• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Herkese merhaba 30 mayista transfer oldum ben ama yerlesme kanamasi yada herhangi bi belirtim yok, bu tarz belirtiler herkes de oluyor mu acaba
Hiic korkma gönlünü ferah tut. Nasıl herkesin gebelikte bulantısı vs farklı oluyorsa transfer sonrası belirtiler de herkeste farklı, belirti olacak diye de bir şey yok 😊 ilaçlarına devam, yediğine içtiğine dikkat et, bol bol da dua 🤍 inşallah vakti geldiyse bebisler bizimle ❤️

Kızlar bugün mahvolmuş durumdayım, zaten bulantı hergün artarak devam ediyor... Yediklerimi çıkarıyorum fakat birşekilde akşama doğru azalıyordu. Bugün bir de üzerine baş ağrısı eklendi. Zaten migren hastasıydım, resmen bugün beni süründürdü. İki gün sonra işe başlayacağım, ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum...

Kızlar bugün mahvolmuş durumdayım, zaten bulantı hergün artarak devam ediyor... Yediklerimi çıkarıyorum fakat birşekilde akşama doğru azalıyordu. Bugün bir de üzerine baş ağrısı eklendi. Zaten migren hastasıydım, resmen bugün beni süründürdü. İki gün sonra işe başlayacağım, ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum...
Canım bulantı için doktoruna danış. Benimki bulantın başlarsa ilaç verebilirim demişti. En azından iş yerinde rahat edersin

Bu çektiklerimizin Hepsi ilaçtan söyleyim aralarda ilacı bırakmıştım ya normale dönmüştüm ilaca başladım yine şiştim karın bölgem filan bir de dediğin gibi acayip uyku yapıyor
Benim zaten alt karnım var yıllardır 🙈 şimdi hepten çıktı, 5 haftalık hamileyim 5 aylık göbeğim var 😂

Canım bulantı için doktoruna danış. Benimki bulantın başlarsa ilaç verebilirim demişti. En azından iş yerinde rahat edersin
Yarın randevum var soracağım, valla ilk başlarda baya azdı, iyi dedim çok etkilemeyecek beni, bugün yemeden kesildim. Bir de bebiş gıdasız kalacak diye üzülüp oturdum ağladım. Yani aklıma dahi getirince yemek midem havalanıyor sanki... 😔

Herkese merhaba 30 mayista transfer oldum ben ama yerlesme kanamasi yada herhangi bi belirtim yok, bu tarz belirtiler herkes de oluyor mu acaba
Sımsıkı tutunmuştur bebişin inşallah🤲rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin evladını🤲😍 herkeste belirti olmaz canım, herkeste yerleşme kanaması da olmaz..ben 3 haziranda transfer oldum, inşallah evlatlarımıza kavuşuruz😍🤲

Ahh canım geçmiş olsun.😞 doktordan ilaç iste. Ve işin aciliyeti yoksa rapor al biraz toparlanana kadar.

Yarın randevum var soracağım, valla ilk başlarda baya azdı, iyi dedim çok etkilemeyecek beni, bugün yemeden kesildim. Bir de bebiş gıdasız kalacak diye üzülüp oturdum ağladım. Yani aklıma dahi getirince yemek midem havalanıyor sanki... 😔
Kuzum şu an besine ihtiyacı yok bebişin su içsen yeter..besin işi 12 haftadan sonra önemli..zaten vitamin kullandın depoların dolu şuan..ona kafanı takma canım🥰

Bebis ihtiyacı olanı alır sen hiç merak etme. Sen kendin güçsüz kalmamaya dikkat et sadece 🤍

Hanımlar merhaba benimde bugün transferde 6.gunum tam kasiklarim değil ama tam rahim üstünde ara ara gelip giden hafif bir ağrım var başına gelen oldumu acaba hergun farklı belli bir beklentiye girer oldum ya
Canım öyle şeylerden bahsedenler oldu daha önce hatırladığım kadarıyla

Hiic korkma gönlünü ferah tut. Nasıl herkesin gebelikte bulantısı vs farklı oluyorsa transfer sonrası belirtiler de herkeste farklı, belirti olacak diye de bir şey yok 😊 ilaçlarına devam, yediğine içtiğine dikkat et, bol bol da dua 🤍 inşallah vakti geldiyse bebisler bizimle ❤️
Cok tesekkur ederim iyi ki sormusum icim rahatladi ☺️

Sımsıkı tutunmuştur bebişin inşallah🤲rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin evladını🤲😍 herkeste belirti olmaz canım, herkeste yerleşme kanaması da olmaz..ben 3 haziranda transfer oldum, inşallah evlatlarımıza kavuşuruz😍🤲
Insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz …

