• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebeğe başlıyorum

Kuzum beni hatırladın mı konuşmuştuk daha önce keşke senden güzel haber alsaydım ne mutlu olurdum. Bana da pcos a yatkınsın dedi canım doktor çatlatma iğnesi vuruldum. Olmazsa bizde tüp bebeğe başlayacağım bende. Sen nasılsın?
Ayy evet hatırladım. En son 7 ay önce konuşmuştuk. O gün bugündür hala bende gebelik oluşmadı. 13 aydır deniyoruz. 4 kez çatlatma iğnesi yaptırdım, 1 kez aşılama oldum. Artık tüp bebeği düşünmeye başladım. Şubat ya da mart gibi tüp bebek için gideceğim. Furkan kayabaşoğlu’na gitmiştim Kasım ayında. Tüp bebeğe gerek yok sizin bebeğiniz kendiliğinden olacak denemeye devam edin dedi. Üç ay daha devam ettik denemeye sonuç yok. Nisana kadar bekle demişti bana. Bakalım sabredebilirsem Nisan’da giderim tekrar. Bu doktoru araştır, alanının en iyisi diyebilirim. İstanbul Alle klinik’te. İşlemleri Acıbadem hastanesinde yapıyor.

Ayy evet hatırladım. En son 7 ay önce konuşmuştuk. O gün bugündür hala bende gebelik oluşmadı. 13 aydır deniyoruz. 4 kez çatlatma iğnesi yaptırdım, 1 kez aşılama oldum. Artık tüp bebeği düşünmeye başladım. Şubat ya da mart gibi tüp bebek için gideceğim. Furkan kayabaşoğlu’na gitmiştim Kasım ayında. Tüp bebeğe gerek yok sizin bebeğiniz kendiliğinden olacak denemeye devam edin dedi. Üç ay daha devam ettik denemeye sonuç yok. Nisana kadar bekle demişti bana. Bakalım sabredebilirsem Nisan’da giderim tekrar. Bu doktoru araştır, alanının en iyisi diyebilirim. İstanbul Alle klinik’te. İşlemleri Acıbadem hastanesinde yapıyor.
Ay kuzum benim seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bizim de eşimin ileri hız bir iyi bir kötü geldi. Aylarca denedik. En son hsg çekildim bu zamana kadar söylemedikleri bir şey çıktı rahmimde perde çıktı kuzum bizde marta kadar deneyeceğiz bu ay ilk çatlatma iğnesini oldum. Eğer olmazsa tüp bebek öncesi bir de histeroskopi ameliyatı olmam lazım o riski alamam. Ben İstanbul dışında yaşıyorum ama yaşadığım ilde güzel bir tüp bebek doktoru buldum sağolsun o beni çok güzel motive etti. Diğer doktorlar direk eşim için tüp bebek yapın bu değerlerle olmaz dedi. Doktorum ise hiç stres yapmayın o kadar kötü değil bir kaç ay çatlatma deneyelim belki olabilir bize 1 sperm yetiyor dedi. Ameliyat olmama da hemen izin vermedi belki doğuracaksın önce bir hamile kal görelim diye. İnşallah tez zamanda ikimizde kavuşuruz yavrumuza ben de çık yıprandım şnan ki

Back