- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.661
Rahatladın mı hafifledin mi çık balkona serin serin oh misHepimizin psikolojisi gitti ya demin regl dönemimde gibi oturup ağladım bir anda sonra kalktım kahve yaptım garip bir andı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahatladın mı hafifledin mi çık balkona serin serin oh misHepimizin psikolojisi gitti ya demin regl dönemimde gibi oturup ağladım bir anda sonra kalktım kahve yaptım garip bir andı
Tamam canım Şimdi eşim getirdi yapıp içicemKürtaj dönemimde çok içtim rahmi yumurtaları çok güzel toparladı adetim Düzene girdi ağrılar gitti tam bir östrojen deposu günde 2-3 içtim
Erkeklere önermiyorlar eşleriniz içmesin asla
O zaman o konuda bir şey diyeme hiç çatlatma iğnesi olmadım, tecrübeli arkadaşlar yazarAma benm yumurta çatlama iğnesi vurundum canm
Evet gördüm 19 yaşında yazmış.Bazen insanlar sanıyorki bir tek onlar zor durumda..ben bile bazen diyorumki benden daha kötü durumda olan var..hiç yumurtası olmayan var eşinde hiç spermi olmayanlar bir sürü kızlarimız var.Profiline girip baktım bende mesajlarına defalarca yazmış. Bir çocuğu varmış o da 7-8 yaşlarındaymış.şimdi ikinciye hamile ama bize 19 yaşında çocuğum var diyo
Merhaba bana adetin 4. Günü fsh bakılmıştı 3.83 çıkmıştı sizce düşük mü çıkmış bilmediğim için soruyorum daha 3 aydır deniyoruz olmuyor gebelik bundan kaynaklı olabilir miAmh aynı seninle kuzum fsh yumurta kalitesinden dolayı her ay farklı çıkıyor bende bir defa 3 çıkmıştı. 3 çıkmasıda kalitesiz demek oluyor 5 altında 10 üstünde olmıcak
Vaktimi aldı o kadarO önce senin hakkını ödesin
Öyle tabiki canım. Zaten derdi sıkıntısı olmayan burada olmuyor ki. Ben bebeğimi kaybettikten sonra benzer durumu yaşayan var mı diye araştırırken buldum buraları. Hamileyken hiç bilmezdim böyle topiclerin varlığını. Buraya yıllar önce üye olmuşum onu bile bilmiyordum mail adresim kayıtlı çıkınca farkettimEvet gördüm 19 yaşında yazmış.Bazen insanlar sanıyorki bir tek onlar zor durumda..ben bile bazen diyorumki benden daha kötü durumda olan var..hiç yumurtası olmayan var eşinde hiç spermi olmayanlar bir sürü kızlarimız var.
Bnmde 3.12 çikti fsh neden düşer kiMerhaba bana adetin 4. Günü fsh bakılmıştı 3.83 çıkmıştı sizce düşük mü çıkmış bilmediğim için soruyorum daha 3 aydır deniyoruz olmuyor gebelik bundan kaynaklı olabilir mi
Bizim topicte defalarca yazdığı yetmemiş başka topiclere de yazmış
Neler olmuş burda böyle bu topikte böyle şeyler olmazdı zaten bu kişi bizim topikten değil çok denk gelmedim boşverin kızlar takılmayın öyle şeylereProfiline girip baktım bende mesajlarına defalarca yazmış. Bir çocuğu varmış o da 7-8 yaşlarındaymış.şimdi ikinciye hamile ama bize 19 yaşında çocuğum var diyo
Amh artıkça fsh azalır.Birbiryle ters orantılıdır..Bnmde 3.12 çikti fsh neden düşer ki
Negatif enerji artık ay iyi oldu mor eşarplı gözlüklü teyze modundayımNeler olmuş burda böyle bu topikte böyle şeyler olmazdı zaten bu kişi bizim topikten değil çok denk gelmedim boşverin kızlar takılmayın öyle şeylere
Aman iyi dedim boşver djjdjsjsNegatif enerji artık ay iyi oldu mor eşarplı gözlüklü teyze modundayım
sonu da varda neyseAman iyi dedim boşver djjdjsjs
Ayyy kuzum boş ver ya..Allah her kesin kalbine göre versin ve veriyorda hep gördüm sadece zamanı var.Bizi bizden başkası anlamaz ben bunu hep diyorum..Öyle tabiki canım. Zaten derdi sıkıntısı olmayan burada olmuyor ki. Ben bebeğimi kaybettikten sonra benzer durumu yaşayan var mı diye araştırırken buldum buraları. Hamileyken hiç bilmezdim böyle topiclerin varlığını. Buraya yıllar önce üye olmuşum onu bile bilmiyordum mail adresim kayıtlı çıkınca farkettim
Cnm galıba en eski üye benim 2010 yılıÖyle tabiki canım. Zaten derdi sıkıntısı olmayan burada olmuyor ki. Ben bebeğimi kaybettikten sonra benzer durumu yaşayan var mı diye araştırırken buldum buraları. Hamileyken hiç bilmezdim böyle topiclerin varlığını. Buraya yıllar önce üye olmuşum onu bile bilmiyordum mail adresim kayıtlı çıkınca farkettim
Bana o zaman doktor tahlillerin temiz demişti sadece bende denemeye yeni başladığımız için merak edip sormamıştım , şimdi burda okuyunca merak ettimBnmde 3.12 çikti fsh neden düşer ki
Öyle canım Umudumuz hep varAyyy kuzum boş ver ya..Allah her kesin kalbine göre versin ve veriyorda hep gördüm sadece zamanı var.Bizi bizden başkası anlamaz ben bunu hep diyorum..
Ahahahahha ne derdin vardı kız kaynana mıCnm galıba en eski üye benim 2010 yılı
Ozamanlarki derdim farklıydı
Bir derdim var topiklerınde gezıyodum yeni gelin olarak
Nası bildinAhahahahha ne derdin vardı kız kaynana mı