Ya gerçekten birebir de yaşamasam söylemem ama ben kktc'de yaşıyorum burda maalesef çoğunluk için ayaklı euro'sun, ticari gözle bakıyorlar.. 2 sene evvel korunmayı bıraktık ve güya iyi denen bı dr.a gittim genel işte hormon vs bakılsın bı sorun var mı diye.. bir testler istedi burda yapilmiyo tr.ye gitmesi lazm vs.. hepsini gerekli heralde diye yaptırdık, sorun bulmaya çalışıyo bildiğiniz tüp bebege yönlendirecek çünkü.. en son hsg de isteyince bı durdum artık ki bunları isterken ne alttan ne ultrason muayene yapmamıştı daha.. bizde saf saf gerekli heralde diyoruz
hsg cektirmedim orda aldm sonuclar başka bi doktora gittim, adam direk dedi ki kaç kere düşük geçirdin.. biz daha yeni korunmayı bıraktık dedim sperm alerji testi niye yapıldı o zaman diyo
tr.ye gitmesi lazm çok önemli diip bana binlerce para dokturdugu test oymuş.. çok uzattım yani diyeceğim o ki halden anlamayip umut kıran insanlarla bu yolda ilerlemeyin..kendi modunuzu hiç dusurmeyin maalesef her sektörde olduğu gibi burda da iyisi var kötüsü var. .