- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.625
- 26
Ay evet oldu söylemeyi unutmuşum erken uyumaya, geç uyusam bile erken kalkmaya başladım. Onu unutmuşumCanım halsizlik uyku hali oldu mu sende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay evet oldu söylemeyi unutmuşum erken uyumaya, geç uyusam bile erken kalkmaya başladım. Onu unutmuşumCanım halsizlik uyku hali oldu mu sende
Masaallah canimmcok iyi düşünmüşsünAyy ben gördüm ay hadi inşallah ya. Ne zaman silik de olsa çizgi görsem içimden hemen dua okumaya başlıyorum, bir ben değilim demi
Adetten 6 gün önce kan verdim negatifti, adetten 3 gün önce kaset test yaptım negatifti, adet günü kan da 350 çıktı,merhaba kaç gün kala negatifti ve ne zaman pozitife döndü testiniz acaba? ben de pazartesi yaptım negatifti ama yumurtlamanın 7.günüydü daha. 10.günü falan çıkar mı diyorum acaba
Belirti olduğunu sonradan anlıyorsun bence, ayrıca eşler de hissediyor bence eşim de sürekli uyumak istiyorduYook hiç gecmıyooorr hemdeinşaallah bebıskombende sıfır belırtı
Aynı benim de başıma geldi 2 ay. Predictor aldım onca para verip. Hemen söyledim. Sarıldık ağladık falan. Sonra kanda hiç bişi çıkmadı tabi. Ama bence benim ilk ay yumurtam döllendi. Ben hayatımda ilk defa öyle ağrılar hissettim, uyutmuyordu filan. Ateşimde ateş tablolarında bahsedilen gibiydi. Neyse geçti gitti. Ama kendime şey demiştim, kesin hamile kalırsam söylemicem anında, sürpriz yapıcam bu sefer. Kameraya falan çekerim belki ilerde çocuğum izler.A Afratafrac ki yaptımdaaaaptal prodoctor kıpkırmızı cıkardıgındaama sonuc sıfır
Ay bu cidden oluyor eşinde sen gibi oluyor hatta bir süre sonra o da aşerme yaşıyor. Eşim burger asla yemez nefret ederdi ben hamileyken sık sık canı isterdi. Ben yemek istemesem de sipariş ederdim yerdi.Hamileliğim bitti eşim için burgerda bitti şu an yine nefret ediyorBelirti olduğunu sonradan anlıyorsun bence, ayrıca eşler de hissediyor bence eşim de sürekli uyumak istiyordu
Kız benim eşim hep uyur vdfvfdvdfvfvBelirti olduğunu sonradan anlıyorsun bence, ayrıca eşler de hissediyor bence eşim de sürekli uyumak istiyordu
Yaa o videolara bayılıyorum izlemek bile çok güzel İnşAllah yakında çekersin bu videoyuAaa bu arada kendimi de videoya almayı düşünüyorum unutmazsam. O anki şaşkınlımı
Evet ama o cidden yaianan bir semptommuş. Okumuştum bir yerde, eşler psikolojik olarak bildiğin tüm gebelik belirtilerini gösterip yaşıyorlarmış eşleriyle.Ay bu cidden oluyor eşinde sen gibi oluyor hatta bir süre sonra o da aşerme yaşıyor. Eşim burger asla yemez nefret ederdi ben hamileyken sık sık canı isterdi. Ben yemek istemesem de sipariş ederdim yerdi.Hamileliğim bitti eşim için burgerda bitti şu an yine nefret ediyor
Benim.kamera açmak aklima bile gelmedi negatif zaten diyeYaa o videolara bayılıyorum izlemek bile çok güzel İnşAllah yakında çekersin bu videoyu
Şu an çok fena şeytan dürtüyor böyle pozitifleri görünce. Bu ay son ilacı kullanıp reglden sonra denemelere başlama arzusuna giriyorum. NEyse hayırlısı. Hep şey istemiştim gebe kalmadan önce 59 kiloyu görebileyim diye. Böylece zayıf bir hamile olmayı hayal ederdim. Ama o hedef için 10 kilo vermem lazım liposakşın mı yaptırsam acaba dsjflffvfnjYaa o videolara bayılıyorum izlemek bile çok güzel İnşAllah yakında çekersin bu videoyu
Sen bakma o kadına. Bizi dinle, öncelikle hemen eşine bugün söyleme bir şey. Yarın sabah ilk idrarın ile test yap, zaten gebelik varsa daha belirgin çıkacak ilk idrar ile. Eğer tutarım dersen bu akşam 2-3 saat sıvı alma idrar tutup tekrar testi deneyebilirsin.Kızlar instadaki kadına sordum gebelik yok hayir dedi şaka mi
Bizim baktığımız gibi dikkatli bakmamıştır Onun kesin konuşacağı kadar net bir çizgi değil şu anda. Sabaha daha da koyulaşmış olacaktır Yine atarsın yok muymuş dersinKızlar instadaki kadına sordum gebelik yok hayir dedi şaka mi
Eğer gebelikten önce o kiloya düşmeyi çok istiyorsan biraz daha sabır göster canım çünkü gebelikte mutlaka kilo alınıyor verilmiyor Ama denemeyi de çok istiyorsan ciddi bir deneme yapmazsın akışına bırakırsın sporuna da devam edersinŞu an çok fena şeytan dürtüyor böyle pozitifleri görünce. Bu ay son ilacı kullanıp reglden sonra denemelere başlama arzusuna giriyorum. NEyse hayırlısı. Hep şey istemiştim gebe kalmadan önce 59 kiloyu görebileyim diye. Böylece zayıf bir hamile olmayı hayal ederdim. Ama o hedef için 10 kilo vermem lazım liposakşın mı yaptırsam acaba dsjflffvfnj
Yap kız yap regl olmasam ben bile yapcamKızlar çok üzgünüm ama 8. Günde dayanamıyorum hakkınızı helal edin….
Evde 12 tane erken test var eve geçip yapıcam nur topu gibi negatif gelecek erken diye ama bu bir tutku
Bizim baktığımız gibi dikkatli bakmamıştır Onun kesin konuşacağı kadar net bir çizgi değil şu anda. Sabaha daha da koyulaşmış olacaktır Yine atarsın yok muymuş dersin
Sağolun can kızlar evet bizim kadar gözleri açık değildir onunSen bakma o kadına. Bizi dinle, öncelikle hemen eşine bugün söyleme bir şey. Yarın sabah ilk idrarın ile test yap, zaten gebelik varsa daha belirgin çıkacak ilk idrar ile. Eğer tutarım dersen bu akşam 2-3 saat sıvı alma idrar tutup tekrar testi deneyebilirsin.