2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar ben geçen gün acile gittiğimde vajinal ultrason baktılar daha önce karından bakılmıştı. Doktor kanama alanını görmek için baya baktı bana bir halka kese gibi bişey daha görünüyor dedi ama çok küçük anlaşılmıyor şuan ne olduğu dedi. Tabi benim kafama takıldı iki embriyo konulmuş bana bir tanesi gayet iyi ama öbürü halka olansa gelişimi baya geriden geliyor demektir. Bu durumu yaşayan veya bilgi sahibi olan var mı? Gelişimi bozuksa ilerde diğer bebeğe sorun çıkarmaz mı? Kafamda deli sorular

Yok kuzum bir şey olmuyor çok gördüm ben takiplerde ki bunun haftası çok küçük daha birşey yapmaz diğerine onun için endişelenme..ama ben böyle olup da geriden gelenin de kese oluşturduğunu da gördüm

Teşekkür ederim canım. Peki canım öbürü de sağlıklı büyüyüp doğabiliyor mu

Canım öyle olan çok kişi var..burada 8.gün idrarda negatif görüp 11.gün kanda pozitif görenler var o yüzden kan gününü bekle üzülme, inşallah bebeklerin sımsıkı tutunmuştur sana
Ne güzel söyledin, inşallah da öyledir Allah razı olsun Perşembe kan günüm, yarın hiç strese girmiycem Perşembe kan vercem inşallah nasibimde vardır. Senin gibi 4. Denemem. Çok heves var içimde yaşamak istediğim nice anın provası, heyecanı var içimde. İnşallah hepsini yaşamak nasip olsun bana ve forumdaki herkese

Canım benim hiç böyle şeyler olmuyor hiç bi belirtim yok hissetmiyorum bişey

Teşekkür ederim canım. Peki canım öbürü de sağlıklı büyüyüp doğabiliyor mu
Evet hatta bir anımı anlatayım.. ilk ultrason bakacaz bir hastaya, çift embriyo koymuş hoca, keseyi gördük 1 hafta sonra çağırdı hastayı, tekrar baktı ultrason ikinci keseyi gördük öbürünün kalp atışı oluşmamıştı daha bir hafta sonra tekrar çağırdı üçüncü keseyi gördük tabii biz şok..hoca ilk bakarken bir kese görünce daha incelememiş.. beklenti tabii bir tane tutsa yeter şeklinde olunca tabii oldular üçüz

Canım benim hiç böyle şeyler olmuyor hiç bi belirtim yok hissetmiyorum bişey
Kuzum bende de yok bişey sadece sabah bi sancıyla uyandım ama kısa sürdü, bir daha da olmadı..diğer 3 denememde memelerim çok hassastı dokunamıyordum bile bunda o da yok Allahtan hayırlısı, eğer zamanı geldiyse tutacaktır inşallah

İki ayrı kesede sorun çıkarmaz bence bazen ikiz gebeliklerde birisi devam edemiyor hiç bir müdahale etmiyorlar diğeri kalıyor ve devam ediyor benim bir arkadaşım ikiz gebeydi birisi 8 Haftada kalbi durdu hatta kanaması oldu diğeri doğdu şükür.

Ayy inanmıyorum çok güzel hep diyorum bu iş mucizelere gebe diye. Maşallah onlara teşekkür ederim canım. Bakalım zamanla göreceğiz benimki ikinci kesemi merak ediyorum

Amin canım, eğer zamanı geldiyse rabbim nasip edecektir

Hımm. Çok şükür ki diğer bebeği dünyaya gelmiş. Çok enteresan şeyler bakalım daha neler görüp öğreneceğiz.

İnşallah bebişleriniz sımsıkı tutunmuştur kızlar belki de belirtileriniz daha başlamamıştır başlamak üzeredir. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

Kızlar selam döndüm doktordan smdi
Malesef korktuğumuz başıma geldi karın içinde az sıvı var dedi hafif ohss dedi, bol su ve protein al dedi hatta yumurtayı hasls ve beyazını ye günde 5 6 tane falan dedi

Kızlar selam döndüm doktordan smdi
Malesef korktuğumuz başıma geldi karın içinde az sıvı var dedi hafif ohss dedi, bol su ve protein al dedi hatta yumurtayı hasls ve beyazını ye günde 5 6 tane falan dedi
Canım benim çabucak geçsin inşallah çok geçmiş olsun..hafif ise atlatırsın çok sürmez, biraz rahatsız edecek seni..bebiş güvende olsun da azcık idare edeceksin annesi

Kızlar progestan fitil saatinde alınamazsa bir sorun olur mu 1 saat kadar oynasa mesela zamanı. Hiç yaşayaniniz oldu mu bu durumu?

Yok canım kesmedı benım eklemede olmadı normal dedı başta pembeydı kanama sonra kahveye döndü bı sorun yok şu an dedı yat dedı bışey yapma dedı benım pıhtılaşmam var ondan kesmedı sanırım ınşallah güzel gıder hepımız ıçın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…