Sende hiç adet ağrısı gibi ağrılar oluyor mu? Benim normal adet zamanı da ağrım çok olduğu için mi bilmiyorum iki gündür ağrı girip geçiyor. Ama bu gece o kadar şiddetli ağrı girdi ki kanama olacak sandımYaa insallah dedigin gibidir canim
Evet maalesef kimyasal oldu tekrar verdim 74 sonra yine verdim 39 çıktı canımKimyasal mi oldu canim? Nasil sonuçlandı?
26 sı battı canımBat kacindaydi birde burda?
İnşallah bende pcos yok ama pcos olan arkadaşim benden kolay gebe kaldiUmarım güzel haberler verirsin bu pcos beni çok yordu
Amin inşallah yaaEvet test yapma bir bağımlılıkcok da masum olmayan bir bağımlılık hem de.. insani bulutlarin üstüne de çıkarabiliyor. Yerin dibine de sokabiliyor duygusal açıdan insallah en hayırlı zamanda nasip olur hepimize
Kendini hazır hissettiğin zaman dene bence canım. Psikolojik olarak hazır olmak önemliKizlar düşükten sonra aynı ay yumurtlama mümkün oluyor mu sizce yumurtlama olana kadar eşimi yanıma yaklaştırmak istemiyorum sizce bu ayı pas mı gecmeliyim yoksa hic beklemeyip anne olmak icin acele etmeye devam mı?
Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
Olabilir canım ovülasyon testi yapmış olsaydın daha net konuşurduk ama yumurtlamadan sonra kasık ağrıları devam edebiliyor.bir çoğumuzda oluyorMerhaba, SAT 17 Mayıs. Ovülasyon testi yapmadım 28-29 mayısta kasık ağrılarım oldu. Uygulamada da o 30 mayıs olarak gösteriyordu. 25 Mayıs - 29 Mayıs - 31 Mayıs - 1 Haziran tarihlerinde birlikteliğim oldu. Bugün kasıklarımda yine bir ağrı var, bugün mü çatlama oluyor yoksa tekrar bir çatlama mıdır?
Genetik bölümüne canımCanım üniversite hastanesinde hangi bölüme rabdevu aldın peki
Gayet güzel gidiyor endişelenmeSanki var gibi koyulasma ama bugun de emin olamıyorum ya.. kimyasal tecrubeleri travma yaratıyormuş insandabir taraftan diyorum ki daha bat bile gelmedi sakinleş, öbür taraftan bir ses surekli daha koyu olmalıydı olmadi bu diyor
Hem de nasil.. aslinda adetken benim karnim degil belim agrir ama bunda kasiklarda oluyir agri. Ozellikle 2 gun once sag tarafta o kadar oldu ki sag ayagimi once atamadim merdiven çıkarkenSende hiç adet ağrısı gibi ağrılar oluyor mu? Benim normal adet zamanı da ağrım çok olduğu için mi bilmiyorum iki gündür ağrı girip geçiyor. Ama bu gece o kadar şiddetli ağrı girdi ki kanama olacak sandım
Bende bunun ekran görüntüsü var test yaptıkça açık bakıyorumGayet güzel gidiyor endişelenmebat gününe kadar böyle oluyor testler değer çünkü ister istemez düşük bende kasımda kımyasal geçirip , ocak ayında tekrar hamıle kaldım ve bu sekılde test yaptım onlarıda boyle fotoğrafladım
Gecmis olsun canim.. insallah bir sonrakini saglikla kucagina almak nasip olsunEvet maalesef kimyasal oldu tekrar verdim 74 sonra yine verdim 39 çıktı canım
26 sı battı canım
Benim karnım ağrıyor ya dün geceki korkuttu böyle sanki biri tırnaklarını sürtüypr gibiHem de nasil.. aslinda adetken benim karnim degil belim agrir ama bunda kasiklarda oluyir agri. Ozellikle 2 gun once sag tarafta o kadar oldu ki sag ayagimi once atamadim merdiven çıkarken
Cok güzel koyulasmis yaaGayet güzel gidiyor endişelenmebat gününe kadar böyle oluyor testler değer çünkü ister istemez düşük bende kasımda kımyasal geçirip , ocak ayında tekrar hamıle kaldım ve bu sekılde test yaptım onlarıda boyle fotoğrafladım
Bence ayı bos gecme canim.. olup olmayacagini bilemeyiz.. ruhsal olarak hazir hissediyorsan denemelisinKizlar düşükten sonra aynı ay yumurtlama mümkün oluyor mu sizce yumurtlama olana kadar eşimi yanıma yaklaştırmak istemiyorum sizce bu ayı pas mı gecmeliyim yoksa hic beklemeyip anne olmak icin acele etmeye devam mı?
Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin