Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Kiz ben de yillarca bu goruntume ozenip durdum simdi kendimi penguen gibi hissediyorum ahdjdjd🤣 insan hep kendinde olmayana ozeniyormis cidden ajdjdjd
Benim en sevdigim gobek tipi 6-7 ay civari sanirim, sonrasi tadi kaciyo isin ajdjfjfjfj
Kız bu düşünceyi benim 9 aylık göbeğimi gördülten sonra mı düşündn doru söle ahahhssşdndlrkr

Kızlar merhaba. Bugün daha 6+5 . Bulantı 3 gün önce başladı. İştahım azaldı ne yesem tiksiniyorum. 2 kilo verdim. Geceleri sadece sırt üstü uyuyabiliyorum yan yatarsam midem bulanıyor. Ama afedersiniz hiç istifra edemiyorum. Normal mi bunlar

Kızlar merhaba. Bugün daha 6+5 . Bulantı 3 gün önce başladı. İştahım azaldı ne yesem tiksiniyorum. 2 kilo verdim. Geceleri sadece sırt üstü uyuyabiliyorum yan yatarsam midem bulanıyor. Ama afedersiniz hiç istifra edemiyorum. Normal mi bunlar
Canim normal tabiki☺️ ben 5 haftadir bulanti cekiyorum ama iki kez cikardim sadece. Herkeste ayni olmuyor meraklanma

bende bu gun dusundum ya kac gundur ses yok
Tatlışın burdayım, şükür herşey yolunda , ofise gidiyorum birkaç gündür. Bulantıyı prilamla kontrol altına aldıktan sonra, gerçekten çalışmak çok iyi geliyor bana, evdeyken çok halsiz ve hastayım, ofiste cin gibiyim valla hamile oldugumu bile unutuyorum.
Teyzelerim ben artık annemin sweatlerinden de belli oluyorum
oyyy resmen belli oluyor canım🥰
Bunu okurken yudumluyordö ahsjdjd hiçbişi olmaz ya ben içiyom her gün 1 tane 🤩 keremde de içtim no problem
bende bulantım olmadıgı günlerde 1 kahve 2-3 bardak çay içiyorum kızlar
Canim doktor embriyonun zaten genetikli olmasindan ve yasimin 31 olmasindan oturu temel olanin yeterli gelecegini belirtti israrla, biz de onu yaptirdik. Bugun gelip aldilar kanimi, 21750₺ odedim. Bakilanlar da şunlar tam olarak
Eki Görüntüle 3574896
Bendende haftaya gelecekler almaya, plus seçtik, doktorum öyle söyledi diye. Tertemiz sonuçlar gelsin canım hayırlı olsun

Kızlar hersey yolunda geçen cumartesi özelde 8+1 çıkmıştı bugün devlette 9+3 çıktı bu doktor da usg ye göre ilerleriz dedi üç hafta sonra ikili test vereceğim kontroller aylık olacakmış şuraya da bir foto ekliyim 😂
Oyy maşallahh sağlıkla büyüsün allah nazardan saklasın annesi😍🧿

Kızlar gittim doktor dedi kalbi atıyor kese düzgün suyu falan hersey yolunda vajınal bakmak istedi ben istemedim bi bayan yanımdaydı sıra bekliyordu kanamam oldu dedi vajınaldan sonra durmadı dedi bende etkilendim baktırmadım

Kızlar gittim doktor dedi kalbi atıyor kese düzgün suyu falan hersey yolunda vajınal bakmak istedi ben istemedim bi bayan yanımdaydı sıra bekliyordu kanamam oldu dedi vajınaldan sonra durmadı dedi bende etkilendim baktırmadım
Ya herşey yolunda dediyse bi idrar tahlili ver için rahatlasın, başka da bisey yoktur zaten allahın izniyle. Benim de bazen sulu akıntı oluyor ama ben hiç oraya takılmadım hamileliğin büyük kısmı akıntı zaten. Bardakla dökmüş kadar ıslaklık varsa o zaman endişe etmek lazım

Ya herşey yolunda dediyse bi idrar tahlili ver için rahatlasın, başka da bisey yoktur zaten allahın izniyle. Benim de bazen sulu akıntı oluyor ama ben hiç oraya takılmadım hamileliğin büyük kısmı akıntı zaten. Bardakla dökmüş kadar ıslaklık varsa o zaman endişe etmek lazım
Evet ya inşallah sağ Salim hepimiz kavuşuruz bebişlermize 🙏🏼

Kavuşuruuuz eve gidince uzat ayaklarını dinlen bi güzel🙏
Benim de kopacak gibi belim ağrıyor bugün. Hergünümüz başka başka
Tabi ki bol bol dinlenmeliyiz böyleydi bebişim 🥰 söylemedi kaç cm falan

Eklentiler

• IMG_6750.webp
    IMG_6750.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 65
Benim karnımda batmalar var ya kızlar gaz olduğunu düşünüyorum aksini düşünemem şuan öyledir dimi

Benim karnımda batmalar var ya kızlar gaz olduğunu düşünüyorum aksini düşünemem şuan öyledir dimi
Düşünemezsin tabikide gaz sıkışmıştır sırtüstü yat ayaklarını yükseğe kaldır😂 gaz sıkışınca küçük küçük iğneler batıyo gibi oluyo.
Benim de bel pert durumda kopacak nerdeyse

Karnımdan pıt pıt bi hisler alıyorum çocukumun kalp atışını hissediyor olamam di mi🤣
Sana bişey diyim mi bugün kontrole girdim doktorun ilk sorduğu şey var mı değişiklik bu iki haftada bişeyler hissediyor musun oldu. Evet dedim özellikle sol tarafımda arada bir dolgunluk bide pıtırtı seğirme gibi şeyler oluyor dedim. Doktorlar normalde bu haftada hissedilmez derler hep ama ben kendi çocuklarımdan birinde kendim de hissetmiştim yani hareketlerini azcık hissedebilirsin dedi. Aynı senin dediğin gibi pıt pıt yapar dedi.😂

Back
X