2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Transfer günü ile birlikte 7. Günüm bugün 3. Gün çift embriyo idrar testim negatif bu şekilde olup ilerleyen günlerde pozitif gören varmı
3.gün embriyosu transferin 7.günü idrarda görünmez canım..idrar testi yapma kan testi yaptır ama 3.gün embriyosu 9.günde bile kanda görünmeyebilir, en erken 10.gün kanda baktır canım

Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur bebişin hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini

Merhaba kızlarım
Diyarbakır’da Uğur Değer ‘e tedavi olan var mı?
Birde Kayseri’de Mustafa Taş’a giden var mı?

Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur bebişin hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini
İnşallah bebeğin seninledir canım..idrar testi yapma yapacaksan kn testi yap kuzum

Canım geciktiysen doktoruna başvur zaten o sana test yapar ultrasonla bakar ve adet söktürücü verir..ben de transfer hazırlığına başlamadan 15 gün gecikmiştim

Ne kadar gerizekalı, düşüncesiz bir yorum yahu Nice insanlar sağlıkla almış kucağına, kötü düşünmeyin
:) neden bu tarz insanlara üzülerek onlara fırsat veriyorsunuz ki. Neticede cahil insan çok hiç birine bilimden bahsedemezsiniz sıkma canını böyle şeyler için ve bu tarz insanları da hayatından çıkar emin ol günün güzelleşir..

Off canım yaa doktor gördümü seni biyokimyasal mı dedi...güzel rabbim bizi de evlatlarımızla kavuştur

Onu söyleyen özürlü, tövbe estağfurullah..kullandığın bütün ilaçlar zaten normal gebelikte vücudunun kendisinin yaptığı hormonlar..çok biliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…