- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.625
- 26
Çocuğu rahat bırakır misin? Bana aceleci diyene bak 7 de başladı ben 10 da başladım shdjdjjsnsYumurtlamanın 7. Gününden selam sal şu betayı be çocuk yok henüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuğu rahat bırakır misin? Bana aceleci diyene bak 7 de başladı ben 10 da başladım shdjdjjsnsYumurtlamanın 7. Gününden selam sal şu betayı be çocuk yok henüz
Kız niye yaptırmayalım o da mı zarar anaa valla çok zor herşey benim işim zor saçlarım falan hep sarı boyamadan nası dayancam bakalımBadem hafif sivri olsun dedim ya hamilelik olduğunda muhtemelen yaptıramicaz gibi emin değilim ama korkuyorum hatta bunu da korka korka yaptırdım ya varsa diye
Öyle tabi canım hayırlısı ne zamansa artık sabırla bekleyip çabalıyoruz inanıyorum çok yakında gelecek bebişimAllah'ım yaaa göreceksin kuzum göreceksin. Geçen gün düşündüm ki oldu diye sevindigim, agladigim bazı şeylere şu an keşke olmasaydı dediğimi... Demek ki her şeyin zamanı var
Ben onu bile alamadımNe filtreler yaptıkkaç defa benim saçma filtleri testlerime tebrikler aldım burda
yaa bana umut oldunuz şimdi bugun adete 3 gün kala yine kaset test negatifti. adet gününe kadar umut var demek ki :)Adetten 6 gün önce kan verdim negatifti, adetten 3 gün önce kaset test yaptım negatifti, adet günü kan da 350 çıktı,
Ay beni de hissedin pls cmt idrar testi yapcam bata 2 gün oluyor yumurtlamama göreYa ben de sende hissediyorum Allahım çok aminnnnn geçmiyor dimi zamannnn
Yaaa çok çok sevindim canım benim sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah bebişini ufak çaplı şımarıklıklara başladı bile şimdiden arı mayaİyiyim canım şükür bebişte iyi kalp atışı var dün doktorlar öyle dedi ama işte içeri müdahale edemeyiz dediler ondan dolayı yatıyorum tahlillerim de temiz çok şükür kanamam da yok bekliyorum işte yarın çıkarım inşallah sağol sorduğun için canım
Ben bunları kullanmıştım ama kilo aldım mı o ay hiç hatırlamıyorumİşte acaba doğum kontrol hapını bırakınca duphaston verecek tahminimce ya da klomen falan. Bunlar kilo aldırır mı diye tedirginim.
Doktorunun dediği tarihlerde kullan canımAy kızlar şey sorucam klomen kullanıyorum ben 4. Günüm bugün. Sizce yumurtlama gördükten sonra duphastonda kullanayım mı ?
gerçekten miiii yaa kan verdiniz mi ben bugun 3 gün kala kaset test yine negatif. yumurtlamanın 10.günü. Hala ihtimal var mıdır sizce de? Çok sevindim adınıza bu aradaa :)Benim de negatifti bugün çok çok silik bı çift çizgi gördüm yumurtlamanın 12. Gününde
Sorunum şu ki ben kendi başıma kullanıyorum klomeniDoktorunun dediği tarihlerde kullan canım
Aaaa sabah ilk idrarla yap canım sende incecik gölge şeklinde çıkabilir artık sanırımAy beni de hissedin pls cmt idrar testi yapcam bata 2 gün oluyor yumurtlamama göre
Duphaston kullanmadım ama klomen kilo alımı yapmadı banaİşte acaba doğum kontrol hapını bırakınca duphaston verecek tahminimce ya da klomen falan. Bunlar kilo aldırır mı diye tedirginim.
Evet hala ihtimal var innovita yaptım ben belki kaset yapsam şimdi gidip benim de negatif çıkacak ümidini kaybetme canım kan verneye gitmedim. Aile hekimine gidicem burda acilde yapmıyorlar aile hekimine yönlendiriyorgerçekten miiii yaa kan verdiniz mi ben bugun 3 gün kala kaset test yine negatif. yumurtlamanın 10.günü. Hala ihtimal var mıdır sizce de? Çok sevindim adınıza bu aradaa :)
Senin tebrikin gerçek olacaksabah namazından sonra çişimi bir yapıyorsun saat 11 kadar elinde test filtrelerle oynuyorsunBen onu bile alamadım
Aynen öyle çok sağol canım Allah razı olsun. Sağlıkla ilerleseydi artık inşallah rabbim sizede nasip etsin böyle ufak çaplı şımarıklıklar yapan miniklerYaaa çok çok sevindim canım benim sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah bebişini ufak çaplı şımarıklıklara başladı bile şimdiden arı maya
Hayırlı olsun canimmAynen öyle çok sağol canım Allah razı olsun. Sağlıkla ilerleseydi artık inşallah rabbim sizede nasip etsin böyle ufak çaplı şımarıklıklar yapan minikler
yaaa inşallah sizde vardır ben de pazar gününü bekliyim hatta pazartesiyi kırmızı gelmediği sürece inşallah bende de vardır dua edin bana da bir duanızda yer verirseniz çok mutlu olurum bugun negatif görünce çok ağladım çünkü.Evet hala ihtimal var innovita yaptım ben belki kaset yapsam şimdi gidip benim de negatif çıkacak ümidini kaybetme canım kan verneye gitmedim. Aile hekimine gidicem burda acilde yapmıyorlar aile hekimine yönlendiriyor
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunHayırlı olsun canimm