- 5 Mayıs 2023
- 1.615
- 1.785
Hayırlı olsuuuun sağlıkla kucağına al inş bu ilk testin miKızlar 1.5 yıldan sonra ilk kez çift çizgi görüyorum gidip kan vereceğim inşallah bir aksilik yoktur dualarınızda unutmayın beni de Eki Görüntüle 3256040
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsuuuun sağlıkla kucağına al inş bu ilk testin miKızlar 1.5 yıldan sonra ilk kez çift çizgi görüyorum gidip kan vereceğim inşallah bir aksilik yoktur dualarınızda unutmayın beni de Eki Görüntüle 3256040
İnşAllah nasip olur haziranda bizlere Haziran diyorumda yeni bat temmuzdainşallah canım artık bizede gelsin çift cizgiler bende randevu aldım gidecem klomen isticem hayırlısı bakalım
hayırlı olsun canım tez zamanda bizede gelsin bu çizgiler tatlım 1 yılı gecmiş seninde rahim filmi çektirdin mi bu sürecte yoksa sadece yumurta takibi ile mi olduKızlar 1.5 yıldan sonra ilk kez çift çizgi görüyorum gidip kan vereceğim inşallah bir aksilik yoktur dualarınızda unutmayın beni de Eki Görüntüle 3256040
yok yok haziran sonu belli oluyor bizim canım temmuza hamile girelim inşaallah ay eşiminde doğum günü temmuzda onada dogum gunu hediyesi olur inşaallahİnşAllah nasip olur haziranda bizlere Haziran diyorumda yeni bat temmuzda
Maşallah miniciktir şimdi sağlıkla büyür kavuşursunuz inşallahKızlar 1.5 yıldan sonra ilk kez çift çizgi görüyorum gidip kan vereceğim inşallah bir aksilik yoktur dualarınızda unutmayın beni de Eki Görüntüle 3256040
Yaaa sen diyince aklıma geldi benim eşimin de doğum günü 3 Temmuz tam bat günüm. İnşAllah doğum günü hediyesi olarak gebelik haberi verebiliriz ikimizdeyok yok haziran sonu belli oluyor bizim canım temmuza hamile girelim inşaallah ay eşiminde doğum günü temmuzda onada dogum gunu hediyesi olur inşaallah
Amin inşallah canım tutunur en büyük isteğim buOoo çok güzel maşaAllah bebişe sağlıkla tutunur büyür İnşAllah
ay doğruya daha önce konuşmuştuk ikimizinde eşi yengec diye hadi bakalım bu ay ikimiz içinde cok verimli gecmesi lazım inan ben kendimden cok ona üzülüyorum her regl yaklaşında kesin bu ay oldu diyor yine olmayınca belli etmesede benden cok üzülüyorYaaa sen diyince aklıma geldi benim eşimin de doğum günü 3 Temmuz tam bat günüm. İnşAllah doğum günü hediyesi olarak gebelik haberi verebiliriz ikimizde
Amin inşallah Allah razı olsun inşallah kan sonucumda güzeldirMaşallah miniciktir şimdi sağlıkla büyür kavuşursunuz inşallah
Maşallah miniciktir şimdi sağlıkla büyür kavuşursunuz inşallah
Hadi anlat bize neler yaptın belirtilerin var mıydıAmin inşallah canım tutunur en büyük isteğim bu
Bu ay olmasaydı rahim filmi çektirecektim bende pcos var canım yumurta takibi yaptım bir de gebelik takibi için danışmanlık aldım ilk kezhayırlı olsun canım tez zamanda bizede gelsin bu çizgiler tatlım 1 yılı gecmiş seninde rahim filmi çektirdin mi bu sürecte yoksa sadece yumurta takibi ile mi oldu
Freely markası tavsiye etmiyorum geçen aydanEvet kuzum Artımed in t1 t2 li olanı ve freely nin yanları mavi olanı bu konuda çok iyi.
Ama ilk 10 dk önemli diyorlar tüm testler içinFreely markası tavsiye etmiyorum geçen aydan
Gebelik takibi danışmanlığı doktordan mı aldınız bu bizim gebelik için yumurta takiplerimiz mi oluyor o danısmanlık yoksa başka bisey miBu ay olmasaydı rahim filmi çektirecektim bende pcos var canım yumurta takibi yaptım bir de gebelik takibi için danışmanlık aldım ilk kez
İnşAllah bu ay güzel sonucu alırsınız canımay doğruya daha önce konuşmuştuk ikimizinde eşi yengec diye hadi bakalım bu ay ikimiz içinde cok verimli gecmesi lazım inan ben kendimden cok ona üzülüyorum her regl yaklaşında kesin bu ay oldu diyor yine olmayınca belli etmesede benden cok üzülüyor
Bu mavili bana da çift çizgi çıkarmıştı adete 1-2 gün kala sonra adet olmuştumFreely markası tavsiye etmiyorum geçen aydan
İlk 5 dakikada da çizgi çıkardı kuruyunca netleştiAma ilk 10 dk önemli diyorlar tüm testler için
Ah bu testler biraz daha sabredip yapmasak çok iyi olcaktaBu mavili bana da çift çizgi çıkarmıştı adete 1-2 gün kala sonra adet olmuştum
Sağol kuzum amin inşallah ilk testimHayırlı olsuuuun sağlıkla kucağına al inş bu ilk testin mi
benimde 9 aya girdim rahim filmi çektirsem diye düşünüyorum ama daha önce ilaç falan kullanmadım benim degerler iyi sadece biraz amh düşük bu ay klomen isticem bakalım dr ne diyecekBu ay olmasaydı rahim filmi çektirecektim bende pcos var canım yumurta takibi yaptım bir de gebelik takibi için danışmanlık aldım ilk kez