- 14 Mayıs 2021
- 4.518
- 8.874
Hemen cıktıysa var canımEki Görüntüle 3258691
Ay Kızlar dayanamadım yaptım yok gibi dimi neyse ben cumartesi sabaha kadar sabır hem sabah ilk idrarla yapmış olurum testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen cıktıysa var canımEki Görüntüle 3258691
Ay Kızlar dayanamadım yaptım yok gibi dimi neyse ben cumartesi sabaha kadar sabır hem sabah ilk idrarla yapmış olurum testi
Ben sımdıden cıkar dıye beklıyodumdegısık beklentılerım var şafak 3Yumurtlamanın 7. Gününden selam sal şu betayı be çocuk yok henüz
tabıkııı kan veer yarınhastanede calısmanın nımetlerınden sımdı yararlanmıcaksjnda ne zaman yararlancaksınAy ciddi misiniz 4.dkda falan çektim bunu bi gölge şimdi ben de gördüm ama kuruma çizgisi midir acaba ya da ışıktan falan burdan daha hafif gibi normal hali aslında hastanede çalışıyorum yarın sabah direkt kan mı versem Salı günü verdim ya daha ondan biraz utanıyorum
Doğru vallatabıkııı kan veer yarınhastanede calısmanın nımetlerınden sımdı yararlanmıcaksjnda ne zaman yararlancaksın
Ay ben bunda da bir gölge görüyorum Testten mi kaynaklı gerçek mi bilmiyorum ama İnşAllah doğrudurEki Görüntüle 3258691
Ay ciddi misiniz 4.dkda falan çektim bunu bi gölge şimdi ben de gördüm ama kuruma çizgisi midir acaba ya da ışıktan falan burdan daha hafif gibi normal hali aslında hastanede çalışıyorum yarın sabah direkt kan mı versem Salı günü verdim ya daha ondan biraz utanıyorum
Biz de deneyeceğiz bu ay belki diğer ay da. Olmazsa yaz tatilinde gideceğiz biz de tedaviye. İnşallah ikimizin de en kısa zamanda hayırlısı ile olurBende kırmızı bu ay canim.
2 ilişkiyi ama tam yumurtlamaya denk gelmişti olmadı.
Eşim haftaya geliyor, tedaviye başlamak istiyorum ama bayram tatiline denk geliyor hastaneler kapalı.
Bir sonraki aya tedavi artık.
İnşallah aşkım bekliyorum artık ya bekleyip görelim zamanınıAyyyyyyy inşallah etiketle tabi görcez o günleri de herşeyin vakti saati var aşkım
Aldım bebişim, daha denemeye başlamadık ama ovulasyon ve gebelik testlerim bir kenarda benni bekliyor hatta bilerek 2 farklı gebelik testi aldım. Şayet çizgi görürsem çıkıp başka test aramakla uğraşmim diye. allahım neleri düşünüyorum daha denemiyoruz bilecanım toplu al internetten cok ucuza geliyor daha iyi olur eczanede pahalı
Ay bu koltuğu komşumuzdan aldık biz almışlar ölçü uymamış iade yerine ondan satın aldık markasını bilmiyorum öğreneyim L koltukKonudan bağımsız koltuk takım marka shshshhs
Efektçi ayağınıza geldiAy Kızlar dayanamadım yaptım yok gibi dimi neyse ben cumartesi sabaha kadar sabır hem sabah ilk idrarla yapmış olurum testi
İlk başlangıçta kolaydı ama şimdi göbekte tutulacak yer kalmayınca daha Zor yanlara geçtim ben o bölgeler yumuşakÇok teşekkürler ilk akşam denedim beceremedim her akşam acile gidip 2 dk yaptırıyorum
Kızlar burda daha net gibi ben çizgi mi uyduruyorum acaba. 28-29 yumurtlama 30 çatlama oldu 10. Gün çatlamanin
Canim acilee git bence bende gördüm uzaklaşınca beli ediyor hadi insalah hayırlısı olsunİnşaallah canım ya yarın bir kan testi vereyim sağlık ocağında
Ay inşallah ya bakalım yarın sabah vercem kanEfektçi ayağınıza geldi
Işık yaptım annişşş ben burdayım diyoooor
Yaaa bana umut oldun biliyormusun bende mayıs 30 da aşılama yaptim bugun baktim yokdu ama çok ince iz var 3 gün sonra kanda bakcam Allah isteyen herkese nasip etsinAdetten 6 gün önce kan verdim negatifti, adetten 3 gün önce kaset test yaptım negatifti, adet günü kan da 350 çıktı,
Canım acilde yapılmıyor burda doktor bı gittik yapmamıştı yarın sabah yaptircam inşallahCanim acilee git bence bende gördüm uzaklaşınca beli ediyor hadi insalah hayırlısı olsun
Hmm anladim hadi hayırlı haberlerle canim inslaah dua etcem hepinizeCanım acilde yapılmıyor burda doktor bı gittik yapmamıştı yarın sabah yaptircam inşallah