- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.661
Biz ne çizgiler gördüüük seninki gayet belliSağolun can kızlar evet bizim kadar gözleri açık değildir onun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz ne çizgiler gördüüük seninki gayet belliSağolun can kızlar evet bizim kadar gözleri açık değildir onun
Benim de negatifti bugün çok çok silik bı çift çizgi gördüm yumurtlamanın 12. Günündemerhaba kaç gün kala negatifti ve ne zaman pozitife döndü testiniz acaba? ben de pazartesi yaptım negatifti ama yumurtlamanın 7.günüydü daha. 10.günü falan çıkar mı diyorum acaba
Valla dün gece de baktım ben de kendimi iyice geliştirmişim çizgi görmede bugün ona yordum hatta uyduruyorum diyeBiz ne çizgiler gördüüük seninki gayet belli
Yok canım innovitanın bu konuda iyi olduğunu düşünüyorum beni hiç yanıltmadı sağolsun hiç pozitif göstermediValla dün gece de baktım ben de kendimi iyice geliştirmişim çizgi görmede bugün ona yordum hatta uyduruyorum diye
Gün içinde aşırı halsizlik varmıydı canımAy evet oldu söylemeyi unutmuşum erken uyumaya, geç uyusam bile erken kalkmaya başladım. Onu unutmuşum
Allah'ım yaaa göreceksin kuzum göreceksin. Geçen gün düşündüm ki oldu diye sevindigim, agladigim bazı şeylere şu an keşke olmasaydı dediğimi... Demek ki her şeyin zamanı varYok canım innovitanın bu konuda iyi olduğunu düşünüyorum beni hiç yanıltmadı sağolsun hiç pozitif göstermedi
Ne filtreler yaptıkkaç defa benim saçma filtleri testlerime tebrikler aldım burdaBiz ne çizgiler gördüüük seninki gayet belli
İyiyim canım şükür bebişte iyi kalp atışı var dün doktorlar öyle dedi ama işte içeri müdahale edemeyiz dediler ondan dolayı yatıyorum tahlillerim de temiz çok şükür kanamam da yok bekliyorum işte yarın çıkarım inşallah sağol sorduğun için canım
Yesss baş dönmesi de vardı göz kararmasiGün içinde aşırı halsizlik varmıydı canım
Hadı yapta at bebısım bellı olmaz 8. Gundede cıkabılırKızlar çok üzgünüm ama 8. Günde dayanamıyorum hakkınızı helal edin….
Evde 12 tane erken test var eve geçip yapıcam nur topu gibi negatif gelecek erken diye ama bu bir tutku
Bekleyınce koyulasmıstır bıda at bebısm bı bakalım.sevgı hanm cızgı bellı belırsız olunca oyle demıstırSağolun can kızlar evet bizim kadar gözleri açık değildir onun
Canım telefonum rengini açıyor. Bir de dikkatli bakmamiatir belkiBekleyınce koyulasmıstır bıda at bebısm bı bakalım.sevgı hanm cızgı bellı belırsız olunca oyle demıstır
İşte acaba doğum kontrol hapını bırakınca duphaston verecek tahminimce ya da klomen falan. Bunlar kilo aldırır mı diye tedirginim.Eğer gebelikten önce o kiloya düşmeyi çok istiyorsan biraz daha sabır göster canım çünkü gebelikte mutlaka kilo alınıyor verilmiyor Ama denemeyi de çok istiyorsan ciddi bir deneme yapmazsın akışına bırakırsın sporuna da devam edersin
Konudan alakasız tırnakların aşırı iyi duruyor ben de haftaya gidicem yaptırmaya balerin şekil rengi de bu şekilde yaptırıcamYumurtlamanın 7. Gününden selam sal şu betayı be çocuk yok henüz
Badem hafif sivri olsun dedim ya hamilelik olduğunda muhtemelen yaptıramicaz gibi emin değilim ama korkuyorum hatta bunu da korka korka yaptırdım ya varsa diyeKonudan alakasız tırnakların aşırı iyi duruyor ben de haftaya gidicem yaptırmaya balerin şekil rengi de bu şekilde yaptırıcam
Yeminle bağımlılık halinde ben bu ay soz verdim eşime de ablama da gününden önce yapmicam diye ama sanırım 12sini bende bekleyemicem kaçak yapicam gibiYumurtlamanın 7. Gününden selam sal şu betayı be çocuk yok henüz
O sözü daha burda ben de dün vermiştim offf tutmak çok zor kaptırdım yine kendimi bat’a 10 gün var bi de benimYeminle bağımlılık halinde ben bu ay soz verdim eşime de ablama da gününden önce yapmicam diye ama sanırım 12sini bende bekleyemicem kaçak yapicam gibi