• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar benim olmadı sanıyorum😔 8i test günüm, bugün erken gebelik testi yaptım evde negatif çıktı. Yine 8inde kan vericem tabi ama, silik de olsa bişe çıkmadığı için çok üzüldüm. 😢 İki tane 5.gün embriyosuydu.
Canım hemen üzülme test bozuktur belki. Başka testlerle de deneyebilirsin.

Şmdı hastaneden çıktım bı problem yok dedı haftaya gel dedı normal dedı ben estrofem prograf coraspın folık asıt tıroıd ılacı glıfor fıtıl lutınus 2de defa bıde enoxla prolutex ıgne yapıyorum 1er tane gunde ınşallah hakkımızda hayırlısı canım kasık agrı bende 4gunden sonra başladı gıt gıde şıddetlendı hala defam ustune bıde kramplar eklendı bıdr ıştahsızlık var bende bışey yıyemıyorum senın kasık agrında ınşallah guzel haberlerın habercısıdır ınşallah🥰🙏🧿
Amin inşallah canım🤲 sevindim iyi olmana ama yine de istirahat et kanama devam ediyorsa..bir de bizim endokrin doktorları gebelere geliyor vermiyorlar, gebe kalınca insüline geçiyorlar..eğer şekerin varsa bir de endokrin doktoruna görün zira gebedeki enerji sarfiyatı farklı oluyor ilaçlarını düzenler

Kızlar benim olmadı sanıyorum😔 8i test günüm, bugün erken gebelik testi yaptım evde negatif çıktı. Yine 8inde kan vericem tabi ama, silik de olsa bişe çıkmadığı için çok üzüldüm. 😢 İki tane 5.gün embriyosuydu.
Cnm benim hemen ümitsizliğe düşme bazen geç tutunup teste negatif görüp kanda pozitif olan çok var inşallah sende öyle olursun

Bıraz kanamam var neyapacam bılmıyorum kalbım sıkışıyor burda bıkaç arkadaş vardı kanaması olan durumlarını yazarsa😔benım ıkız gebelık pgtlı geçen hafta kese ve bebklerı gormuştuk🥲dua edın banada
Korkma duracak elbet doktorunl görüş hemen corapibi kesip duphaston tarzı bir ilaç verebilir

Evet malesef geçen sene şmdı de hamıleyım pgtlı yıne şmdı bıraz kanamam oldu neyapacam bılmıyorum🥲🥲
Bana ozaman dr demiştiki kese büyürken de kanama olabiliyor kahverengi gelebilir. Ama endişelenme kanama demek boş gebelik demek değil sadece kese büyümesi veya düşük tehlikesi ama şakk diye düşük de progestan kullanan için zor bir şey. Ben düşürememiştim progestan keseyi zamk gibi rahime yapıştırıyor. Progestanı fitil olarak kullanıyorsun değil mi ?

Günaydın canlar😍 biraz önce keskin bir kasık ağrısıyla uyandım ama allahtan uzun sürmedi soluğum kesildi o derece, sonra bi baktım ilaç zamanım gelmiş😅 dedim inşallah bebiş uyandırdı beni kalk ilaçlarını iç bekliyorum diye🤲🤲🤲😅
Hadi inşallah Mindamin Mindamin onlar uyandırdı seni. Bende dün başladı karın ağrısı gibi orda bir basınç gibi his var baskı gibi. Dün 5.gündü dayanamadım erken test yaptım. Çok hayalet çizgi çıktı. Bugün de sabah yaptım daha belirgin ☺️

Kuzum idrar testlerine güvenip de moralini bozma..kanda görmedikçe pozitifsin, inşallah bebeklerin seninledir🤲🤲🤲

Şmdı hastaneden çıktım bı problem yok dedı haftaya gel dedı normal dedı ben estrofem prograf coraspın folık asıt tıroıd ılacı glıfor fıtıl lutınus 2de defa bıde enoxla prolutex ıgne yapıyorum 1er tane gunde ınşallah hakkımızda hayırlısı canım kasık agrı bende 4gunden sonra başladı gıt gıde şıddetlendı hala defam ustune bıde kramplar eklendı bıdr ıştahsızlık var bende bışey yıyemıyorum senın kasık agrında ınşallah guzel haberlerın habercısıdır ınşallah🥰🙏🧿
Coraspini hemen kestiriyor normalde doktorlar ama belki senin özel bir durumun vardır.aynen ilaçlarına kullanmaya devam mı dedi? Ekstre progesteron takviyesi yok mu? Benimde kanama oldu hatta dünde vardı ama ilaçlara başlayınca bugün gelmedi daha düzeldi yine sanırım seninde düzelir stres yapma

Hadi inşallah Mindamin Mindamin onlar uyandırdı seni. Bende dün başladı karın ağrısı gibi orda bir basınç gibi his var baskı gibi. Dün 5.gündü dayanamadım erken test yaptım. Çok hayalet çizgi çıktı. Bugün de sabah yaptım daha belirgin ☺️
Tebrikler canım sende benim gibi sabredemeyenlerdensin inşallah sağlıkla ilerler bebeğin 🙏🏻🌸

Çok iyi tebrik ederim, hayırlısıyla ilerlesin inşallah🤲🤲🤲😍 ben test günümü beklicem zira idrar testlerine güven olmuyor..çıkınca kesin pozitif çünkü beta yoksa o çizgi olmaz ama bazan test bozuk oluyor çıkmıyor boşuna moral bozukluğu oluyor ki bu da bebişi olumsuz etkiliyor

Çok iyi tebrik ederim, hayırlısıyla ilerlesin inşallah🤲🤲🤲😍 ben test günümü beklicem zira idrar testlerine güven olmuyor..çıkınca kesin pozitif çünkü beta yoksa o çizgi olmaz ama bazan test bozuk oluyor çıkmıyor boşuna moral bozukluğu oluyor ki bu da bebişi olumsuz etkiliyor
Evet çok haklısın bende normalde yapmıyordum da zamanla sabır mı azaldı bende ne oldu anlamadım. Kayıplar olunca heralde değişik oluyor 😣

Back