Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet dinlenmek lazım bu süreçte fırsat bulabilirsek tabi sağsalim hepimiz kavuşsak keşke şu miniklereYok canım kesmedı benım eklemede olmadı normal dedı başta pembeydı kanama sonra kahveye döndü bı sorun yok şu an dedı yat dedı bışey yapma dedı benım pıhtılaşmam var ondan kesmedı sanırım ınşallah güzel gıder hepımız ıçın
Ben hiç saati saatine alamıyorum, hiç bir sorun yaşamadım.Kızlar progestan fitil saatinde alınamazsa bir sorun olur mu 1 saat kadar oynasa mesela zamanı. Hiç yaşayaniniz oldu mu bu durumu?
Ben çalıştığım için her zaman aynı saatte alamıyorum sabahları sorun olmaz.Kızlar progestan fitil saatinde alınamazsa bir sorun olur mu 1 saat kadar oynasa mesela zamanı. Hiç yaşayaniniz oldu mu bu durumu?
Evet oyle hesaplıyoruz.Arkadaşlar gebelik haftası hesaplarken transfer gününün üzerine 2 hafta mı ekliyorduk bilen var m
Evet canım kullanıyorum fıtılde ıgnelerınıde doktorda oyle dedı normal dedı bugun amelıyat gunuydu hocanın bayagı yoğundu bende kıtlenıyorum soru soramıyorumhaftaya çarşamba gel dedı bakalım daha kalp atışınada erken dedı hayırlısı ınşallahBana ozaman dr demiştiki kese büyürken de kanama olabiliyor kahverengi gelebilir. Ama endişelenme kanama demek boş gebelik demek değil sadece kese büyümesi veya düşük tehlikesi ama şakk diye düşük de progestan kullanan için zor bir şey. Ben düşürememiştim progestan keseyi zamk gibi rahime yapıştırıyor. Progestanı fitil olarak kullanıyorsun değil mi ?
İkizler geliyoooorrrrrBu arada kızlar bugün kontrolüm vardı keseleri daha net görebildik15 hazirana kalp atışlarını duyabilmek için randevumuz var. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla ilerler diye dualarımAllah hepimizin yardımcısı olsun
Ben yatıyorum hep uykum var zaten sarhoş gıbıyım bıde baş donmesınden bıde arada bacak kramplarım var sızın nasıl değışıklıklerınız var yemekte yapma dedı lokantadan yemekten bıktık ınsanın kımsesı olmayınca çok zormuşEvet dinlenmek lazım bu süreçte fırsat bulabilirsek tabi sağsalim hepimiz kavuşsak keşke şu miniklere
Yok kesmedı bızde benım kan pıhtılaşmam var ondan heralde bı problem yok şu an dedı bebekler gozukuyor dedıKorkma duracak elbet doktorunl görüş hemen corapibi kesip duphaston tarzı bir ilaç verebilir
İnşallah canım ya daha çok yeni ama aklıma geldikçe kalbim pır pır oluyoİkizler geliyoooorrrrr
Yok kuzum 1 saat oynayabilirKızlar progestan fitil saatinde alınamazsa bir sorun olur mu 1 saat kadar oynasa mesela zamanı. Hiç yaşayaniniz oldu mu bu durumu?
Onun için kesmemiştir tabii, yat dinlen o zaman canımYok canım kesmedı benım eklemede olmadı normal dedı başta pembeydı kanama sonra kahveye döndü bı sorun yok şu an dedı yat dedı bışey yapma dedı benım pıhtılaşmam var ondan kesmedı sanırım ınşallah güzel gıder hepımız ıçın
Muhteşem ❤geliyor ikizler sağlıcakla büyüsünler inşallahBu arada kızlar bugün kontrolüm vardı keseleri daha net görebildik15 hazirana kalp atışlarını duyabilmek için randevumuz var. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla ilerler diye dualarımAllah hepimizin yardımcısı olsun
Maşallah sız kaç haftalık oldunuz benım bıraz kanamam oldu sonra kahveye döndü şmdı yok şukur normal dedı doktor bızde ıkız çıft embrıosu sızınde çıftmı??nasıl gıdıyor sızın agrınız varmı?Bu arada kızlar bugün kontrolüm vardı keseleri daha net görebildik15 hazirana kalp atışlarını duyabilmek için randevumuz var. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla ilerler diye dualarımAllah hepimizin yardımcısı olsun
12 gün ekliyoruz hatırladığım kadarıylaArkadaşlar gebelik haftası hesaplarken transfer gününün üzerine 2 hafta mı ekliyorduk bilen var mi
Yatıyorum bakalım ınşallah haftaya kalp atışını duysak daha erken dedı ama doktor anlamadım ınşallah geç olsun bızım olsunOnun için kesmemiştir tabii, yat dinlen o zaman canım
Ahb kuzum yaa..yanına gelebilecek kimse yok muBen yatıyorum hep uykum var zaten sarhoş gıbıyım bıde baş donmesınden bıde arada bacak kramplarım var sızın nasıl değışıklıklerınız var yemekte yapma dedı lokantadan yemekten bıktık ınsanın kımsesı olmayınca çok zormuş
Aminnn sağol canımmseninde tüm bu süreci yaşayan arkadaşlariminda güzel haberlerini bekliyoruz inşallahMuhteşem ❤geliyor ikizler sağlıcakla büyüsünler inşallah
4+6 günlük evet çift embriyo transferi oldu benimdeinşallah bir daha yaşamazsın canımm sağlıkla büyüsün miniklerimiz kavuşalım inşallahara ara kasık ağrılarım oluyo benim bide göğüs hassasiyetim var. Kanama haricinde ağrın var mı yada başka bir rahatsızlığın?Maşallah sız kaç haftalık oldunuz benım bıraz kanamam oldu sonra kahveye döndü şmdı yok şukur normal dedı doktor bızde ıkız çıft embrıosu sızınde çıftmı??nasıl gıdıyor sızın agrınız varmı?