- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 53
- 26
Bence de bekle sen biraz daha harcama çok inovitayi lazim oluurrSalıya kadar test yapmak yok artıksabah erken lavaboya kalkıyorum sonra bunla ugrasınca uyuyamıyorum bıda uykum kacıyor golge gıbı gordugunuz sey orjınal gozle gorunce yok.salı gunku testte gorusmek uzere mınnoslarım Mervenur277 melisaa93 B Buffalosos M muhendishanim98 A Afratafrac
2 günde bir yapılan testlerde daha belli oluyor canım evet bencede koyulaşma varEki Görüntüle 3259556
Eki Görüntüle 3259557 Bugünkü testler bu şekilde kızlar çok şükür bana koyulaşma var gibi geliyor,sanki daha kırmızı çizgimelisaa93 B Buffalosos A Afratafrac imagination forever H heyet
Yok kuzum benım testlerde hep golge cıkıyor.sabah yaptıklarımda ozellıkle ıdrae yogunlugundan sanırım.salıya kadar beklıcem artıkHatta bak hafif oynamaya çalıştım bu konuda profesyonel fotoyla oynayan arkadaşlar kadar olmasam da. Mesela gölgeyi net gördüğüm yer burasıydı. Acaba sende mi burayı diyorsun.
Eki Görüntüle 3259550
Haklısın canım ama yarın kan vermeye gideceğim için yapmak istedim bakalım nasıl gidiyor diye2 günde bir yapılan testlerde daha belli oluyor canım evet bencede koyulaşma var
Yeni görüyorum hayatım maşallah rabbim sağ Salim kavuştursun sizi .. Kıpkırmızı yamelisaa93 @Niqu @Belisimm @canancan11 @dmlcm @cnlrm 1fafeyla @fnd_50 imagination forever B Buffalosos @Tikabasa ve diğer kizlar isminiz aklıma gelmedi size bi haberim var hamileyim bugün eczaneye gittim adet söktürücü almaya dedim bi test yapayım çok umutsuzdum belirtim de yok bi baktım pozitif bu arada hesabıma giriş yapamiyordum kaç gündür yarın mesajları baştan okumaya baslicam darısı hepinizin başına kizlar
Olabilir ya herkeste Farklı oluyor bende de böbrek taşı ağrısı gibi bişey yaptı bu ay yumurtlamaKızlar ya kimyasaldan sonra 8 gün kanamam sürdü bitti kanamanın 1.gününden sayarsak 12 adet döngüsü bugün . Göbek deliğimin altında dikey bir şekilde ani bıçak saplamaları oluyor dehşet derecede 3,4 dakika da bir .. yumurtlama ağrısı olabilir mi . Yada yumurtlama ağrısını bu şekilde hisseden oldu mu ?
Hiç yumurtlama ağrısı yaşamadım bide en son beta 20 deyken kanamam başladı bidaha baktırmadım düşüyor artık diye . Tırstım şuan değer düşmedimi acaba diyeOlabilir ya herkeste Farklı oluyor bende de böbrek taşı ağrısı gibi bişey yaptı bu ay yumurtlama
Yarında güzel bir değerle tescillenmiş olur inşAllahHaklısın canım ama yarın kan vermeye gideceğim için yapmak istedim bakalım nasıl gidiyor diye
Cnm diğerine göre daha koyu yaptığın teslerle yan yana kat farklılığı beli olur ama var ayyy hadi inslahhhhhhh rabbim güzel haberlerini alirsin insalah cnm bende bugün yapcam kan ayy hadi hayırlısı ❤Eki Görüntüle 3259556
Eki Görüntüle 3259557 Bugünkü testler bu şekilde kızlar çok şükür bana koyulaşma var gibi geliyor,sanki daha kırmızı çizgimelisaa93 B Buffalosos A Afratafrac imagination forever H heyet
Var kuzum var, maşallah güzel ilerliyor.Eki Görüntüle 3259556
Teşekkür ederim kızlarVar kuzum var, maşallah güzel ilerliyor.
Kan sonucunu bekliyoruz at bakalım nasıl cikicak idrar yaptın miCnm diğerine göre daha koyu yaptığın teslerle yan yana kat farklılığı beli olur ama var ayyy hadi inslahhhhhhh rabbim güzel haberlerini alirsin insalah cnm bende bugün yapcam kan ayy hadi hayırlısı ❤
Cok erken zaten bebeğim hayırlı haberleri alırız inşallahSalıya kadar test yapmak yok artıksabah erken lavaboya kalkıyorum sonra bunla ugrasınca uyuyamıyorum bıda uykum kacıyor golge gıbı gordugunuz sey orjınal gozle gorunce yok.salı gunku testte gorusmek uzere mınnoslarım Mervenur277 melisaa93 B Buffalosos M muhendishanim98 A Afratafrac
Kuruma olsa böyle kıl gibi olmaz herhalde diye düşündüm daha önce kuruma çizgisi gördüm çünkü ayrıca dünde yaptım aynı testten hiç bişey çıkmadıGünaydınkızlar test yaptım adete 6 gün var bakar mısınız hemen çıkmadı 10 dakika sonra gölge gibi oldu kuruma çizgisi olabilir mi acaba kıl gibi böyle
Oynadım biraz ışık ayarlarıyla kuruma çizgisi böyle kıl gibi incecik olur mu ki kızlar ?Günaydınkızlar test yaptım adete 6 gün var bakar mısınız hemen çıkmadı 10 dakika sonra gölge gibi oldu kuruma çizgisi olabilir mi acaba kıl gibi böyle
Test daha oturmadan çekmişsin şimdiki halini at birde benimde çok başım ağrıyor 4 gündür bende test yaptım ama emin olamıyorum adetime 6 gün kaldı şuanki halini atsana bideYum 10.gün 1 dk içinde çektim fotoları efekt yok kızlaaar
Yalnız geceden beri migren ağrım var çıkardım içimden midem kötü oldu ağrıdan şimdi de arveles içtim o kadar kötüyüm malesef kafam patlayacak
Kanama başladıysa Allah’ın izniyle sıfırlanmıştır oHiç yumurtlama ağrısı yaşamadım bide en son beta 20 deyken kanamam başladı bidaha baktırmadım düşüyor artık diye . Tırstım şuan değer düşmedimi acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?