mi?Eki Görüntüle 3258863
Ayyyy hayırlısı olsun inşallah, baya baya el sallıyorSelam kızlar, sürekli aynı şeyi atıyorum kusura bakmayın ama yurtdışında yaşadığım için kan testi falan yapmıyorlar burda doktor eğer tam pozitif çıkarsa 7. Haftaya randevu al demiş. Bir bakabilir misiniz bugün 1 gün gecikme ile testler bu şekilde, sizce tam pozitif mi yoksa hala silik mi?Eki Görüntüle 3258863
çok hafif bi gölge var gibi canım ama daha cok erken çok pozitifsin inş. bebişin senledirYum 8. Gün çok çok hafif canlıda çizgi var ama aşırı gözleri kısıp bakmak lazım 8. Günde de verir mi betayı bilmiyorum sabah rahim tarafına iğne batmaları oldu Gerçi bizde ilişki devam belki onunla da ilgisi vardır
Eğer bu kez de hamileysem her gün yaparak olmuş olacak yine bende