Peki sana bir soru 🙈🙈 tek yumurta ikizi olunca tek kese oluyor ya, o zaman iki bebis olduğu ne zaman anlaşılıyor en erken, kalp atışında mi?
Tek yumurta ikizi şöyle olur, embriyo yerleşmeden önce ikiye bölünüp iki ayrı embriyo oluyor sonra herkes kendi yoluna gidiyor ve keseleri de ayrı oluyor, iki plasenta oluşuyor yani..dolayısıyla ilk ultrasonda görünüyor ama tek embriyo konmuş ve çift kese varsa tek yumurta ikizi diyebilirsin, iki embriyo koymuşsa emin olmazsın belki ikisi de tutmuştur, ya da biri tutunmaz ve diğeri ikiye bölünüp iki kese oluşturursada ancak doğumda anlarsın tek yumurta ikizi olduğunu

Kuzum doktorunla konuşsaydın, bulantı zamanları veriyorlar rapor

Yarabbim inşallah yarın içerde minicik ufacık düzgün bir kesecik görürsünüz🤲🤲🤲canım yaaa rabbim büyük, inşallah sağlıcakla alırsın kucağına bebişini rabbim nasip etsin🤲🤲🤲😍❤ yarin bize haber ver mutlaka
Merhaba Mindamin Mindamin bugün doktora gittim. Keseyi gördük hatta içerisinde yolk kesesi de oluşmuş. Fakat kese çok düzgün değil. Endometyum ve rahim duvarı da yeterli kalınlıkta değilmiş. Tüm bunlara rağmen biraz daha bekleyelim dedi. Çok küçük bir ihtimalde olsa toparlaya bilir dedi. Artışta düşüş olmazsa çok çok küçük ihtimal düzelme şansı olabilir dedi. Ama sanırım bu mucize gibi bişey. Peki bu durumda olup düzelen hastalarınız oldu mu hiç dedim. Olmasa bekleyelim demem zaten dedi. Yani umut dünyası. Burada ki tüm arkadaşlardan ricam. Şu durumda hepimizin birbirimize yaptığı duaların kabul olacağı düşüncesindeyim. Ne olur birbirimize dua edelim. Birde korktuğun şey böyle bir hamilelik devam ederse özürlü yada dowmlu olma ihtimali var mı dedim. Hayır bu durum onu belirlemez dedi. Yine bir bilinmezlik içerisine hapsedildim. Ama hayırlısı bakalım. Azda olsa umut var ona tutunuyorum. 😔

Merhaba Mindamin Mindamin bugün doktora gittim. Keseyi gördük hatta içerisinde yolk kesesi de oluşmuş. Fakat kese çok düzgün değil. Endometyum ve rahim duvarı da yeterli kalınlıkta değilmiş. Tüm bunlara rağmen biraz daha bekleyelim dedi. Çok küçük bir ihtimalde olsa toparlaya bilir dedi. Artışta düşüş olmazsa çok çok küçük ihtimal düzelme şansı olabilir dedi. Ama sanırım bu mucize gibi bişey. Peki bu durumda olup düzelen hastalarınız oldu mu hiç dedim. Olmasa bekleyelim demem zaten dedi. Yani umut dünyası. Burada ki tüm arkadaşlardan ricam. Şu durumda hepimizin birbirimize yaptığı duaların kabul olacağı düşüncesindeyim. Ne olur birbirimize dua edelim. Birde korktuğun şey böyle bir hamilelik devam ederse özürlü yada dowmlu olma ihtimali var mı dedim. Hayır bu durum onu belirlemez dedi. Yine bir bilinmezlik içerisine hapsedildim. Ama hayırlısı bakalım. Azda olsa umut var ona tutunuyorum. 😔
Anladığım kadarıyla kese var yolk oluşmuş ama artış düşük yani gelişimde mi problemi var diyor doktorunuz. Umarim o küçük ihtimal sizi bulur ve bebeğiniz toparlar hızlıca büyür🤲🤲🧿 şuan kaç günlük?

Anladığım kadarıyla kese var yolk oluşmuş ama artış düşük yani gelişimde mi problemi var diyor doktorunuz. Umarim o küçük ihtimal sizi bulur ve bebeğiniz toparlar hızlıca büyür🤲🤲🧿 şuan kaç günlük?
Evet yeterli hızda gelişmiyor. Mayısın 11inde transfer olmuştum. 23 gün oldu.

Canım yolk kesesi bile oluşmuş, bir adım sonrası kalp atışı duyulacak🤲 inşallah kese toparlar kendini🤲 baba soruyorsan çalıştığım sürece çok gördüm ben toparlayanı ama toparlamayan da oldu.. inşallah senin bebiş toparlayanlardan olur🤲🤲🤲 kalınlık için bir şey dedi mi, progesteronu artırdı mı..kuzum en önemli şey ne biliyor musun bebeğinden ümidini kesme, moralini bozma o bunu gerçekten hissediyor..sen ona ne kadar bağlanırsan o da sana sımsıkı bağlanacak inşallah🤲🤲🤲 dualarımız seninle canım benim, inşallah bebişin kucağına sağ salim gelecek Allahın izniyle🤲🤲🤲

Back