2023 MAYIS/HAZİRAN AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🌸🌸

Allahım yarabbim ya acaba gerçekten hamile miydi diye bile düşünüyor insan. Neyse zaten ya ceza yedi yada tribe girdi 😂
Gerekirse bende yerim cezamı razıyım hakim bey😂 ama burda hepimiz aynı amaçla sohbet ediyoruz ve kaç topiktir kanka olduk artık😂😂😂 yeter gari arkadaşımızı da savunamicaz mı😂
AA süper Sarıgazi ye git derim benim doktorum müthiş bende yenidoğan dayım 8 yaşında oğlum var onuda bölge de doğurdum pınar çakmak var Instagramdan bulabilirsiniz bölge hastanesi nde onu öneririm hem çok masraf çıkartmıyor Sadece 500 tl veirrisniz bukadar ilacla da kalırsınız insllh :anneadayı::KK200:
Aha buda önceki mesajının kanıtı 😂
 
Kusura bakmayın ama iyi msj atmak isterken bile insanı kirabilcek kadar kötü insansın ben burda soruyorsan demekki geçmişte kötü bir deneyimim olmuş sizede Allah versin diyemicem ama bana cevap vermek zorunda değilsiniz bakıp geçersin sonuçta burası bilgi platformu herkes fikir alış verişinde bulunur sürekli de bahsetsm sizi ne rahatsız ediyor anlamış değilim burda akıntısını lekesini paylaşan insanlar var benim kimyasal dememmi rahatsız etti ozmn teokini ahlakı paylaşım olmayanlara göster ozmn alkoslayayim o yorumu beğenenler de anlamış değilim neye niye beğeniyor lar her neyse Allah sizinde kalbinize göre versin başınıza gelirseki Allah düşmanına vermesin ozmn ne demek istediğimi anlarsınız iyi akşamlar!
Bu nedir ya böyle. Kız kötü hiç bir şey söylememiş. Asıl sen beddua okumuşsun. Beddualarda döner dolaşır sahibini bulur. Tikabasa Tikabasa nın mesajını beğenenlerden biri de bendim. İkide bir de kimyasal mı diyorsun sana hayır değil artışın çok güzel deniyor burada kaç kez gördüm. Ortada sana yapılan bir ayıp filan yok.
 
Canım bende cuma çatlatma iğnesi oldum.Birlikte bekşeyexez😁
Aaa süper yaaa senin kaç tane yimuttan vardı benim bir tane yumurtam vardı 22.90 cm çatlama vurundum iki gün değerlendirme oldu dün ara verdikten bugün devam 😅 ama iki gündür sümüksü akıntım var çok da değil arada sende de birşeyler varmı

Ya birde bazı kadınlarda çatlama iğnesi den sonra bir kaç belirti oluyor mu karın ağrısı kaşık ağrısı kusma fln gibi bende hiç birşey olmadı sende de oldu mu
 
Birbirimizin deneyimlerinden faydalanıyoruz derdimizi paylaşıyoruz. Bir problemim varsa söylüyorum cevaplamak isteyen cevaplıyor. Aynı soruyu defalarca sormuyorum. Benim için çok önemli olan meseleleri de doktoruma soruyorum zaten.
Ay kız sana da saldırmış. Zaten üyeliği askıya mı alınmış kendi mi iptal etmiş bişiler olmuş. Ağzım açık okudum resmen.
 
Burada herkes birbirine bir şekilde destek olmaya çalışıyor herkesin derdi aynı ya da benzer. Gelmişsin buraya (konularına da baktım herkesi darlamışsın) kimyasal mı değil mi diye 40 kere sormuşsun. Madem aklın eriyor araştır bak. Burda bir ton insan demiş kimyasalda değer yavaş artar. Çok aklın kalıyorsa git doktoruna sor. Aile hekimine sor. Kimseye beddua etmeye hakkın yok haddini bil. Hele ki şuan ne durumda olduğunu bilmeyen üzgün bir anne adayına hiç yok. Can taşıyosun belki de tutmuş ağzında çirkin çirkin laflar ediyosun. Burada herkes saygı çerçevesinde konuşuyor sen de öyle yapacaksın. Sana burda kimse sert çıkmamış ama ben çıkmış olayım. Gruba daha da adımını atma bence. Soruların havada kalmasın.
Ay bu mesajı görünce bana gelen rahatlama peki :cool:
 
X