• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Evet canım kullanıyorum fıtılde ıgnelerınıde doktorda oyle dedı normal dedı bugun amelıyat gunuydu hocanın bayagı yoğundu bende kıtlenıyorum soru soramıyorum🙄haftaya çarşamba gel dedı bakalım daha kalp atışınada erken dedı hayırlısı ınşallah🙏❤️🌹
Gecmis olsun sizinki kac haftalik oldu

4+6 günlük evet çift embriyo transferi oldu benimde😊inşallah bir daha yaşamazsın canımm sağlıkla büyüsün miniklerimiz kavuşalım inşallah🤲ara ara kasık ağrılarım oluyo benim bide göğüs hassasiyetim var. Kanama haricinde ağrın var mı yada başka bir rahatsızlığın?
Tebrik ederim transfer gününün üzerine kac gün ekleyerek buluyorsunuz haftanizi.

Herkese merhaba 30 mayista transfer oldum ben ama yerlesme kanamasi yada herhangi bi belirtim yok, bu tarz belirtiler herkes de oluyor mu acaba
Merhaba ben 2 Haziranda transfer oldum hiç belirtim yok korkmayın herkeste yerleşme kanaması olacak diye bi şart yok.

Cok tesekkur ederim , burda bazi yorumlara denk geldim biraz tedirgin oldum da sagolun
Bende tedirgin oluyorum her sabah yataktan kalkarken acaba bi yerim ağrıyor mu kasığım kasılıyor mu diye kalkıyorum ama hiç bişey yok. Herkes farklı şeyler yaşıyor. Daha çok küçük mikroskopta görülebilen embriyolar ne belirti verecek diye kendimi sakinleştiriyorum. Sonuçta olacak olan olacak olmayan olmayacak. Sizde sağolun..

Bende tedirgin oluyorum her sabah yataktan kalkarken acaba bi yerim ağrıyor mu kasığım kasılıyor mu diye kalkıyorum ama hiç bişey yok. Herkes farklı şeyler yaşıyor. Daha çok küçük mikroskopta görülebilen embriyolar ne belirti verecek diye kendimi sakinleştiriyorum. Sonuçta olacak olan olacak olmayan olmayacak. Sizde sağolun..
aynen surekli kendimi yokluyorum ama hic bi hissim yok , umarim guzel sonuclanir hepimizinki

Hanımlar merhaba benimde bugün transferde 6.gunum tam kasiklarim değil ama tam rahim üstünde ara ara gelip giden hafif bir ağrım var başına gelen oldumu acaba hergun farklı belli bir beklentiye girer oldum ya

Bu arada kızlar bugün kontrolüm vardı keseleri daha net görebildik🥹🥰15 hazirana kalp atışlarını duyabilmek için randevumuz var. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla ilerler diye dualarım❤️Allah hepimizin yardımcısı olsun🤲
İnşallah sağlıkla ilerlesin.😀🥰 Bu randevular hiç gelmiyor zaman geçmiyor sanki 😀

Ben yatıyorum hep uykum var zaten sarhoş gıbıyım bıde baş donmesınden bıde arada bacak kramplarım var sızın nasıl değışıklıklerınız var yemekte yapma dedı lokantadan yemekten bıktık ınsanın kımsesı olmayınca çok zormuş😔
Öyle valla Allah yardımcın olsun.🤲 Geçecek bu günlerde canım. Benim gün içinde çok uykum geliyor yatıyorım. Basit kısa süreli yemek dışında hiç bişey yapmıyorum ama hergün evi temizlememek için kendimi zor tutuyorum. Ağrılarım yok denecek kadar az baş ağrısı ve dönmesi dışında. Hala bulantılarım başlamadı iyi bişey mi onu da bilmiyorum 🤷‍♀️

Evet hatta bir anımı anlatayım.. ilk ultrason bakacaz bir hastaya, çift embriyo koymuş hoca, keseyi gördük 1 hafta sonra çağırdı hastayı, tekrar baktı ultrason ikinci keseyi gördük öbürünün kalp atışı oluşmamıştı daha bir hafta sonra tekrar çağırdı üçüncü keseyi gördük😅 tabii biz şok..hoca ilk bakarken bir kese görünce daha incelememiş.. beklenti tabii bir tane tutsa yeter şeklinde olunca🙈 tabii oldular üçüz 😅
Peki sana bir soru 🙈🙈 tek yumurta ikizi olunca tek kese oluyor ya, o zaman iki bebis olduğu ne zaman anlaşılıyor en erken, kalp atışında mi?

Ben yatıyorum hep uykum var zaten sarhoş gıbıyım bıde baş donmesınden bıde arada bacak kramplarım var sızın nasıl değışıklıklerınız var yemekte yapma dedı lokantadan yemekten bıktık ınsanın kımsesı olmayınca çok zormuş😔
Bu çektiklerimizin Hepsi ilaçtan söyleyim aralarda ilacı bırakmıştım ya normale dönmüştüm ilaca başladım yine şiştim karın bölgem filan bir de dediğin gibi acayip uyku yapıyor

Hanımlar merhaba benimde bugün transferde 6.gunum tam kasiklarim değil ama tam rahim üstünde ara ara gelip giden hafif bir ağrım var başına gelen oldumu acaba hergun farklı belli bir beklentiye girer oldum ya
Hayırlı olsun ❤️ buradaki arkadaşların büyük çoğunluğu öyle ağrılar yaşadı bunlar çok normal içinizi ferah tutun. İnşallah sonuca tutunsun bebişiniz 🤲

Back