• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Yok canım kesmedı benım eklemede olmadı normal dedı başta pembeydı kanama sonra kahveye döndü bı sorun yok şu an dedı yat dedı bışey yapma dedı benım pıhtılaşmam var ondan kesmedı sanırım ınşallah güzel gıder hepımız ıçın❤️🙏
Evet dinlenmek lazım bu süreçte fırsat bulabilirsek tabi 🙈sağsalim hepimiz kavuşsak keşke şu miniklere ☺️

Arkadaşlar gebelik haftası hesaplarken transfer gününün üzerine 2 hafta mı ekliyorduk bilen var mi

Bana ozaman dr demiştiki kese büyürken de kanama olabiliyor kahverengi gelebilir. Ama endişelenme kanama demek boş gebelik demek değil sadece kese büyümesi veya düşük tehlikesi ama şakk diye düşük de progestan kullanan için zor bir şey. Ben düşürememiştim progestan keseyi zamk gibi rahime yapıştırıyor. Progestanı fitil olarak kullanıyorsun değil mi ?
Evet canım kullanıyorum fıtılde ıgnelerınıde doktorda oyle dedı normal dedı bugun amelıyat gunuydu hocanın bayagı yoğundu bende kıtlenıyorum soru soramıyorum🙄haftaya çarşamba gel dedı bakalım daha kalp atışınada erken dedı hayırlısı ınşallah🙏❤️🌹

Evet dinlenmek lazım bu süreçte fırsat bulabilirsek tabi 🙈sağsalim hepimiz kavuşsak keşke şu miniklere ☺️
Ben yatıyorum hep uykum var zaten sarhoş gıbıyım bıde baş donmesınden bıde arada bacak kramplarım var sızın nasıl değışıklıklerınız var yemekte yapma dedı lokantadan yemekten bıktık ınsanın kımsesı olmayınca çok zormuş😔

Yok canım kesmedı benım eklemede olmadı normal dedı başta pembeydı kanama sonra kahveye döndü bı sorun yok şu an dedı yat dedı bışey yapma dedı benım pıhtılaşmam var ondan kesmedı sanırım ınşallah güzel gıder hepımız ıçın❤️🙏
Onun için kesmemiştir tabii, yat dinlen o zaman canım

Bu arada kızlar bugün kontrolüm vardı keseleri daha net görebildik🥹🥰15 hazirana kalp atışlarını duyabilmek için randevumuz var. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla ilerler diye dualarım❤️Allah hepimizin yardımcısı olsun🤲
Maşallah sız kaç haftalık oldunuz benım bıraz kanamam oldu sonra kahveye döndü şmdı yok şukur normal dedı doktor bızde ıkız çıft embrıosu sızınde çıftmı??nasıl gıdıyor sızın agrınız varmı?

Ben yatıyorum hep uykum var zaten sarhoş gıbıyım bıde baş donmesınden bıde arada bacak kramplarım var sızın nasıl değışıklıklerınız var yemekte yapma dedı lokantadan yemekten bıktık ınsanın kımsesı olmayınca çok zormuş😔
Ahb kuzum yaa..yanına gelebilecek kimse yok mu

Maşallah sız kaç haftalık oldunuz benım bıraz kanamam oldu sonra kahveye döndü şmdı yok şukur normal dedı doktor bızde ıkız çıft embrıosu sızınde çıftmı??nasıl gıdıyor sızın agrınız varmı?
4+6 günlük evet çift embriyo transferi oldu benimde😊inşallah bir daha yaşamazsın canımm sağlıkla büyüsün miniklerimiz kavuşalım inşallah🤲ara ara kasık ağrılarım oluyo benim bide göğüs hassasiyetim var. Kanama haricinde ağrın var mı yada başka bir rahatsızlığın?

Back