2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Evet dinlenmek lazım bu süreçte fırsat bulabilirsek tabi sağsalim hepimiz kavuşsak keşke şu miniklere

Arkadaşlar gebelik haftası hesaplarken transfer gününün üzerine 2 hafta mı ekliyorduk bilen var mi

Evet canım kullanıyorum fıtılde ıgnelerınıde doktorda oyle dedı normal dedı bugun amelıyat gunuydu hocanın bayagı yoğundu bende kıtlenıyorum soru soramıyorumhaftaya çarşamba gel dedı bakalım daha kalp atışınada erken dedı hayırlısı ınşallah

Evet dinlenmek lazım bu süreçte fırsat bulabilirsek tabi sağsalim hepimiz kavuşsak keşke şu miniklere
Ben yatıyorum hep uykum var zaten sarhoş gıbıyım bıde baş donmesınden bıde arada bacak kramplarım var sızın nasıl değışıklıklerınız var yemekte yapma dedı lokantadan yemekten bıktık ınsanın kımsesı olmayınca çok zormuş

Onun için kesmemiştir tabii, yat dinlen o zaman canım

Maşallah sız kaç haftalık oldunuz benım bıraz kanamam oldu sonra kahveye döndü şmdı yok şukur normal dedı doktor bızde ıkız çıft embrıosu sızınde çıftmı??nasıl gıdıyor sızın agrınız varmı?

Ahb kuzum yaa..yanına gelebilecek kimse yok mu

4+6 günlük evet çift embriyo transferi oldu benimdeinşallah bir daha yaşamazsın canımm sağlıkla büyüsün miniklerimiz kavuşalım inşallahara ara kasık ağrılarım oluyo benim bide göğüs hassasiyetim var. Kanama haricinde ağrın var mı yada başka bir rahatsızlığın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…