- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
Yumurtlamadan sonra 12-13 dıye yazdım ustune canım 15.gün bat günüydü o gün kan verdim sonra 17. Gün verdimCok güzel koyulasmis yaaşüpheye hic yer vermeyecek sekilde.. anladim canim sabırsızlık gostermemeliyim demek ki dünden bugüne hemen kopkoyu olmuyor bat hangi gundu bu arada? Bir de onu sorsam? Nasil gidiyor bu arada kac haftalik oldu bebis? Cinsiyeti belli oldu mu
Ben çok aramıştım o zaman ya ama boyle bulamamıştımAynen hatta üstüne biri test yaparsa baksın diye atıyorum buraya gibi bir şey yazmıştın dedim ne kadar düşünceli biri
Çok şükür kuzumNasıl tutuşturmuştun bizi bu testlerdeçok şükür her şey yolunda devam etti
Aa onlar tarihler degil o zaman.. tamam canim simdi anladim. Ben yumurtlamanin 13.gunundeyim bugun. yarin bat günü. Senin bat gunune gore koyuluk cok daha az benimkinde.. bekleyip göreceğiz bakalim hayirlisi artikYumurtlamadan sonra 12-13 dıye yazdım ustune canım 15.gün bat günüydü o gün kan verdim sonra 17. Gün verdimo aralarda daha tonla test yapmıştım bide senın bata kaç gün var şuan 21 haftalık olduk kızımla çok şükür kuzum ☺
Hayırlısı olsun İnşAllahEvet 14. Gün 12 den beri negatif
AhahahahKizlar sabahtan beri evin her turlu isine ugrasirken ve 6 yasindaki kizimin isteklerine yetisemezken telefonu elinde yatan kocama "2.cocuk benim neyime ise" diye soylendikten sonra hazirlanip bir tanidigimizin bebegine hediye bakayim diye girdigim e bebekte minicik esyalari görüp kendimden gecmeme ne diyorsunuzruh halim çalkantılı
Amiiiin aminÇok şükür kuzumSağlıkla kucağımıza almak da nasip olsun inşallah amin
Zaman nasıl da geçiyor ama dimi meloşumRabbim hayırlı ve en kısa zamanda burda bekleyen tüm arkadaşlarımıda nasip etsin inşallah
Kendini hazır hissettiğin zaman dene bence canım. Psikolojik olarak hazır olmak önemli
Psikolojik olarakta ruhsal olarakta dusukten sonra hiç vakit kaybetmek istemiyorum yarım kalan annelik duygusu icin hazırımBence ayı bos gecme canim.. olup olmayacagini bilemeyiz.. ruhsal olarak hazir hissediyorsan denemelisin
Kac haftalikti?Psikolojik olarakta ruhsal olarakta dusukten sonra hiç vakit kaybetmek istemiyorum yarım kalan annelik duygusu icin hazırım
Amin kuzucum aminAa onlar tarihler degil o zaman.. tamam canim simdi anladim. Ben yumurtlamanin 13.gunundeyim bugun. yarin bat günü. Senin bat gunune gore koyuluk cok daha az benimkinde.. bekleyip göreceğiz bakalim hayirlisi artikyaaa kiz cocuguu coook tatli oluyor saglikla kucagina al insallah
6+2 ya girmistiKac haftalikti?
O zaman hiç bekleme canımPsikolojik olarakta ruhsal olarakta dusukten sonra hiç vakit kaybetmek istemiyorum yarım kalan annelik duygusu icin hazırım
Hala var mı sayfa başlarında şakaaaAmiiiin aminsen bu sitenin hayratçısısın ateş tablon ve test takibin nesilden nesile gidecek
Üzücü oluyor biliyorum canim ama önemli olan sağlıklı olmasi. Hepimize insallah tez zamanda nasip olur6+2 ya girmisti
Amin inşallah canımÜzücü oluyor biliyorum canim ama önemli olan sağlıklı olmasi. Hepimize insallah tez zamanda nasip olur
Rahim gayet iyi dedi 2 hafta ilişki yok dedi sadece 2 hafta sonrasida yumurtlamaya denk geliyordu hesaplamama goreO zaman hiç bekleme canımDoktorunda müsade ediyor dimi Rahminin iyi durumda olması da önemli
Üç hazirani üç havuc okuyorum yaKızlar çatlamıs mı sizce? Dün üç tane havuç yedim akşam
Yok muuuHala var mı sayfa başlarında şakaaasevap point Geri döndüm baktım yok kız unutulmuş