Onu ilk kez böyle hevesli görünce daha çok üzüldümBen hemen diyorum ya bekliyor çünkü hatda bende adet öncesi mide bulantıları oluyor..demiyorum kendisine hemen sanıyorki hamileyim
Bazen zor oluyor dik durmak ama her şey AllahtanUmudunuzu kaybetmeyin sakın rabbim sizi duyuyor zamani var herseyin bolca dua edin hem kendinize hem burdakilere
Yok canım benim bu aydan hiç beklentim kalmadıAdet gelmediği sürece umut var amaaa belki eşin hissediyordur canım
Amin AllahInsallah guzel haberi aldiginizda bizler de size boyle dualar edecegiz cok teşekkür ederim
Ayyy deme ya kendimden çok ona üzülüyorum.İn şa Allah canımOnu ilk kez böyle hevesli görünce daha çok üzüldümİnşAllah yakında eşlerimizle bu mutluluğu yaşayabiliriz
Leke şeklinde kanama ne zaman geldi25 mayıs çatlatma iğnesini vurdum
10 haziran adet tarihim bu ikinci çatlatma iğnem olucak geçen sefer ilişki gününün kritik bir gününü yapamamıştık işte eşim hastaydı bu gün işte 7 günüm vurulalı ama test filan yapmıyorum geçen sefer deli gibi test yapıyordum çok umutlanmıştım ama olmadı femara ve gonal f iğnesi kullandım 4 yumurtam gelişmiş ve çok iyiymiş ikisi sağda ikisi solda 20 mmlerde çatlatma iğnesini de perşembe sabah saat 8 de vuruldum kaşamına kritik ilişki cuma kritik ilişki sonra pazar sonra salı sonra perşembe dedi işte bekliyorum karnımın altı ağrıyor öksürdükçe işte aradım normal dediler ilk kritik ilişki sabahı baya ıslanmıştı iç çamaşırım şeffaf akıntı çoktu akşama doğru biraz çok hafif kan gördüm ve adet sancısı vardı normal dedi yumurtanın çatlıyor bazıları hissetmez dedi sen hissediyorsun dedi sabahına geçti şuan 7. Günüm göğüsler şiş ve ağrıyor karnım ağrıyor ateşimde var yüksek tabi göğsüm yanıyor zaten ateşten sizde nasıl süreç?
2. Gün dü yumurtalar çatlarkenLeke şeklinde kanama ne zaman geldi
Yani iğneden sonra kaçıncı güm gelmiş oldu
İlk çatlatma iğnem de yine 2. Gündü ve damla damlaydıLeke şeklinde kanama ne zaman geldi
Yani iğneden sonra kaçıncı güm gelmiş oldu
Yani iğnenin ertesi dimi2. Gün dü yumurtalar çatlarken
Merhaba tebrik ederimkızlar hemen çıktı, gözle daha net, heyacandan ağlıyorum resmen, bi de idrar çok seyrekdi, su çay çok içmiştim
Normal regl olarak düşün bunu canım.şu an en önemlisi senin psikolojinBenimde şimdi yumurtalıkla başladı sızılmaya..kimyasal ilk defa yaşıyorum son olsun..belim zaten ağrıyor adet olsam rahatlarım..tedirgin oldum
geldi mi kocişinyumurtam catladı galiba adet gibi ağrı var rahimde ve sağ kasığıma iğneler batıyor bacağım çekiliyoryumurtlama ağrısı da fena bisey
canım daha kan testi vermedim, koyulaşmayı görürsem yarın vericemMerhaba tebrik ederimbu silik çizgideyken beta kaç çıktı acaba
Geldi değerlendirme tamam bu geceliktegeldi mi kocişinağrısada değerlendir acı yok
Canim ben ilk ay klomen kullandigimda 5. Gün başlamıştım gunde 1 olarak olmadi 2. Ay 3. Günü başlayayim dedim ve sabah akşam olarak gunde 2 aldim ve hamile kaldim ama malesef düşürdüm benim dikkatsizligimden dolayı düştü galiba neyse bu ayrı bir konuda yani canım kısacası 3. günden cayma guzel haberlere inşallahYok martta 5. Gün başlamıştım değişiklik olsun 3. Gün başlıyım dedimbenim yumurtlamam geç oluyor geç olanlar 3. Gün başlıyormuş genelde
Maalesef 3 gün lekelenme sonrası adet oldumMerhaba son durum nedir
Hayırlısı olsun beklemekten ve dua etmekten başka çaremiz yokMaalesef 3 gün lekelenme sonrası adet oldum
Hadi hayırlısı olsun inşaAllahcanım daha kan testi vermedim, koyulaşmayı görürsem yarın vericem