- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
Bende aynu durumdayim ama benim femara ilk ayimÇatlama iğnesi hariç 12. Günüm kızlar ama negatif maalesef. Kasık ağrısı bel ağrısı ayaklarımın üşümesi klasik geçen ayki adet belirtileri var. 2 aydır femara + çatlatma kullanıyorum 2 senedir korunmadan deniyoruz ama yok yoruldum artıkberaber bebek düşündüğümüz arkadaş çoktaaan doğurdu kızı yürümeye başladı yaşına girdi o derece
Baya baya koyulaşmış hem deSanki var gibi koyulasma ama bugun de emin olamıyorum ya.. kimyasal tecrubeleri travma yaratıyormuş insandabir taraftan diyorum ki daha bat bile gelmedi sakinleş, öbür taraftan bir ses surekli daha koyu olmalıydı olmadi bu diyor
Merhaba cok güzel koyulasmis maşallah moralinizu yüksek tutun ,Sanki var gibi koyulasma ama bugun de emin olamıyorum ya.. kimyasal tecrubeleri travma yaratıyormuş insandabir taraftan diyorum ki daha bat bile gelmedi sakinleş, öbür taraftan bir ses surekli daha koyu olmalıydı olmadi bu diyor
Insallah canimKoyulaştığı gayet belli canım içini ferah tut sen
Baya baya koyulaşmış hem de
Insallah canimMerhaba cok güzel koyulasmis maşallah moralinizu yüksek tutun ,
Amin inşallah kaçıncı gün ilk testi yaptınız yumurtlamanın ardındanInsallah canimRabbim hepimize saglikli vir sekilde nasip etsin
Koyulaşma var cnmInsallah canimilk gebeligimde ciddi göğüs hassasiyeti vardi. Bunda cok az.. hepsini birlestirince iyice paranoyağa bagladim sanirim bi tatile cikip 1 hafta 10 gun hic bisey dusunmemek lazim en iyisi ne olcaksa o arada olsun
10.gün canim. Carsamba gunu yaptim. Bence onceki pazartesiydi yumurtlama daha gec degilse egerAmin inşallah kaçıncı gün ilk testi yaptınız yumurtlamanın ardından
Erken yapmışsınız yine de hafif çıkmış Allah bize de nasip etsin inşallah sağlıkla ilerlesin10.gün canim. Carsamba gunu yaptim. Bence onceki pazartesiydi yumurtlama daha gec degilse eger
Insallah hayatimKoyulaşma var cnm
İnşallah devam eder
Daha erken yaptığım oldu da kendini gosterdigi ilk gun carsamba diyelimErken yapmışsınız yine de hafif çıkmış Allah bize de nasip etsin inşallah sağlıkla ilerlesin
Cnm bnce bugun 13. Güne göre senin koyuluk fazla bıleSanki var gibi koyulasma ama bugun de emin olamıyorum ya.. kimyasal tecrubeleri travma yaratıyormuş insandabir taraftan diyorum ki daha bat bile gelmedi sakinleş, öbür taraftan bir ses surekli daha koyu olmalıydı olmadi bu diyor
Bende hep.dayanamiyorum yapıyorum geçen ay ilk kez 5 gün geciktim cok umutlanmistim artik yapmama karari aldimDaha erken yaptığım oldu da kendini gosterdigi ilk gun carsamba diyeliminsallah canim.. çokça aminn
Her gebelikte aynı belirtiler olacak değil canım bu kez daha farklı demek kiInsallah canimilk gebeligimde ciddi göğüs hassasiyeti vardi. Bunda cok az.. hepsini birlestirince iyice paranoyağa bagladim sanirim bi tatile cikip 1 hafta 10 gun hic bisey dusunmemek lazim en iyisi ne olcaksa o arada olsun
Ahh en iyi ben bilirim o psikolojiyiCnm bnce bugun 13. Güne göre senin koyuluk fazla bıle
Benim yarın 13.gun olacak, eger yaparsam, eger varsa bnde koyu çizgi gormk istıyorum
Hep çizgilerım çok siliklerde kaldı
Umarım güzel haberler verirsin bu pcos beni çok yorduBende aynu durumdayim ama benim femara ilk ayim
Evet test yapma bir bağımlılıkBende hep.dayanamiyorum yapıyorum geçen ay ilk kez 5 gün geciktim cok umutlanmistim artik yapmama karari aldim
Ya bu çok güzel koyulaşıyor maşallahSanki var gibi koyulasma ama bugun de emin olamıyorum ya.. kimyasal tecrubeleri travma yaratıyormuş insandabir taraftan diyorum ki daha bat bile gelmedi sakinleş, öbür taraftan bir ses surekli daha koyu olmalıydı olmadi bu diyor
Yaa cok sagol canım benimYa bu çok güzel koyulaşıyor maşallah